16 / 04 / 2024

ev dekorasyonu nasıl yapılır

ev dekorasyonu nasıl yapılır

Safran sarısından hardala, bal renginden açık sarıya her tonu asil ve vazgeçilmez. Bu yaz sarının en enerjik tonunu seçin eviniz için. Güneş sizin evinizden doğup batsın..

Burçlara göre ev dekorasyonu nasıl yapılır

Milliyet Emlak yazarı Yasemin Aksoy bu haftaki yazısında burçlara göre ev dekorasyonu konulu yazısını kaleme aldı...

Gayrimenkul değeri nasıl hesaplanır? Ev fiyatları nasıl belirlenir?

Gayrimenkulün değeri, bir ev için önemli bir faktör olup, satın almayı düşündüğünüz veya sahip olduğunuz bir gayrimenkulün gerçek değerini belirlemek önemli bir adımdır. Peki bir evin değeri nasıl hesaplanır ve hesaplama yöntemleri nelerdir? İşte bu konuyla ilgili önemli bilgiler…

İstanbul'da 6,4 milyon konutun 153 bini hayalet ev! Boş ev sorunu nasıl çözülebilir? 

Konut sorunu gün geçtikçe derinleşirken, hayalet evler de sık sık gündem oluyor. Hayalet evler, kkonutta arz talep dengesizliği ve kira sorununun nedenlerinden biri. Peki boş ev sorunu nasıl çözülebilir? 

Otomobil ve ev krizi nasıl çözülür?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Otomobil ve ev krizi nasıl çözülür?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik o analizi...

Yeni ev tapusu nasıl alınır? Tapusu olmayan yere ev yapılır mı?

Yeni ev alan kişiler, tapularını nasıl çıkarabileceklerini araştırıyor. “Tapu nasıl çıkarılır? Tapusu olmayan evin noter satışı mümkün mü?” İşte detaylar!

Devlet destekli prefabrik ev nasıl alınır? Prefabrik ev kredisi nasıl alınır?

Prefabrik ev yaptırmak isteyen ancak nasıl yaptıracağını bilemeyen vatandaşlar, devlet destekli prefabrik ev nasıl alınır? şeklinde araştırmalara başladı. İşte bu konuda merak edilenler!

Hisseli ev tapusu nasıl ayrılır?

Hisseli tapu, hisseli ev genellikle miras yolu ile aile içinde çocuklara veya akrabalara kalabilir. Ancak bu tapu çoğu zaman sorun teşkil eder. Peki Hisseli ev tapusu nasıl ayrılır? İşte detaylar!

Hisseli ev tapusu nasıl ayrılır?

Hisseli tapu pek çok kişinin korkulu rüyası olabilir. Peki böyle bir durumda hisseli tapu nasıl ayrılır, ayrılabilir mi? İşte hisseli tapuya dair merak edilen detaylar!

Prefabrik ev yardımı nedir? Nasıl başvurulur? Kimler prefabrik ev yardımı alabilir? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca duyurulan prefabrik ev ve betonarme ev bakım ve onarım yardımının ne olduğu, nasıl başvuru yapılacağı, kimlerin başvurabileceği, yardımın ne kadar olacağı gibi sorular herkesin gündeminde. İşte, prefabrik ev yardımı hakkında her şey…

Ev sahibi kiracıyı nasıl çıkarabilir?

Kiracılar, ev sahiplerinin hangi durumlarda onları evden çıkaracaklarını bilmek istiyor. İşte Ev sahibi kiracıyı nasıl çıkarabilir? sorusunun yanıtları!

Miras kalan ev nasıl satılır? Miras kalan ev satılır mı?

Miras kalan ev satılır mı, nasıl satılır? soruları kendilerine miras kalan kişiler tarafından sorulmaktadır. İşte yanıtlar!

Konut piyasasında alarm zilleri çalıyor. Ev fiyatları nasıl etkilenecek?

Küresel konut piyasası karıştı. Türkiye'de de konut piyasası durdu. Konut  fiyatları nasıl etkilenecek? Konut fiyatları düşecek mi? Düşecekse ne zaman? Ucuz kredi dönemi geri gelecek mi?

Ev tüpünde fiyatlar nasıl? Enerji fiyatlarındaki artış, tüpü etkiledi mi? 4 Eylül 2022 fiyat listesi..

Eylül ayının ilk günü fiyatıyla merak uyandıran mutfak tüpünde son durum nasıl? Vatandaşlar tüp fiyatlarını merakla takip ediyor. En ucuz tüp hangi markada? 12 Kg’lık ev tüpü ne kadar? İşte, Aygaz, İpragaz, Mogaz 4 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bir evin tapusu nasıl alınır? Yeni yapılan ev tapusu nasıl alınır?

Bir evin tapusu nasıl alınır? Yeni yapılan ev tapusu nasıl alınır? tapuya dair sorulan soruların başında gelmektedir. İşte merak edilen detaylar!

ev dekorasyonu nasıl yapılır Haberi

ev dekorasyonu nasıl yapılır

Bu yazın tartışmasız kraliçesi sarı! Geçtiğimiz günlerde indigo için yazın rengi derken sarıya haksızlık ettiğimi düşünmüştüm. Neden bilmiyorum ama renklere cinsiyet veriyorum zihnimde galiba. İndigo, bu yazın rengi, kesin ama olsa olsa kral olur. Sarı, benim gözümde kraliçe! Her tonuyla, her haliyle... Safran sarısından hardala, bal renginden açık sarıya kadar her tonu, her dokuya uyarlanmış haliyle asil ve vazgeçilmez! Hayatımın hiçbir döneminde sarı ile aramda böyle bir bağ kurulmamıştı. Hatta önceleri gözümde hastalıkla ilintili bir yere sahipti sarı. Sararmak, solmaktan mıdır bilmem, sarının o enerjik etkisini göz ardı etmişim bunca yıldır. Bir anda keşfettim sarıyı. Geçtiğimiz yıl çok güzel bir safran sarısı yastık almamla başladı bu tutku, sonra kıyafetlerime de sirayet etti. Hem de öyle bir sardı ki beni,...