26 / 04 / 2024

Evalpark İstanbul lansman

Evalpark İstanbul lansman

Eval İnşaat’ın merakla beklenen projesi Evalpark İstanbul, Bahçeşehir’e komşu Bahçekent bölgesinde hayata geçiyor. İnşa çalışmalarının başladığı projede Eval İnşaat, Mart ayında düzenlenecek lansman öncesi ön talep toplanmaya başladı.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi Londra Zone 3 bölgesinde yükseliyor. 20-21 Haziran'da İstanbul lansmanı yapılacak olan ve yıllık yüzde 7 kira getirisi saplayan projede, satışlar başladı. Peki The Gladstone projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları!

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları haberimizde yer alıyor. Lansmanı bugün gerçekleştirilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle ile Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. 

Mesa Cadde'nin lansmanı yapıldı! 449 bin TL'ye!

Gayrimenkul sektörünün güçlü temsilcileri MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığıyla, İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de hayata geçirilen Mesa Cadde'nin lansmanı yapıldı.

Avangart İstanbul’un lansmanı yapıldı! 504 bin TL'ye!

Gül Proje imzasıyla Seyrantepe’de hayata geçirilen Avangart İstanbul’un lansmanı bugün gerçekleştirildi. 84 ay 0 faiz imkanı sağlanan projede fiyatlar 504 bin TL'den başlıyor.

Strada Plus'ın lansmanı yapıldı! 239 bin TL'ye!

Akzirve'nin İstanbul Bahçeşehir’de hayata geçirdiği Strada projesinin 2. etabı Strada Plus'ın lansmanı bugün yapıldı. Projenin 2. etabı 239 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı..

Tema İstanbul Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin 200 TL!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş, Öztaş ortaklığı tarafından hayata geçirilen Türkiye ve Avrupa’nın en büyük özel sektör karma projesi Tema İstanbul’un ikinci etabı olan Tema İstanbul Bahçe'nin lansmanı yapıldı.

Tema İstanbul Bahçe basın lansmanı 29 Kasım'da!

Türkiye’nin en büyük özel sektör gayrimenkul geliştirme projesi Tema İstanbul’un merakla beklenen 2. etabı için lansman tarihi açıklandı.

Misal İstanbul Evleri lansman!

Toplam 2 milyar TL yatırım bedeline sahip Gaziosmanpaşa Misal İstanbul projesi AHES Yapı, GOPAŞ ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Misal İstanbul Evleri lansman tarihi...

Metrolife Sinpaş lansman fiyatları!

Metrolife Sinpaş lansman fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. İstanbul Sancaktepe'de yükselecek Metrolife projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor...

Nef Ormantepe lansman fiyatları!

Nef Ormantepe lansman fiyatları minimum 299 bin TL'den başlıyor. Nef imzasıyla yükselecek Ormantepe projesi İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirildi...

Metrolife basın lansmanı 3 Kasım'da!

Sinpaş GYO'nun İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirdiği Metrolife projesi basın lansmanı 3 Kasım'da yapılacak.

We Haliç lansman fiyatları!

We Haliç lansman fiyatları minimum 362 bin TL'den başlıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da Ilgın İnşaat tarafından hayata geçirilen We Haliç projesi "Haliç'in huzur veren manzarası komşunuz olsun" sloganıyla tanıtılıyor...

Evalpark İstanbul lansman Haberi

Evalpark İstanbul lansman

İstanbul Beylikdüzü ve Büyükçekmece’de yaptığı birçok proje ile adından söz ettiren Eval İnşaat, şimdi de Bahçeşehir’e komşu Bahçekent bölgesinde ‘‘Evalpark İstanbul’’ projesini hayata geçiriyor.

Projelerinde yatırımcısına daima kazandıran Eval İnşaat, tüm hazırlıklarını tamamladığı Evalpark İstanbul projesini Mart ayı içerisinde lanse edecek.

Markalı konut sektöründe sembol niteliği taşıyacak bir projeye imzasını atacak firma, rezidans, konut ve ticari alanlardan oluşan A plus bir proje geliştiriyor. İki etaptan oluşan ve ilk etabında 382 konut ve 12 ticari ünitenin yer alacağı proje, bölgenin en büyük yatırımları arasında öne çıkıyor.

BAHÇEKENT’İN EN YENİ PROJESİ 

Tüm ulaşım akslarına yakın bir mesafede yer alan proje, bünyesindeki ticari üniteleri ile bölgenin yeni yüzünü oluşturacak.


TEM Otoyolu’nun yanı başında yer alan ve merkezi lokasyonuyla yatırımcısına kolay ulaşım imkanı sunan proje, yüzde 70’i yeşile...