19 / 04 / 2024

eval inşaat bahçekent projesi

eval inşaat bahçekent projesi

Eval İnşaat’ın merakla beklenen projesi Evalpark İstanbul, Bahçeşehir’e komşu Bahçekent bölgesinde hayata geçiyor. İnşa çalışmalarının başladığı projede Eval İnşaat, Mart ayında düzenlenecek lansman öncesi ön talep toplanmaya başladı.

Eval İnşaat için iflas kararı verildi! Alacaklılar toplantısı 10 Ekim'de!

Bugüne kadar binlerce konut inşa eden ve Esenyurt'tra hayata geçirdiği 1.300 konutluk Eval Park ile gündem olan Eval İnşaat için iflas kararı verildi. İşte ayrıntılar... 

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100  bin TL sermaye bedeli  ile Ozan  Gülle  ve Mohamad Nour Balalo tarafından kuruldu.

Eval İnşaat'a iflas davası açıldı!

2004 yılında Beylikdüzü’nde kurulan Eval İnşaat hakkında Medet Anlı tarafından iflas davası açıldı. Davanın yargılaması 30 Aralık 2020 günü saat 09:55'e bırakıldı.

Semt Bahçekent'i Siyahkalem inşa edecek!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Esenyurt Hoşdere'de inşa edilen Semt Bahçekent projesi İkmal İnşaatı İşi ihalesi düzenlendi. İhaleyi 448 milyon TL sözleşme bedeli ile Siyahkalem İnşaat kazandı.

Eval İnşaat'tan Esenyurt'a 794 konut! Yeni Proje!

Eval İnşaat, Esenyurt'ta 794 daire ve 19 dükkandan meydana gelen yeni projesine başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2019'da yapılması planlanıyor..

Semt Bahçekent lansman fiyatları!

25 bin metrekare inşaat alanı bulunan Semt Bahçekent Evleri Sur Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede daire fiyatları lansmana özel olarak 195 bin TL'den başlıyor...

Semt Bahçekent fiyatları 195 bin TL'den başlıyor!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Semt Bahçekent projesinde daire fiyatları 195 bin TL'den başlıyor. 125 bin metrekare inşaat alanına sahip projede yüzde 5 peşinat ödeme fırsatı sunuluyor.

MOD Bahçelievler’in kaba inşaatı ne zaman bitecek?

Kaba inşaat çalışmalarının yüzde 60'ının tamamlandığı MOD Bahçelievler’in yapımı hızlı sürüyor. 2017 Temmuz sonunda kaba inşaat tamamlanacak, 2018 Eylül ayında ise sahiplerine teslim edilecek.

İVA İnşaat'tan Bahçelievler ve Kağıthane'ye yeni proje!

İVA İnşaat, kentin merkezinde uygun fiyatlarla, konut sahibi olmak isteyenlere karlı bir yatırım fırsatı tanıyor. Yılda bin 500 konut inşa etmeyi planlayan İVA İnşaat Bahçelievler ve Kağıthane’de yapılacak yeni inşaat projelerine imza atacak.

Avrupark Bahçekent Cihan inşaat fiyatları!

İstanbul Başakşehir Hoşdere bölgesinde konumlandırılan Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat projesi 1.349 daire ve 86 ticari birimden meydana geliyor. İşte Avrupark Bahçekent Cihan inşaat fiyatları!

Avrupark Bahçekent Evleri kampanya fiyatları 2017!

Cihan İnşaat tarafından 72 bin metrekare alanda inşa edilen Avrupark Bahçekent projesi Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına katılan projelerden biri oldu. İşte, Avrupark Bahçekent Evleri kampanya fiyatları 2017...

Cihangir Roma Bahçesi'ndeki sosyal tesis inşaatı meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı tarafından yanıtlandırılması istemiyle İstanbul Cihangir'deki Roma Bahçesinde yapılan sosyal tesis inşaatına ve alandaki arkeolojik kalıntılarla ilgili alınan kararlara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bahçekent Emlak Konutları 1'in 2016 sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bahçekent Emlak Konutları 1'in 2016 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

eval inşaat bahçekent projesi Haberi

eval inşaat bahçekent projesi

İstanbul Beylikdüzü ve Büyükçekmece’de yaptığı birçok proje ile adından söz ettiren Eval İnşaat, şimdi de Bahçeşehir’e komşu Bahçekent bölgesinde ‘‘Evalpark İstanbul’’ projesini hayata geçiriyor.

Projelerinde yatırımcısına daima kazandıran Eval İnşaat, tüm hazırlıklarını tamamladığı Evalpark İstanbul projesini Mart ayı içerisinde lanse edecek.

Markalı konut sektöründe sembol niteliği taşıyacak bir projeye imzasını atacak firma, rezidans, konut ve ticari alanlardan oluşan A plus bir proje geliştiriyor. İki etaptan oluşan ve ilk etabında 382 konut ve 12 ticari ünitenin yer alacağı proje, bölgenin en büyük yatırımları arasında öne çıkıyor.

BAHÇEKENT’İN EN YENİ PROJESİ 

Tüm ulaşım akslarına yakın bir mesafede yer alan proje, bünyesindeki ticari üniteleri ile bölgenin yeni yüzünü oluşturacak.


TEM Otoyolu’nun yanı başında yer alan ve merkezi lokasyonuyla yatırımcısına kolay ulaşım imkanı sunan proje, yüzde 70’i yeşile...