28 / 03 / 2024

ev için hamam

ev için hamam

Jakuzi, küvet ve duş sistemleri üreticisi Src Yapı’nın sahibi Abdurrahman Sürücü, son dönemde artan talep üzerine evlere özel 70 bin liraya varan hamam ürettiklerini söyledi

Evini boş tutanlar dikkat! Boş ev için kira vergisi ödenecek mi? Şimdi açıklandı!

Kira geliri elde eden mülk sahiplerinin 1 Mart tarihinden itibaren beyanname verme süreçleri başladı. Peki boş ev için kira vergisi ödenecek mi?

Son dakika: Malatya'da 310 prefabrik ev için düğmeye basıldı! Hatay'da 2 bin 355 köy evinde sona gelindi!

Deprem bölgesindeki konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda Malatya'ya 310 prefabrik konut için imzalar atıldı. Hatay'ın 13 ilçesindeki 2 bin 355 köy evi için çalışmalar hızlandırıldı.

Merkez Bankası, Hafize Gaye Erkan'ın evi için 35 bin TL kira ödüyor iddiası!

İstanbul'da konut kiralarının çok pahalı olmasından yakınıp, annesinde kaldığını açıklayan TCMB Başkan Gaye Erkan için kiralanan ev için, aidat ile beraber 49 bin TL ödeme yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

İkinci evini alacaklar dikkat! 4 milyon TL'lik bir ev için 900 bin TL kredi alınabilecek!

Ev fiyatlarında yaşanan fahiş artışların engellenmesi amacıyla BDDK’nın ikinci evini alacaklara banka kredisi oranını yüzde 22,5’e düşürmesinin etkileri sık sık gündem oluyor. Artık 4 milyon TL'lik bir ev için 900 bin TL kredi alınabilecek. Fiyatlar düşecek mi? 

Mirasçıya kalan ev için emlak vergisi ödemek zorunda mı?

Emlak vergisi, gayrimenkul sahiplerinin belirli dönemlerde ödemesi gereken bir vergi türüdür. Bu verginin mirasçılara kaldığında ödenip ödenmeme durumu merak ediliyor. Peki mirasçılar bu vergi türünü ödemek zorunda mı? İşte ev için emlak vergisinin miras durumunda ödenme durumu...

Prefabrik evde sürekli yaşanır mı? Prefabrik evler neden ucuz? Prefabrik ev için izin gerekir mi?

Prefabrik evler, son dönemde ilgi yoğun. Yaşanan depremden sonra prefabrik yapıların özellikleri vatandaşların gündemini oluşturmaya başladı. Yardım için bu yapılara yönelenler de var, kendisi için prefabrik ev yaptırmak isteyen de. İşte detaylar!

Prefabrik evler için ruhsat ve izin gerekli mi? Ruhsata ihtiyaç olmayan yapılar hangileri?

Prefabrik evler Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerden sonra yoğun ilgi görmeye başladı. Pek çok kişi prefabrik ev için izin ya da ruhsat gerekip gerekmediğini merak ediyor.

Annemden miras kalan evde oturuyorum kardeşlerim çıkarır m? Miras kalan ev için diğer mirasçı kira alabilir mi?

Annemden miras kalan evde oturuyorum kardeşlerim çıkarır m? Miras kalan ev için diğer mirasçı kira alabilir mi? soruları vatandaşların aklını kurcalayan sorulardan bazılarıdır. Şimdi bu soruların yanıtlarına göz atalım!

Prefabrik ev için kredi var mı?

Prefabrik ev için kredi var mı, Prefabrik ev kredisi ne kadar? şeklindeki sorular yanıtlarını arıyor. İşte merak edilen yanıtlar!

Prefabrik ev için izin gerekir mi? Prefabrik ev için ruhsat gerekli mi?

Prefabrik evler son zamanlarda bir hayli gündemde yer almaktadır. Durum böyle olunca ruhsat ve izin konusu da prefabrik evler için araştırılmaya başlandı.

Ev kiralarında yeni rekor! 25 metrekare oda için 3 bin 500 lira kira!

25 m2 oda için 3 bin 500 lira isteyen ev sahibi, sosyal medyada topa tutuldu! Eyüpsultan'da yaklaşık 25 metrekarelik bir odaya 3 bin 500 lira kira isteyen Veli Budanmış isimli ev sahibi, sosyal medyada linçlendi. Kötü durumundan dolayı pes dedirten ev için 3.500 TL kira istendi. İşte detaylar….

Prefabrik ev için izin gerekir mi? Prefabrik ev için ruhsat nasıl alınır?

Prefabrik ev son zamanlarda çok fazla tercih edilen konut tiplerinden biri olmaya başladı. Prefabrik ev yaptırmak isteyenler, prefabrik ev için ruhsat nasıl alınır? Prefabrik ev için izin gerekir mi? şeklinde sorular soruyor.

ev için hamam Haberi

ev için hamam

Dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan Src Yapı A.Ş, yatlara, özel siparişle lüks konut projelerine, villalara, penthouselar’a en kaliteli ağaç olan tik (teak) ağacından özel hamam ve sauna üretmeye başladı. Src Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, HydroCabin markasıyla yeni hamam koleksiyonu geliştirdiklerini söyleyerek, şu bilgileri verdi:


Kültürün parçası


“Projeye, konuta, kişiye özel noktasında rakamlar çok yukarı çıkabiliyor. Mesela Kuzey Irak’ta ürünlerini hazırladığımız bir projede penthouse bir daireye özel 7-8 metrekare genişliğinde, dünyanın en kaliteli ağacı olan tik ağacını ve en kaliteli aksesuarları kullanarak yaklaşık 70 bin liralık bir hamam tasarımı gerçekleştirdik. Bu ürünün bir benzerini geçtiğimiz günlerde İstanbul’da bir villaya da uyguladık, metrekaresi biraz daha küçük olan bu hamam da yaklaşık 50 bin lira.”


Yüzyıllar boyunca Osmanlı’dan bugüne,...