25 / 04 / 2024

ev tesisat yalıtımı

ev tesisat yalıtımı

Sonbaharın yaklaşmasıyla kışa hazırlıklar başlıyor ve tadilatlar kaçınılmaz oluyor. Boya ve ev içindeki tamiratların yanı sıra tesisatın da elden geçirilmesi daha sağlam ve konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

Prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır? 

Prefabrik ev ısı yalıtımı, konutlarda konforlu ve sağlıklı bir ortam yaratmak için önemli bir uygulamadır. Ancak bu uygulama yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı faktörler vardır. Peki prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır ve dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? İşte detaylar... 

Bauhaus inşaat yalıtım malzemeleri ne kadar? 24 Ocak 2023 fiyat listesi…

İnşaat ve ev malzemeleri satan Bauhaus yalıtım malzemeleri de satıyor. Bauhaus’ta yalıtım malzemeleri ne kadar? İşte 24 Ocak 2023 fiyat listesi….

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu'na ODE Yalıtım imzası!

ODE Yalıtım, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) Konser Salonu’nun tesisat yalıtımını üstlendi.

Ev sahibi yalıtım yaptırmıyorsa dikkat!

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında “Kiracının yalıtım yaptırılmasını isteme hakkı var mı? sorusunun yanıtını kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

3. Havalimanı’nın yalıtımı İzocam’a emanet!

3. Havalimanı'nın çatı yalıtımı İzocam Camyünü, temel yalıtımları İzocam Foamboard ile yapılıyor, havalandırma tesisatının yalıtımında ise İzocam ürünleri kullanılıyor.

Ev alırken su yalıtımına dikkat!

BTM Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Ürkmez, ev alırken su yalıtımına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

ODE Yalıtım, 3. havalimanının su yalıtımını yapıyor!

3. Havalimanı ve birçok şehir hastanesi projelerinde ODE Yalıtım ürünleri tercih edildi. 3. Havalimanı’nın su ve mekanik tesisat yalıtımında ODE ürünlerinin kullanılacak.

Yalıtım ile yazlık evinizi koruyun!

İzocam Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fatih Öktem, Bodrum’daki bir evin en az Artvin gibi yüksek kesimde bulunan, soğuğa maruz kalan bir ev kadar yalıtıma ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Ev alırken önce yalıtımına bakın!

İzocam Genel Müdür Yardımcısı Fatih Öktem; “Türkiye'de yanlış olan, ev alırken mutfakta, banyoda fayans ve dolaba bakılması ancak yalıtım konusunun hiç sorgulanmamasıdır” diyor.

Binalarda ısı yalıtımı nasıl gerçekleşir?

Binalarda ısı yalıtımı en az binanın temeli kadar önem teşkil ediyor. Nasıl ki temeli sağlam olmayan bir ev bizim için tehlike arz ediyorsa, yalıtımı olmayan evde aynı şekilde oluyor. Peki, binalarda ısı yalıtımı nasıl gerçekleşir?

Pakpen Yapı Fuarı'nda yalıtım malzemelerine ağırlık verecek!

PVC profil, yalıtım malzemeleri, altyapı ve bina içi tesisat boruları olmak üzere üç ürün gamında faaliyet gösteren Pakpen, ArGe çalışmalarında çevre dostu ürünlere ağırlık veriyor.

Şekerbank ve Filli Boya konut yalıtımı için anlaştı!

2023 yılına kadar 500 bine yakın konuta 2,4 milyar lira civarında yalıtım kredisi kullandırılması planlanıyor. Krediyi kullanmak isteyen ev sahipleri ve apartman yöneticileri 60 aya varan vadelerle aylık yüzde 0,72 ila 0,97 oranla yalıtım kredisi kullanab

Taşyünü dolgulu duvar panelleri ısı ve ses yalıtımında çözüm sağlıyor!

Taşyünü'nün ses yalıtım kabiliyetine, özel olarak tasarlanmış TAŞYÜNÜ içerisindeki elektrik tesisat altyapısını sağlayan boşluklar da eklendiğinde, ses yalıtım kabiliyeti daha da yukarılara çıkarır.

ev tesisat yalıtımı Haberi

ev tesisat yalıtımı

Sonbaharın yaklaşmasıyla kışa hazırlıklar başlıyor ve tadilatlar kaçınılmaz oluyor. Boya ve  ev içindeki  tamiratların yanı sıra tesisatın da elden geçirilmesi daha sağlam ve konforlu bir yaşam alanı sunuyor. Çoğumuzun  aklına bile gelmeyen  tesisat, aslında bir evde yenilenmesi gereken unsurların başında geliyor. Hem evin alt yapısını güçlendiren hem de  kış aylarında tasarruf sağlayan tesisat tadilatları kimi zaman su baskınlarını kimi zaman da donmaları önlüyor. Tesisat tadilatında en önemli işlemlerin başında ise tesisat yalıtımı geliyor. Doğru malzeme ile işinin ehli kişilerce gerçekleştirilen yalıtım sayesinde, evler uzun ömürlü ve güvenli tesisata sahip oluyor.


Evlerde yapılan tesisat yalıtımı; enerji tasarrufu sağlıyor çünkü yalıtım mekânların çok daha kolay ve hızlı bir şekilde ısınmalarına ve yakalanan ısının uzun süre korunmasına olanak tanıyor. Kazan dairesinden çıkan sıcak...