20 / 04 / 2024

ev projelerinin reklamı

ev projelerinin reklamı

Hem alışveriş merkezleri hem de konut projeleri için danışmanlık yapan reklamcı Ertan Özyiğit, değerini ortaya koyamayan firmalara ve projelere yoğun rekabette şans tanımıyor.

Nebahat Çehre İnşaat firmasından gelen 10 milyon TL ve ev teklifini reddetti! Depremde evler yıkılırsa kahrolurum...

Nebahat Çehre, bir inşaat firmasından reklam yüzü olması için gelen 10 milyon ve ev teklifini '' "Depremde yüzlerce ev, binlerce insana mezar oldu. Reklamını yaptığım evler de yıkılırsa kahrolurum. Her şey para değil" diyerek reddetti.

İkinci el konut desteği yolda! Tarih resmen verildi! Ev sahibi olmak isteyenler hemen bakın!

Orta gelir ve TOKİ sosyal konut projelerinin ardından yeni bir müjde verildi. İkinci el konut desteği yolda! Tarih resmen verildi! Ev sahibi olmak isteyenler hemen bakın!

Zahide Yetiş ve Kadir Çöpdemir, Fuzulev ile Fuzuloto reklamında!

Faizsiz, peşinatsız ve kredisiz ev, otomobil ve iş yeri sahibi yapmayı sürdüren Fuzulev ve Fuzuloto, ilk defa ortak reklam çalışması yaptı.

Eminevim yeni reklam filmiyle 80 milyonu bilgilendiriyor!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, dikkat çeken yeni reklam filmiyle faizsiz ev sahibi olmak isteyen vatandaşların cevap aradığı sorulara yanıt verecek.

Serenay Sarıkaya Los Angeles'ta 2 milyona ev aldı!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya Los Angeles'ta 2 milyon TL değerinde bir ev satın aldı. Sarıkaya dizi ve reklam anlaşmalarından kazancını gayrimenkule yatırıyor.

Dar gelirli ev sahibi olacak!

Dar gelirlinin ev sahibi olması için yeni bir adım atıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Maliye ve TOKİ harekete geçti. Sosyal ve kiralık konut projelerinin kredilendirilmesine öncelik sağlayıcı mevzuat düzenlemeleri yapılacak.

Gayrimenkul Sertifikası ile ev sahibi olmak kolaylaştı!

Ev veya iş yeri projelerinin tamamının gayrimenkul sertifikası ile finansmanı mümkün kılındı. Başbakan Yardımcısı Canikli, "Gayrimenkul sertifikası yatırımcılarının haklarının korunması amacıyla inşaat tamamlanma raporlarının, yapı denetim kuruluşlarınca hazırlanması hükmü getirildi" dedi.

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı ertelendi!

Polat Holding'in hayata geçireceği “Polat Ev” ve “Polat Ofis projelerinin basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Zingat.com ilk reklam filmi Sana Yalan Söylediler yayınlandı!

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com’un ilk reklam filmi ‘Sana Yalan Söylediler’ yayına girdi. Zingat.com; Nezih Muhit, Şehir Merkezi ve Taşınmaya Hazır Daire olmak üzere üç farklı konseptle izleyiciyle buluştu. Ev arayanlar artık Zingat.com ile doğru evine kavuşuyor.

Fuzulev, dar gelirliyi ev sahibi yapıyor!

Gayrimenkul sektörünün köklü markası Fuzulev, yeni reklam filminde vurgu yaptığı aylık 350 TL taksitle dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapmaya devam ediyor.

Maslak 1453'ün reklam filmi hazır!

Maslak 1453'de yapılan evlerin tapuları bir ay içerisinde ev sahiplerine verilecek. Projenin teslim töreni öncesi reklam filmi hazırlandı. Filmin, bu hafta sonu yayınlanmaya başlanacağı bildirildi.

Meryem Uzerli 2.5 milyon TL'ye İstanbul'dan ev alacak!

Gecenin Kraliçesi dizisiyle hüsrana uğrayan Meryem Uzerli, Almanya'ya dönme krarı aldı. Ünlü oyuncu son reklam filminden kazanacağı 2.5 milyon lirayla İstanbul'dan bir ev almayı planlanıyor.

Elçin Sangu Levent'ten ev aldı!

Kiralık Aşk dizisiyle büyük bir şöhreti yakalayan Elçin Sangu'yu rol aldığı reklam filmi ihya etti. Sangu reklamdan kazandığı paranın 800 bin TL'si ile Levent'ten ev aldı...

ev projelerinin reklamı Haberi

ev projelerinin reklamı

Amaç ortaya iyi bir ürün koyup onu satmaksa, doğru strateji belirlemeden istenen başarıyı elde etmek günümüzün tüketim ortamında imkansız. Bunun farkına varan inşaat sektörü de kendisine yeni bir 'akıl', farklı bir 'bakış' arıyor. Her projenin kendine özgü stratejisini belirlemek ve farklılığı yansıtabilmek ise işin pirine kalıyor. Reklam ajansı WBR'ın sahibi Ertan Özyiğit de işte o kişilerden biri. Özyiğit'in inşaat sektörüne emeği çok. Tepe İnşaat'ın ünlü üçgen logosu, Uphill Court projesinin 'Gözümüz Yükseklerde' sloganı, Metroport'la hayatımıza giren 'busidence' kavramı onun yaratıcılığının yansımasına örnekler. Bakın, bu 'dahi reklamcı' yıllardır proje geliştirdiği inşaat sektörü için nasıl tavsiyelerde bulunuyor...

* Reklamcısınız. Nasıl oldu inşaat sektörü ve konut projeleri ile buluşmanız?