26 / 04 / 2024

ev arama

ev arama

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nda Google Türkiye Pazarlama Danışmanı ve Eğitmeni Özgür Deniz Aydın, gayrimenkul sektöründe ilk intibanın internetten sağlandığından ve öneminden bahsetti...

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu olan Emlakjet, 400 bin sayısına gelmiş olan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında oluşan hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak verilerini yayımlamasının haricinde özel araştırma dosyasında yaş gruplarına göre kiralık ev arama sürelerini ve bütç

Ankara'da öğrenciler için kiralık ev portalı hizmete alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şehre üniversite okumaya gelen ve kiralık konut arayan öğrenciler için ev arama portalı oluşturulduğunu açıkladı.

En çok kira artışı hangi şehirde?

Yüz yüze eğitimin başlayacak olması ile beraber öğrencileri kiralık ev arama telaşı sardı. Bu durum da ülke genelindeki kiralık evlerin fiyatında artışa neden oldu. İşte kent kent kiralık evlerin fiyatları...

Gayrimenkul alacaklar hangi ilçelerde ev ve arsa arıyor?

Ev almak isteyenlerin en çok arama yaptığı ilçeler Muğla Milas, Aydın Kuşadası, Muğla Bodrum, Trabzon Ortahisar ve İstanbul Beylikdüzü oldu.

Sur Yapı'dan peşinatsız ve arama ödemesiz ev sahibi olma imkanı!

Sur Yapı, Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Firma sadece taksitle ödemeli yeni bir kampanya başlattı. Kampanya peşinatsız, ara ödemesiz, 0.69 vade oranıyla ve 3 bin liradan başlayan sabit taksitlerle ev alma fırsatı sunuyor...

Almanya, Amerika ve Hollandalılar Türkiye'den ev bakıyor!

Türkiye’de sıfır konut projelerini tek bir çatı altında birleştiren Hürriyet Emlak Projeland, yabancı ülkelerin internette ev arama istatistiklerini açıkladı...

Bursa'da en çok kadınlar ev arıyor!

Türkiye’de sıfır konut projelerini tek bir çatı altında toplayan Hürriyet Emlak Projeland, şehirlerde cinsiyete göre internette ev arama verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre Bursa'da en çok kadınlar ev arıyor. 

Ev alan her 10 kişiden 7'si 35 yaşın altında!

İlk defa ev sahibi olacakların yüzde 75’i 35 yaş altı kişilerden oluşurken, ev arama süresi 12 haftayı buluyor. İki ve daha fazla sayıda mülk satın alanların oranı yüzde 66 seviyesinde.

Edirne'de kiralık daire fiyatları arttı!

Bahar ayı ve düğün sezonunun açılmasıyla kiralık ev arama oranları da arttı. 'REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi' ve 'REIDIN Emlak Endeksi' sonucuna göre konut fiyatlarda 1.22 oranında artış yaşandı.

Kiralık ev arama oranları arttı!

Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte kiralık ev arama oranları da arttı, ancak kiralık konut fiyatları her geçen ay yükseliyor.

LYS sonuçları konut fiyatlarını yükseltti!

LYS sonuçlarının ardından öğrencilerin ev arama maratonu da başlayınca kiralık daire fiyatları öğrencilerin mesken tuttuğu yerlerde yükselişe geçti. En fazla artış yüzde 15’le Beşiktaş’ta oldu.

LYS sonuçları konut fiyatlarını yükseltti!

Lisans Yerleştirme Sınavı sonuçlarının açıklanmasıyla öğrencilerin ev arama maratonu da başladı. İstanbul’da kiralık daire fiyatlarının en yüksek olduğu ilçe Beşiktaş olurken, Ankara’da Çankaya, İzmir’de Balçova, Eskişehir’de ise Odunpazarı öne çıktı.

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Yeni eğitim ve öğretim yılı her sene olduğu gibi 2014'te de kiralık ev ilanlarında artışa yol açtı. Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrencileri ev arama telaşı sardı.

ev arama Haberi

ev arama
Google Türkiye Pazarlama Danışmanı ve Eğitmeni Özgür Deniz Aydın'ın konuşması: 


Özgür Deniz Aydın ben. Dijital strateji ve pazarlama danışmanıyım. Bunu söyledim çünkü Google'dan tabii bahsederiz. Yani Barbaros Bey de bugün bizimle beraber. Bizim  partner ajanslarımızdan. Biraz Google tarafını ona bırakabilirim bugün. Dijital markalaşma denen de bir kavram var ve ilk dokunma noktamız satış ofisi fiziksel olarak böyle olsa da aslında ilk intiba genelde artık internette oluyor. Biraz bunu da radara sokmak istedim açıkçası. Şimdi her sektörde bazı markaları dijital olarak algılıyoruz. İşte bankacılıkta belki Garanti Bankası için söyleyebilirsiniz. Otomotivde belki Volkswagen global olarak daha böyledir. 


Bu algı nasıl oluşuyor... Daha iyi ürün yapmaları daha iyi hizmet vermelerinden önce aslında dijitalde bizi daha iyi karşılıyorlar, daha bulunabilir oluyorlar sundukları arayüzler göze daha...