19 / 04 / 2024

ev teklifi

ev teklifi

Rus uçağı pilotunun ailesine ev verme teklifi ardından MHP'nin kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk ettiği Antalya'nın Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

İYİ Parti'li Kürşad Zorlu'dan TOKİ'den şehit ailelerine ev verilmesi için kanun teklifi!

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, şehitlerin bakmakla yükümlü olduğu ailelerine konut imkanı sağlanmasına ilişkin kanun teklifi verdi. 

Kiracı ve ev sahibi anlaşmazlıklarında yeni adım! İşte EVSIAD'ın hazırladığı 25 maddelik kira kanun tasarı teklifi!

Geçen sene kiralarda yaşanan fahiş artışlar nedeniyle kira artış oranına sınırlama getirilmişti. Gözler alınacak yeni kararlara çevrilmişken Ev Sahibi İş İnsanları (EVSIAD) Oluşumu'ndan da kira kanun tasarı teklifi geldi. İşte 25 maddede o teklif...

Yeni Evim kampanyasında 85'inci taksit detayı! Geri ödeme zamanı belli oldu! Ev alacaklar detaylara bakın!

Yeni Konut Finansman Programı ile ilgili kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Ev alacaklar detaylara bakın!

Yeni Konut Finansman Programı resmen Meclis'te! Kanun teklifi sunuldu! Hemen detaylara bakın!

Ev sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği Yeni Konut Finansman Programı resmen Meclis'te! Kanun teklifi sunuldu! Hemen detaylara bakın!

Ev sahiplerine kötü haber! Yüksek kira artışları engellenecek! Kanun teklifi hazırlandı!

Ev sahibi ve kiracıların arasında yaşanan en büyük sorunlardan olan fahiş kira zamlarının önüne geçiliyor. Konuyla ilgili bir kanun teklifi hazırlandı...

İnternetten ev satışına yeni düzenleme!

Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nde neler değişti? İnternetten ev satışına hangi düzenlemeler getirildi? İşte ayrıntılar...

Kimlik Bildirme Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Kimlik Bildirme Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile kira sözleşmesinin bir nüshasının ev sahibi ve yönetici tarafından en yakın kolluk kuvvetine tesliminin zorunlu kılınması amaçlanıyor.

Madonna'dan Prens Harry ve Meghan Markle'a kiralık ev teklifi!

Madonna New York’taki dairesini Prens Harry ve Meghan Markle'a kiralama teklifinde bulundu. Madonna dairesini 2008 yılında 7,3 milyon dolara satın aldı.

Emeklilerin düşük bedelle ev sahibi olması için teklif verildi!

Emeklilerin düşük bedelle ev sahibi olması için 2985 Sayılı Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi...

Rus pilotun ailesine ev teklifi gündemde!

Rus uçağı pilotunun ailesine ev verme teklifi ardından MHP'nin kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk ettiği Antalya'nın Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

TBMM'ye şehit ailelerinin ev sahibi yapılması için kanun teklifi sunuldu!

Milliyetçi Hareket Partisi, 3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu'nda değişiklik yapılarak şehit ailelerinin Toplu Konut İdaresi tarafında ev sahibi yapılmaları için TBMM'ye kanun teklifi sundu.

Atmaca Grup Bahçeşehir Gölet ihalesinde en yüksek teklifi verdi!

İstanbul Bahçeşehir’deki gölet alanı ile ilgili ihale dün yapıldı. İhalede en yüksek teklifi 103 milyon lira ile Atmaca Grup verdi. Atmaca Grup, Sunny markası ile ev elektroniği alanında faaliyet gösteriyor.

Bsh hisselerinin borsa kotundan çıkarılması için fiyat teklifi alıyor!

BSH Ev Aletleri tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre Bsh Ev Aletleri şirket hisselerinin borsa kotundan çıkarılması süreci için fiyat teklifi alıyor...

ev teklifi Haberi

ev teklifi

Antalya Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile aralarında eşi, belediye meclisi üyesi, ilçe yöneticisi ve delegelerden oluşan 42 kişi de istifa dilekçelerini verdi.


Suriye sınırında düşürülen Rus uçağı pilotunun ailesine ev verilmesi teklifini gündeme getirmesi ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve partisinden tepki gören, devam eden süreçte partisinin kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk ettiği Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, partisinden istifa etti. Geçen seçimde MHP'den milletvekili adayı olan eşi Neşe Gül'ün de eşlik ettiği Mustafa Gül, ilçe merkezindeki özel ofisinde genel merkeze gönderilmek üzere istifa dilekçesini imzaladı. Eşi Neşe Gül, MHP'li belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve üyelerin de aralarında bulunduğu 42 kişi, Başkan Gül'e destek için istifa dilekçelerini imzaladı. 


"BU YANLIŞ DÜŞÜNÜLECEK BİR ŞEY DEĞİL" 


Başkan Mustafa Gül, Suriye...