26 / 04 / 2024

ev yapana proje bedava

ev yapana proje bedava

Erenler Belediyesi köyden mahalleye dönüşen bölgelerde ev yapmak isteyen vatandaşa tip proje hizmeti başlattı. Projelerden birini seçerek uygulayan vatandaşa ayrıca başkaca kolaylıklarda sağlanacak.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Kiracı ne zaman evden çıkarılabilir? Bunu yapana hapis cezası bile var...

Kiralık ev fiyatlarında yaşanan fahiş yükseliş sık sık gündem oluyor. Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Kiracı ne zaman evden çıkarılabilir? Bunu yapana hapis cezası bile var...

Çalışmayan ev hanımlarına 20 bin TL! Hemen başvuru yapana anında kapıyor!

Ev hanımları dikkat! Beklenen müjde geldi! 20 bin TL hesaplara yatıyor! Başvuru yapana anında ödeniyor! Bankalara gelir belgesiz başvuru yapılabiliyor. Koşun hemen başvurun! İşte detaylar...

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Devlet, prefabrik ev yapana 150 bin TL verecek! Karşılıksız ve geri ödemesiz!

Ev sahibi olma hayaline tutunan vatandaşlar, düşük fiyatlarla ev sahibi olmanın yollarını ararken müjde geldi! Devlet, prefabrik ev yapana 150 bin TL verecek! Peki, Prefabrik ev yardımı nasıl alınır? Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı prefabrik ev yardımı şartları neler?

Prefabrik ev yapana devletten 150 bin TL yardım! Ev sahibi olmak isteyenler acilen baksın!

Ev sahibi olmanın hayaline tutunan vatandaşlar prefabrik ev fiyatlarını araştırıyor. Devlet ise prefabrik ev yapımlarında 150 bin TL'ye varan destekler sunuyor! Peki, Prefabrik ev yardımı nasıl alınır? Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı prefabrik ev yardımı şartları neler?

Prefabrik ev yapana devletten 150 bin TL destek! Prefabrik ev yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar prefabrik ev fiyatlarını araştırıyor. Devlet ise düşük gelirli ailelere barınma yardımı yapıyor. Peki, Prefabrik ev yardımı nasıl alınır? Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı prefabrik ev yardımı şartları neler?

Prefabrik ev yapana devletten 30 bin TL destek! Prefabrik ev yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Devletten prefabrik ev yapacak vatandaşlara 30 bin TL destek geldi! Peki, Prefabrik ev yardımı nasıl alınır? Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı prefabrik ev yardımı şartları neler?

Türkiye'de prefabrik ev satışları patladı!

Hükümet tarafından verilen prefabrik ev desteğine başvurmak isteyen vatandaşlar başvuru merak ediyor. Hükümet prefabrik ev yapana 40 bin TL'lik yardım sunuyor. Peki başvuru şartları neler?

Ev almak isteyenler dikkat! Devletten 40 bin TL yardım!

Devlet tarafından sunulan prefabrik ev desteğine başvurmak isteyen vatandaşlar detayları merak ediyor. Devlet, prefabrik ev yapana 40 bin TL'lik yardım sunuyor. Peki başvuru şartları neler?

Türkiye'de satış patladı! Ev yapana 40 bin TL hibe!

Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü'nün verdiği prefabrik ev yardımlarına başvuru yapacak vatandaşların sağlamaları gereken koşullar, başvuru işlemlerini ne zaman ve nasıl yapacakları ve bilinmesi gereken diğer tüm ayrıntılar sizler için araştırıldı. İşte tüm merak edilenler...

Prefabrik ev yapana devletten hibe!

Devlet prefabrik ev yapacak olan ihtiyaç sahibi vatandaşlara hibe desteği sağlıyor. Diğer konutlara göre pratik ve ekonomik bir çözüm olarak öne çıkan prefabrik evler için 30 bin liraya varan yardım yapılıyor. 

Ev yapana 40 bin lira, evini onarana 20 bin lira destek müjdesi!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada barınma yardımlarında üst sınırı bir süre önce 40 bin liraya yükselttiklerini söyledi.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap için düğmeye basıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Silivri 3. Etap Kura Çekiliş Töreni’nde konuştu. İmamoğlu, "Türkiye’deki asgari ücret sınırını dikkate alarak, en asgari seviyede geliri olan insanlarımızın ev alabilecekleri proje konseptini, Silivri 4 Projesini duyuralım" dedi...

Emlak Konut'tan 0.99 faiz oranı ile ev alabileceğiniz 3 proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 3 projesinde faiz oranını 0.99'a düşürdü. İşte Emlak Konut'tan 0.99 faiz oranı ile ev alabileceğiniz 3 proje...

ev yapana proje bedava Haberi

ev yapana proje bedava

Erenler Belediyesi köyden mahalleye dönüşen bölgelerde ev yapmak isteyen vatandaşa tip proje hizmeti başlattı. İmar planı bulunmayan Ekinli, Yazılı, Kayalar Reşitbey, Kayalar Memduhiye, Değirmenden; ve Küçük Esence yerleşim bölgelerinde uygulanmak üzere 9 ayrı proje hazırlatan belediye, dileyen vatandaşa bu projeleri kullandırıyor. 


Projelerden birini seçerek uygulayan vatandaşa ayrıca başkaca kolaylıklarda sağlanacak. 


9 FARKLI TİP

Tip Ev Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk "Büyükşehir yasasıyla birlikte köyden mahalleye dönüşen ve imar planı olmayan yerleşim bölgelerinde uygulanmak üzere belediyemiz tarafından 9 değişik konut projesi hazırlandı. Arsalarına konut yapmak isteyen vatandaşlarımız, bu projeleri Belediyemizden ücretsiz olarak alabilecekler. Böylece vatandaşlarımız hem proje maliyeti ödemek zorunda kalmıyor hem de zamandan tasarruf ediyor" diye konuştu. 


Yeni...