25 / 04 / 2024

Etibank

Etibank

2001 yılında Etibank ve bünyesinde birleştirilen İnterbank ve Esbank'ın ihtiyaç fazlası menkul ve gayrimenkulleri satışa çıkarılacakmış. Bankaya ait bin gayrimenkul Eskidji Müzayede Evi'nde satışa çıkarılacakmış.

Etibank arazisine hizmet binası yapılacak!

Etibank Tesislerinin 11 dönümlük bölümüne sahip olan Çiftlikköy Belediyesi buraya Belediye Hizmet ve Sosyal Tesis Binası yapma kararı aldı.

İzmir Menderes'te 50 dönümlük hazine arazisi Diyanet'e devredildi!

İzmir’in Menderes ilçesinde yer alan ve mülkiyeti Hazine’ye ait yaklaşık 50 dönümlük arazi Diyanet İşleri Başkanlığı’na devredildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, daha önce Etibank tarafından kullanılan alanın planlarında da değişiklik yaptı. 

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa Mustafakemalpaşa ilçesi Etibank'ın karşısındaki yaklaşık 37 dönümlük alan ilçeye kazandırılacak dev yaşam merkezinde ikinci etap çalışmaları başlıyor.

Yalova Dini Yüksek İhtisas Merkezi ne zaman başlayacak?

Yalova Çiftlikköy'de eski Etibank tesislerinin bulunduğu arazi üzerine kurulması planlanan Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nin bir an önce hayata geçirilmesi için Eski Suriye İslam Alimleri Birliği Başkanı Muhammed Ali es-Sabun, yetkililere çağrıda bulundu.

Enes Kentsel Dönüşüm Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enes Kentsel Dönüşüm Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Erdoğan Ekşi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 9 Mart Beyoğlu, Örnektepe Mahallesi, Etibank Caddesi'nde kuruldu.

Dinç Bilgin 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı!

Etibank’ın zarara uğratılmasıyla ilgili, bankanın eski sahibi Dinç Bilgin ve oğlu Şevket Önay Bilgin’in de aralarında bulunduğu 13 sanığın yargılandığı dava karara bağlandı.

İzmir Çiğli Balatçık parselasyon planı askıda!

İzmir Çiğli ilçesi Balatçık mahallesinde bulunan, mülkiyeti Katip Çelebi Üniversitesi, Çiğli Belediyesi, Etibank Genel Müdürlüğü'ne ait olan parselleri kapsayan parselasyon planı bugün askıya çıkarıldı...

Etibank'a ait bin gayrimenkul satışa sunuldu!

2001 yılında Etibank ve bünyesinde birleştirilen İnterbank ve Esbank'a ait olan bin gayrimenkul satışa çıkarılacakmış. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

2001 yılında Etibank'a ait gayrimenkuller satışa çıkarılacakmış!

2001 yılında Etibank ve bünyesinde birleştirilen İnterbank ve Esbank'ın ihtiyaç fazlası menkul ve gayrimenkulleri satışa çıkarılacakmış. Bankaya ait bin gayrimenkul Eskidji Müzayede Evi'nde satışa çıkarılacakmış.

Tekeli Tur Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeli Tur Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Yatar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık'ta Beyoğlu, Örnektepe Mahallesi, Etibank Caddesi'nde kuruldu.

Etibank arazisine hizmet binası yapılacak!

Etibank Tesislerinin 11 dönümlük bölümüne sahip olan Çiftlikköy Belediyesi buraya Belediye Hizmet ve Sosyal Tesis Binası yapma kararı aldı.

Yalova'daki eski Etibank sosyal tesisleri için başvuru

Yalova’da, eski Etibank sosyal tesislerinin kullanımı konusunda, Çiftlikköy Belediyesi, Yalova Üniversitesi (YAÜ), Emniyet Genel Müdürlüğü ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğ&u

Bursa'da icradan 6 milyon TL'ye satılık otopark!

 Bursa 5. İcra Müdürlüğü; Bursa ili, Nilüfer ilçesi, minareli çavuş mahallesi, 1461 ada, 73 parsel numarasındaki Etibank Anonim şžirketi ve Türkiye Elektrik Kurumu'na ait tur otoparkı olarak kullanılan alanı satıyor  

Etibank Tesisleri yeniden satışta!

Eti Maden İşletmeleri'nin, Yalova'nın Çiftlikköy ilçesindeki tatil ve dinlenme tesislerinin yeniden satışa çıkarıldığı bildirildi.

Etibank Haberi

Etibank



Etibank'ın bin gayrimenkulü satışa çıkıyor


EKONOMİ SERVİSİ


    Etibank ve bünyesinde birleştirilen İnterbank ve Esbank'ın ihtiyaç fazlası menkul ve gayrimenkulleri 3 Eylül 2001 tarihinden itibaren satışa çıkarılacak. Daha önce Sümerbank'ın da satışlarını gerçekleştiren Eskidji Müzayede Evi Etibank'ın mallarını da açık artırmayla satacak. Satışa sunulacak mobilya sayısı yaklaşık 27 bin 500 adet, elektronik eşya sayısı 10 bin adet, gayrimenkul sayısı 1.000 adet, otomobil sayısı da 80 adet olacak. Teminat bedelleri mobilya, kasalar ve elektronik eşya için 200 milyon lira, otomobiller için bir milyar lira, resimler için 500 milyon lira ve gayrimenkuller için 2 milyar lira olarak belirlendi. 

     

32 günde...