19 / 04 / 2024

ev alma komşu al

ev alma komşu al

Türkiye'nin en ünlü konut satış danışmanlarından, Şükrü Bilge Özdemir kaleme aldı! 'Ev alma, komşu al' diyor. Neden?

Yabancı ile aynı binada yaşamak istemeyen için neler yapılabilir?

Aynı binadaki konutların ileride yabancılara satılması konusunda, binadaki tüm iştirakçilerin oy birliği ile karar alınması şartı getirilir. Böylece insanlar yanlarındaki dairenin bir gün yabancıya satılabileceği endişesini duymaz

Ev alma hayali kuranlara flaş uyarı: Deprem riski olmayan yerlerde ev fiyatları uçacak!

Hem kiralık hem satılık konut fiyatlarında yaşanan artışlar, ev sahibi olmak isteyenleri de kiraya çıkacakları da zorluyor. Peki konut fiyatları ne olacak? 

Vatandaşın ev alma umudu dip seviyede!

Tüketici Güven Endeksi verilerine göre vatandaşın ev ve araba alma umudu dip seviyede. Otomobil alma beklentisi ise konuttan sonra en düşük ikinci değeri aldı.

Yurtdışından konut alma fikri artıyor! Türkler son yıllarda en çok İngiltere’den ev alıyor...

Türkiye’de son senelerde yükselen ev fiyatları, artan kredi maliyetleri, yurtdışında ev alma fikrini daha cazip hale bir hale getiriyor. Buna göre İstanbul’da bir ev fiyatına Avrupa’dan da ev alınabildiğini kaydeden yatırımcılar, başta İngiltere olmak üzere Avrupa’dan ev sahibi oluyorlar. İşte ayrın

Apartmanda gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir?

Apartmanda gürültü, oldukça rahatsız edici bir durumdur. Bu durumun önlenmesi için rahatsız olan kişinin belirli bir yere şikayet etmesi gerekiyor. Peki apartmanda gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir ve ne yapılmalıdır? İşte rahatsız olan apartman sakinlerinin hakkını alacak yöntemler...

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Mega kent İstanbul’da, marina içinde inşa edilen ilk ve tek rezidans projesi olan Ataköy Marinada Residence, Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor...

Bu bankadan 240 aya kadar vadeyle ev sahibi olabilirsiniz! Tam 3 milyon nakit destek sağlıyor!

Ev sahibi olmanız bu banka ile 20 yıl süreyle mümkün! Sunulan 3 milyon nakit destek ile hayalinizdeki eve sahip olabilirsiniz. Bu banka, ödeme kolaylığı ve sunduğu yüksek miktardaki nakit desteği ile ev alma hayalinizi gerçeğe dönüştürecek. 

Asgari ücretlinin ev alma hayali gerçek oluyor! İşte 81 ildeki konut projesi!

Asgari ücretli çalışanların ev satın alma hayali gerçekleşecek. İşte Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi!

Ev alma hayali kuranlar sarsılacak! Konut fiyatları artık!

Ev alma hayali kuran vatandaşlar, konut fiyatlarını yakından takip ediyor. Peki konut fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

Gürültücü komşu nereye şikayet edilir?

Apartman ve sitelerde en çok yaşanan sorunlardan biri gürültü şikayeti olarak karşımıza çıkıyor. Peki, gürültücü komşu için ne yapılır? Gürültücü komşu nereye şikayet edilir? İşte konu hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik..

Kanal İstanbul’a komşu Hoşdere'deki imar değişikliğine mahkemeden 2. ret!

Kanal İstanbul projesine komşu bölge olan Başakşehir Hoşdere'de, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın konut ısrarı mahkemece ikinci defa haksız görüldü. 

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Gürültücü komşu ceza alır mı?

Takvim gazetesi yazarları arasında yer alan Feride Hilal İmal bugünkü gürültü yapan komşuyu kaleme aldı. Peki gürültücü komşu ceza alır mı?

Kanal İstanbul’a komşu dev arazinin imar planlarına iptal kararı!

Başakşehir Hoşdere'de Kanal İstanbul’a komşu 83 bin metrekare büyüklüğündeki alanın imar planlarına ilişkin mahkeme tarafından iptal kararı alındı.

ev alma komşu al Haberi

ev alma komşu al

Günümüzde gayrimenkul projeleri büyüklük ve kapladıkları alan itibarı ile bizlere `komşuluk ve çevre' sunmaktadır. Bu çevre hayatımızın geçeceği; alışveriş yapacağımız, spor yapacağımız çocuklar büyüteceğimiz sosyal bir çevredir. Hepimizin unutmaya başladığı `komşuluk kavramı' geçtiğimiz hafta, Bahçeşehir Banu Evleri'nden gayrimenkul alan bir dostumla tekrar gündemimde yer aldı. Gayrimenkulü seçip, ödeme koşulları üzerinde anlaşan dostum, benden habersiz bir gününü Banu Evleri'ne ayırıp, seçtiği gayrimenkulün çevresindeki, kat maliklerini dolaşmış. Kat maliklerinin yaşam standartlarını görüp proje ve konutlar hakkındaki fikirlerini aldıktan sonra Banu Evleri'nde yatırım ve yaşam kararını vermiş.

Referans listesi

Kaçımız bu şekilde hareket edip, birikimlerimizi yatıracağımız, yaşacağımız, ailemizi, çocuklarımızı emanet edeceğimiz siteler hakkında yaşayan ağızlardan bilgi alıyoruz. Bu...