24 / 04 / 2024

euro cinsi kira sertifikası ihracı

euro cinsi kira sertifikası ihracı

Hazine, yurt içi piyasada 8 Şubat 2019 valör tarihli euro cinsi sabit kira ödemeli Kira Sertifikası ihracı gerçekleştirecek. 

Güney’de kalan Kıbrıs Türk mülklerinde kiralar 100 Euro'dan 2 bin 700 Euro'ya yükseltildi!

Rum İçişleri Bakanlığı’nın, Güney’de kalan Kıbrıs Türk mallarını kullananlardan bugüne kadar alınan aylık 50-100 Euro kira ücretini yükseltmesine tepki gecikmedi. Göçmenler, mülklerinin ellerinden alınmak istediğini söyledi. 

Ticari gayrimenkullerde 4 kata varan kira zammı: Küçük işletmeler kapanıyor!

Ticari gayrimenkullerde kira sınırlaması olmaması, özellikle KOBİ’ler ile esnaf ve zanaatkarı olumsuz etkiliyor. Yüzde 150'ye ulaşan zam talepleri, bazı bölgelerde 4 katına çıkarken Euro ile kira isteyenler de var. 

Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu!

İstanbul'daki paylaşımlı ofis alanları, yılın ilk çeyreğinde yüzde 25 büyürken, Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu. İşte bölge bölge kira rakamları...

Akfen GYO'nun kira gelirleri ilk 11 ayda 30,7 milyon Euro oldu: Bugüne kadarki en yüksek kira geliri! 

Akfen GYO tarafından 2023 yılının ilk 11 ayında elde edilen kira geliri rakamı ve kira gelirinde yaşanan yükseliş açıklandı. İşte detaylar...

Avrupa’da kiralar metrekare başına 32,8 Euro’ya ulaştı!

Avrupa'da konut krizi derinleşirken kira fiyatları aldı başını gitti. Kiralık konut kapsamında en pahalı kent olan Dublin’de aylık kiralar metrekare başına 32,8 Euro’ya ulaştı.

Hazine, DİPS ile dolar cinsi sabit kira ödemeli kira sertifikası ihracı gerçekleştirecek!

Hazine bugün, finansman araçlarının çeşitlendirilmesi ve yatırımcı tabanının genişletilmesi için 25 Ağustos 2023 valör tarihli dolar cinsi sabit kuponlu Devlet İç Borçlanma Senedi (DİBS) ile ABD doları cinsi sabit kira ödemeli kira sertifikası ihracı gerçekleştirecek.

Reysaş GYO'dan Mercedes'e 33 milyon Euro'luk kiralama!

Reysaş GYO, Kocaeli ili, Gebze ilçesinde yer alan deposunu Mercedes'e 33 milyon Euro'luk kiraya verdi. İşte Reysaş GYO ve Mercedes arasında imzalanan milyon Euro'luk o kira sözleşmesinin tüm detayları...

Akfen GYO'nun kira gelirleri 2022'nin ilk 5 ayında yüzde 200 arttı!

Akfen GYO'nun kira gelirleri, 2021'in aynı dönemine göre TL kapsamında yüzde 200, Euro bazında yüzde 55 arttı. 

Evlerini Ukrayna’dan kaçanlara açanlara 475 Euro'ya kadar kira yardımı verilecek!

Hırvatistan hükümeti yaptığı açıklamada Ukrayna’daki savaştan kaçıp Hırvatistan’a sığınanlara evini açanlara kira desteği verileceğini duyurdu.

Airbnb'den İtalya'da 1 Euro'luk ev projesi!

Airbnb 1 Euro’luk Ev projesi için bir konut sahibi aramaya başladı. Proje kapsamında villanın içinde yaşayıp bir odasını kiralayarak ev sahipliği yapıyor, kira geliri de sağlayabiliyorsunuz.

Akfen GYO 2021'de 17.7 milyon Euro kira geliri elde etti!

Akfen GYO'nun kira gelirleri 2021 yılında 17.7 milyon Euro oldu. Bu rakam şirketin kuruluşundan itibaren elde ettiği en yüksek kira geliri oldu. Şirketin kira gelirleri bir önceki yılın kira gelirlerine oranla Euro bazında yüzde 128 artış sağlandı. 

İspanya hükümetinden gençlere kira desteği!

İspanya hükümeti 35 yaşın altındaki gençlere kira yardımında bulunacak. Ödenecek tutarın aylık 250 euro olması planlanıyor.

Bavyera'da kira yardımları iki katına çıkarılsın önerisi!

Bavyera Başbakanı ve CSU Genel Başkanı Markus Söder, tek seferlik kira yardımının yalnız yaşayanlar için 135, çiftler için 175 Euro olduğuna dikkat çekti. Bu rakamın az olduğunu belirten Markus Söder, yardımların iki katına çıkarılmasını talep etti. 

euro cinsi kira sertifikası ihracı Haberi

euro cinsi kira sertifikası ihracı

Hazine, yurt içi piyasada 8 Şubat 2019 valör tarihli euro cinsi sabit kira ödemeli Kira Sertifikası ihracı yapacak. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre açıklamada şöyle denildi:

Bankaların döviz cinsi varlık yönetimine ve kira sertifikası piyasasının gelişimine katkıda bulunmak amacıyla yurtiçi piyasada 8 Şubat 2019 valör tarihli Avro cinsi sabit kira ödemeli Kira Sertifikası ihracı gerçekleştirilecektir. Kira sertifikası ihracı bankalara Doğrudan Satış yöntemi ile gerçekleştirilecek olup taleplerin 6 Şubat 2019 saat 14:00’a kadar Bakanlığımıza faks veya e-posta aracılığıyla iletilmesi gerekmektedir. Taleplere ilişkin form ekte yer almaktadır.

Kira sertifikası almaya hak kazanan bankalara, satış tutarları bilgisi 6 Şubat 2019 Çarşamba günü İHS (T.C. Merkez Bankası Ödeme Sistemleri İhale Sistemi) vasıtasıyla T.C. Merkez Bankası tarafından iletilecektir. Bankaların kira sertifikası ihracı karşılığında valör günü...