24 / 04 / 2024

etiler inci şubeleri

etiler inci şubeleri

Kısa bir süre önce halka açılan fast food zinciri Etiler İnci Büfe bünyesine 2 şube daha ekledi.

Romatem Etiler'de 5 milyon euroluk hastane açtı!

2005 yılında fizik tedavi hizmetleri vermek için Samsun'da kurulan Romatem, beşinci hastanesini 5 milyon euro yatırım ile İstanbul Etiler'de kurdu.

AYTO'dan Aydın'a gelen 1000'inci turiste ödül!

Aydın 'da 2 ay önce turizm seferberliği başlatan Aydın Ticaret Odası, organizasyon kapsamında kent merkezine gelen 1000 'inci turist olan Hollandalı Esmee Roos 'u ödüllendirdi.

İstanbul'daki Etiler Polis MYO kapatıldı!

İstanbul Etiler Polis MYO, Bakanlar Kurulu kararı ile kapatıldı. Okul 32 bin metrekarelik bir arsa üzerinde bulunuyor. İstanbul'un en değerli bölgesinde bulunan arazi ile ilgili tartışmalar 25 Aralık süreci sonrası gündeme gelmişti.

Etiler Polis Okulu arsası AVM olmaya hazır!

İstanbul Akmerkez karşısındaki 32 dönüm arsaya sahip Etiler Polis Okulu Bakanlar Kurulu kararı ile resmen kapatıldı. iİar planında 100 bin metrekare inşaat alanı hakkı verilmişti.

Etiler Polis Okulu için kapatma kararı çıktı!

İstanbul Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu, Bakanlar Kurulu kararı ile kapatıldı. Okul, 32 bin metrekarelik bir arsa üzerinde bulunuyor. İstanbul'un en değerli bölgesinde bulunan arazi ile ilgili tartışmalar 25 Aralık yolsuzluk süreci sonrası gündeme gelmi

Etiler Polis Okulu kapatıldı!

İstanbul' un en değerli mevkilerinden Etiler'deki 32 bin metrekarelik arsa üzerinde yer alan okula karşılık Çatalca'ya polis meslek yüksekokulu ve Anadolu'nun değişik yerlerinde lojman yapılacak..

Etiler polis okulu kapandı!

İstanbul' un en değerli mevkilerinden Etiler'deki 32 bin metrekarelik arsa üzerinde yer alan okula karşılık Çatalca'ya polis meslek yüksekokulu ve Anadolu'nun değişik yerlerinde lojman yapılacak...

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu kapatıldı; araziye 100 bin metrekare inşaat hakkı tanındı!

İstanbul Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu, Bakanlar Kurulu kararı ile kapatıldı. Okul, 32 bin metrekarelik bir arsa üzerinde bulunuyor. İstanbul’un en değerli bölgesinde bulunan arazi ile ilgili tartışmalar 25 Aralık süreci sonrası gündeme gelmişti.

Mehmet Saygılı Etiler ve Yenimahalle'deki asfalt çalışmasını denetledi!

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerin Etiler Mahallesi Karaçalı Caddesi 'ndeki kanal çalışmasını denetlemeye gitti. Saygılı, yapılan çalışma hakkında ilgililerden bilgi aldı

Etiler Polis meslek Yüksekokulu arazisine 100 bin metrekare inşaat hakkı!

İstanbul Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu, Bakanlar Kurulu kararı ile kapatıldı. Okul, 32 bin metrekarelik bir arsa üzerinde bulunuyor. İstanbul’un en değerli bölgesinde bulunan arazi ile ilgili tartışmalar 25 Aralık süreci sonrası gündeme gelmişti.

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu kapatıldı!

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı İstanbul Etiler Polis Meslek Yüksek Okulunun kapatılmasına dair Bakanlar Kurulu Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Okulun kapatılmasına 22 Eylül 2014'te karar verildi.

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu kapatıldı!

İstanbul Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu, Bakanlar Kurulu kararıyla kapatıldı. Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu'nun arazisi 'riskli alan'ilan edilmiş, TOKİ ve İBB araziyi istemişti... Kadir Topbaş, arazinin tapularının belediyede olduğunu açıklamıştı...

Bimeks 141'inci mağazasını Sancaktepe Metrogarden AVM'de açtı!

Bimeks, İstanbul'da 30'uncu, Türkiye genelinde ise 141'inci mağazasını Sancaktepe Metrogarden AVM'de açtı. Açılış kurdelesini kesen Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, "Bimeks olarak mutlu günlerimizden birini daha yaşıyoruz" dedi.

etiler inci şubeleri Haberi

etiler inci şubeleri

Etiler Marmaris Büfe'yi bünyesinde bulunduran Etiler İnci Büfe iki yeni şube açılışı gerçekleştirdi. 


İstanbul Bakırköyde ve Çanakkale'de franchise şube açan Etiler İnci Büfe'nin Çanakkale'deki şubesi merkezde açılırken, Bakırköy'deki şubesi ise 7.8. kısım mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'nde...