23 / 04 / 2024

Etlik-Ankara

Etlik-Ankara

Sağlık Bakanlığı Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığı, özel kamu ortaklığı modeli ile Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusü'nü yaptıracak

LG Ankara’da mağaza açtı!

Türkiye’de mağaza ağını genişletmeyi sürdüren LG Electronics, Ankara’nın 8. Mağazası Evdüz LG Brand Shop’ı Etlik’te bulunan Antares AVM’de hizmete açtı. 

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tekrar başladı!

Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesini hayata geçiren Türkerler ve Astaldi ortaklığı, 883 milyon Euro tutarlı proje finansmanı kredilerini yeniden yapılandırdı. Yeniden yapılandırma sürecinin bittiği Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesinde inşaat çalışmaları tekrar başladı.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nin inşaatı meclis gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil,  7 Yıldır Bitmeyen  Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nin durumu hakkında TBMM'ye soru önergesi verdi.

Etlik Şehir Hastanesi Haziran 2021'de açılacak! 

Ankara'da inşaatına 5 yıl önce başlanan ve 2019'da açılması planlanan Etlik Şehir Hastanesi'nin açılışı 2021 yılına ertelendi. 3 bin 577 yatak kapasiteli hastanenin Haziran 2021'de hizmete açılması öngörülüyor...

Etlik Şehir Hastanesi inşaatı durdu! 

Bu yıl tamamlanması planlanan Ankara'daki Etlik Şehir Hastanesi inşaatında çalışan işçilerin iddiaya göre ücretleri yatırılmıyor.İşçiler ücret alamadıkları için inşaat durdu. 

Etlik Şehir Hastanesi yıl sonunda hizmete açılacak!

Cumhur İttifakı'nın Büyük Ankara Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 bin 577 yatak kapasiteli Etlik Şehir Hastanesi'nin yıl sonunda hizmete açılacağını söyledi.

Ankara'ya 4 yeni raylı sistem müjdesi!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Aydınlıkevler-Siteler-Kuyubaşı- Havaalanı Hattı, Etlik Hastanesi-Forum Ankara Hattı, Dikimevi-Mamak Hattı ve Söğütözü-ODTÜ Hattı hükümet programına alındı” dedi.

Ankara Etlik Garajı 80.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ankara İli, Keçiören İlçesi, 19 Mayıs Mahallesi'nde yer alan Ankara Etlik Garajı icradan satışa çıkarılıyor. Ankara Etlik Garajı için 80 milyon 500 bin TL bedel isteniyor.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi 2019'da açılacak!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü'nün kamu-özel işbirliği modeliyle hayata geçirdiği Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsü 2019 yılında tamamlanarak hizmete açılacak. 

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne tünel!

Bilkent Şehir Hastanesi’ne ulaşımı rahatlatmak için yapılan 33 kilometrelik yol çalışmasını hızlandırdıklarını söyleyen Başkan Mustafa Tuna, Etlik Şehir Hastanesi için de tünel projesi üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Ovalife Ankara'da metrekaresi 3 bin 500 TL'ye!

MZB İnşaat tarafından Ankara Etlik Ovakent bölgesinde inşa edilen Ovalife'ta metrekare fiyatları 3 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor..

Ankara Bilkent Hastanesi 2018'de, Etlik Hastanesi 2019'da açılacak!

“Sağlık sektörünün başkenti” Ankara’da, Bilkent’te yapılan hastanenin 2018 yılında Etlik’teki hastanenin ise 2019 yılında hizmete geçmesi planlanıyor.

Ankara Etlik'e monoray geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerine kentteki ulaşım yatırımlarıyla ilgili bir sunum yapıldı, sunumda başkentin ulaşım projeleri masaya yatırıldı.

Etlik-Ankara Haberi

Etlik-Ankara

Sağlık Bakanlığı Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığı, kamu özel ortaklığı modeli ile Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsü yapım işleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işini yaptıracak.

Buna göre, "Sağlık Tesislerinin, Kiralama Karşılığı Yaptırılması ile Tesislerdeki Tıbbi Hizmet Alanları Dışındaki Hizmet ve Alanların İşletilmesi Karşılığında Yenilenmesine Dair Yönetmelik" hükümleri çerçevesinde, belli istekliler arasında ihale usulüyle ihale edilecek.

Etlik-Ankara'da yapılacak olan proje genel olarak 504 yataklı genel branşlar, 344 yataklı kadın hastalıkları ve yeni doğan, 496 yataklı çocuk, 328 yataklı KVC, 328 yataklı onkoloji ve çocuk onkolojisi, 456 yataklı ortopedi, 300 yataklı fizik tedavi ve rehabilitasyon, 200 yataklı ruh ve sinir hastalıkları ve 100 yataklı yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanesi olmak üzere toplam 3 bin 56 yataklı bir entegre sağlık tesisi yatırımını...