24 / 04 / 2024

ev-ofis

ev-ofis

Automall'da yepyeni fırsat ile yüzde 1 faiz oranı ve 60 aya varan vadelerle ev-ofis

2023'te ev kiralarken dikkat edilmesi gerekenler neler?

Yeni gayrimenkul kiralamak isteyenlerin bazı konularda tedbirli olması gerekiyor. Peki, Ev, ofis veya işyeri kiralarken dikkat edilmesi gerekenler neler? İşte detaylar...

Taşınabilir evlere talep yağıyor! İster ofis yap, ister ev! İşte 8 ülkenin talip olduğu o akıl almaz evler!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile insanların tercihleri de değişmeye başladı. Kovid-19 salgını ile birlikte üretilmeye başlayan ''taşınabilir evlere'' talep yağıyor. Hem ofis hem de ev olarak kullanılabilen aynı zamanda taşınabilen bu evler herkes tarafından merak ediliyor. İşt

Tahincioğlu rotasını belirledi: Bahçeli, az katlı konutlar!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Nidapark Küçükyalı projesiyle Multi Ev konseptini geliştirdiklerini ve hem ev hem ofis hem de ev/ofis olarak kullanılabilen yenilikçi ve yeni normale uygun konseptlerle rekabetçi ortama ayak uydurmaya çalıştıklarına dikkat çekiyor.

Modda Bulvar'da ev ve ofis bir arada!

İzmir'in yükselen projesi Modda Bulvar, İzmirlilere bir evden fazlasını sunuyor. 'Her şey evinizin altında' sloganı ile sadece bir ev değil, aynı zamanda yeni nesil bir yaşam biçimi de sunuyor.

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi açıldı!

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 75 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Dijitalleşmeyle birlikte yeni ofis anlayışı oluşuyor! 

Ev ve sosyal yaşam konforunda ofis ortamı yaratmak öncelik haline geldi. Birçok kurum ofislerinde farklı tasarımlar uygulamaya başladı. 

Servcorp dev firmalara ev sahipliği yapıyor!

Önemli yatırım potansiyelleri ile dikkat çeken uluslararası firmalar kusursuz çalışma ortamı ve zengin ofis hizmetlerini artık Türkiye’de buluyor. Dünya çapında 23 ülkede birçok firmaya sunduğu esnek çalışma alanları ile hizmet veren Servcorp, dev firmalara ev sahipliği yapıyor.

Yeni gayrimenkul satın alanlar dikkat!

Yeni ev, ofis ve iş yeri alanların dikkat etmesi gereken en önemli nokta; KDV'ye tabi gayrimenkul alım satımlarında tapu harcının, KDV'siz bedel üzerinden hesaplanarak ödenmesi. İşte konu hakkında tüm detaylar...

Samsun'da ev arayan üniversiteliler dikkat!

Üniversite sonuçlarının açıklanmasıyla öğrencilerin ev bulma telaşı başladı. REMAX Türkiye’nin Ofis Brokeri Ticari Gayrimenkul Uzmanı Mert Akyıldız, Samsun'da ev arayan üniversitelilere uyarılarda bulundu. 

Mahall Bomonti'den ev alana Lazzoni'den 10 Bin TL hediye çeki!

Mahall Bomonti projesinden ev alanlara Lazzoni'den 10 Bin TL hediye çeki veriliyor.  İzmir'de hayata geçirilen projede 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari ünite bulunuyor. 

Ev ve ofis kiralamada not dönemi!

Ev sahipleri Findeks sistemi ile kiracı adaylarının kimlik bilgilerinden, ödemelerini kontrol etmeye başladılar.  Uygulama ile bankalara ödemede güçlük çekenler ev bulmakta zorlanacaklar. Kredi notu yüksek olanlar ise düşük maliyetli kiralamalar yapabilecekler.

Akkent 6 2018 sonunda teslim!

Ankara’daki Akkent Konutları’nın mimarı, Ünal Akpınar A.Ş. tarafından hayata geçirilen ve Akkent Konutları’nın 6’ıncı etabı olan, ‘Akkent 6 AVM Ev-Ofis’ projesinde çalışmalar devam ediyor.

Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor!

Ofis, tercihe göre ev-ofis ve alışveriş merkezinden oluşan Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor. AVM, 360 derece seyir terası ile 2 bin 500 çalışana hizmet verecek..

ev-ofis Haberi

ev-ofis

MİLPA, Hürriyet Pazarlama ve D Yapı bünyesinde gerçekleştirilen, otomobil dünyası ile ilgili her şeyi içinde barındıran özel konsepti ile Türkiye'nin ilk ve tek otomobil alışveriş merkezi Automall Projesi; satışa sunduğu Ev-Ofislerinde 60 aya varan vadelere yüzde 1 faiz ile yepyeni bir fırsat sunuyor.


İstanbul Atatürk Havalimanı'na çok yakın bir alanda, Tekstilkent, Matbaacılar Sitesi ve Doğan Medya Center'dan oluşan dev yapı adasında inşa edilen Automall, Esenler Otogarı'na da 5 km'lik mesafede bulunuyor.


659 bağımsız bölümde otomobil galerileri ve otomobille ilgili her şeyi planlı bir alanda toplayan Automall bünyesinde, bölgede çalışan ve iş hayatının dinamizmine ayak uydurmak isteyen profesyoneller için de yaşama hazır ev-ofisler, Hürriyet Pazarlama'dan yeni bir fırsat ile YTL bazında yüzde 30 peşin, 60 aya kadar taksitle yüzde...