19 / 04 / 2024

Etiler Şamdan cook shop

Etiler Şamdan cook shop

Etiler Şamdan'ın tahliyesinden sonra mülk sahibi olan ünlü şarkıcı Seda Sayan, mekan için akın dostu Fatih Ürek'le anlaştı.

Etiler Şamdan'ın yeni kiracısı Fatih Ürek oldu!

Etiler Şamdan'ın tahliyesinden sonra mülk sahibi olan ünlü şarkıcı Seda Sayan, mekan için akın dostu Fatih Ürek'le anlaştı.

Mehmet Tuna'dan Etiler Şamdan açıklaması!

Şamdan’ın sahibi Seda Sayan’la polemik yaşayan işletmeci Mehmet Tuna, Amerikan Hastanesi’nde yatan Mehmet Tuna, önceki gün hastane çıkışında görüntülendi. Tuna Etiler Şamdan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Seda Sayan White Mill Cafe'yi kapatıyor!

Kira alamadığı için Etiler Şamdan’a boşaltma kararı çıkartan Seda Sayan, Cihangir’deki White Mill Cafe’nin de tahliyesini istedi.

Seda Sayan Etiler Şamdan’ın tahliyesini hızlandırdı!

Kirası ödenmediği gerekçesiyle mülk sahibi Seda Sayan tarafından icra yoluyla boşaltılan Etiler Şamdan’ın işletmecisi Mehmet Tuna, yaşadıklarını anlattı.

Sezen Aksu'nun yalı jestine Seda Sayan'dan yanıt!

Etiler Şamdan'ın kapısına kilit vuruldu. İşletmeci Mehmet Tuna’ya, Sezen Aksu’dan yalı jesti gelmişti. Mekanın mülk sahibi Seda Sayan, eleştirilere yanıt verdi.

Sezen Aksu'dan yalı jesti!

Seda Sayan’ın Etiler Şamdan için tahliye kararı çıkarmasının ardından devreye Sezen Aksu girdi. Sanatçı, işletmeci Mehmet Tuna’nın eski eşi Şehnaz Tuna’yı arayıp “Mekanı benim yalımda açın, para istemem” dedi.

Seda Sayan'ın mekanı Etiler Şamdan'a tahliye kararı!

Seda Sayan'ın sahip olduğu, İstanbul gece hayatının 41 yıllık sembol gece kulübü Etiler Şamdan'a tahliye kararı çıktı. İşletmeden uzun süredir kira alınamadı.

Alarko GYO Etiler Alkent AVM değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortalığı A.Ş., portföyünde bulunan Etiler Alkent AVM'ye ait gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen değerlendirme raporu...

Gupse Özay Etiler'e taşındı!

Gupse Özay'ın hayatında bugünlerde büyük bir değişim var. Oyuncunun Barış Arduç ile yollarını ayırdıkları iddia edildi. Gupse Özay, ayrılık sonrası sevgilisiyle birlikte yaşadığı Cihangir'deki evinden Etiler'e taşındı.

Halk GYO Etiler Bina değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde yer alan İstanbul merkezli "Etiler Bina"nın 2015 yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte rapor...

Taşyapı Etiler Otel projesinin imar planı onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin daha önce altı kez reddettiği ve 17 Aralık Soruşturması'na konu olan Taşyapı'nın Etiler'in göbeğinde yapmak istediği otelin imar planı değişikliğini 're'sen' onayladı.

Astaş Holding, Etiler'de proje hazırlığında!

Sabah gazetesinden Erhan Öztürk'ün sorularını yanıtlayan Astaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, Etiler Belediye Sitesi için bir yılı aşkın bir süredir proje hazırladıklarını söyledi.

Etiler kentsel dönüşümle yeniden değerlenecek!

İstanbul’un ilk modern konut sitelerine ev sahipliği yapan Etiler, kentsel dönüşümle birlikte yeniden gözde olma yolunda...

Etiler Şamdan cook shop Haberi

Etiler Şamdan cook shop

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, Etiler Şamdan'ın tahliyesinden sonra mülk sahibi olduğu o mekan için yeni bir isimle anlaştı. 


Kirayı ödeyemediği gerekçesiyle Mehmet Tuna ile sorun yaşayan Seda Sayan, Etiler Şamdan için yakın dostu Fatih Ürek'le anlaştı.


Seda Sayan, uzun zamandır boş duran dükkanı Fatih Ürek'in de hissesinin bulunduğu Cook Shop'a kiraya verdi.


Seda Sayan, Fatih Ürek ve Cook Shop'ların sahibi Ayşe Kazancı bir araya gelerek yeni anlaşmayı...