24 / 04 / 2024

Evalpark İstanbul bahçekent evleri

Evalpark İstanbul bahçekent evleri

Eval İnşaat’ın merakla beklenen projesi Evalpark İstanbul, Bahçeşehir’e komşu Bahçekent bölgesinde hayata geçiyor. İnşa çalışmalarının başladığı projede Eval İnşaat, Mart ayında düzenlenecek lansman öncesi ön talep toplanmaya başladı.

Semt Bahçekent'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaat İşi'nde (Semt Bahçekent), 707/1 Ada/Parsel (D Blok Hariç), 704/5 Ada/Parsel ile parsellerin Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ve Ada Dışı İmar Yolu ile Bu Yollara Ait Altyapıların kısmı geçici kabulü yapıldı.

Tual Bahçekent'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Tual Bahçekent); 658/1 Ada/Parsel Devlet Okulu (Lise) ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Tual Bahçekent projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili "Tual Bahçekent" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Bahçekent Flora projesindeki 1 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, "İstanbul Başakşehir Hoşdere 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Bahçekent Flora" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Banu Evleri Bahçekent 1. Etap çok yakında satışta! Yeni proje!

Hasanoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilmesi planlanan Banu Evleri Bahçekent 1. Etap projesi satışa çıkmaya hazırlanıyor. Proje Kanal İstanbul'un yanı başında inşa ediliyor...

Semt Bahçekent 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaatı İşi kapsamında "Semt Bahçekent 1-1" Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Semt Bahçekent 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Semt Bahçekent 1-2) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 704 Ada 4 Parsel (Semt Bahçekent 1-2) projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Semt Bahçekent Gayrimenkul Değerleme Raporu!

Emlak Konut GYO tarafından "İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaatı İşi" (Semt Bahçekent) projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınlandı. 

Tual Bahçekent 4. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi‘nde (Tual Bahçekent) 648-1 ve 658-6 Parsel Konut, Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Semt Bahçekent'i Siyahkalem inşa edecek!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Esenyurt Hoşdere'de inşa edilen Semt Bahçekent projesi İkmal İnşaatı İşi ihalesi düzenlendi. İhaleyi 448 milyon TL sözleşme bedeli ile Siyahkalem İnşaat kazandı.

Emlak Konut Semt Bahçekent ihalesi 17 Aralık'ta!

Emlak Konut  GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap Projesi İkmal İnşaatı İşi (Semt Bahçekent) ihalesi 17 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşecek.

Semt Bahçekent tasfiye edildi!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında hayata geçirilen Semt Bahçekent tasfiye edildi...

Evalpark İstanbul bahçekent evleri Haberi

Evalpark İstanbul bahçekent evleri

İstanbul Beylikdüzü ve Büyükçekmece’de yaptığı birçok proje ile adından söz ettiren Eval İnşaat, şimdi de Bahçeşehir’e komşu Bahçekent bölgesinde ‘‘Evalpark İstanbul’’ projesini hayata geçiriyor.

Projelerinde yatırımcısına daima kazandıran Eval İnşaat, tüm hazırlıklarını tamamladığı Evalpark İstanbul projesini Mart ayı içerisinde lanse edecek.

Markalı konut sektöründe sembol niteliği taşıyacak bir projeye imzasını atacak firma, rezidans, konut ve ticari alanlardan oluşan A plus bir proje geliştiriyor. İki etaptan oluşan ve ilk etabında 382 konut ve 12 ticari ünitenin yer alacağı proje, bölgenin en büyük yatırımları arasında öne çıkıyor.

BAHÇEKENT’İN EN YENİ PROJESİ 

Tüm ulaşım akslarına yakın bir mesafede yer alan proje, bünyesindeki ticari üniteleri ile bölgenin yeni yüzünü oluşturacak.


TEM Otoyolu’nun yanı başında yer alan ve merkezi lokasyonuyla yatırımcısına kolay ulaşım imkanı sunan proje, yüzde 70’i yeşile...