24 / 04 / 2024

evde takas sistemi

evde takas sistemi

Türkiye'nin herhangi bir yerindeki gayrimenkul karşılığında başka bir gayrimenkul satın almayı sağlayan takas sistemine ilgi büyüyor.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Emeklilik sistemi baştan aşağı değişiyor! Yeni sistem resmen başlıyor!

TBMM’ye sunulan 12’nci Kalkınma Planı iş hayatında önemli değişiklikler getirecek. Emekli aylığı sistemi ve emeklilik kriterleri değişirken, evde engelli veya yaşlı birinin bakımından sorumlu olan kişinin sigortası olacak. EYT’nin ardından sigortalı olanlar için yeni bir emeklilik dönemi başlayacak.

Kentsel dönüşümde takas önerisi!

Bursa’nın İmar, çevre, kültür ve ekonomi alanında faaliyetlerini yürüten Yeşil Bursam Derneği’nin olağan genel kurulu toplandı. Toplantıda, kentsel dönüşüm projelerinde takas sistemi konuşuldu.

Gayrimenkul Kredi Takas Sistemi bir an önce getirilmeli!

İnşaat sektörü, bir ekonominin içinde bulunduğu durumu gösteren en güçlü yansıtıcısı olarak belirtiliyor. Konut piyasası ekonomik iniş ve çıkışları yansıyor. 

Turyap emlak takas sistemi nedir?

Turyap yeni projelerden yer almak isteyen ve elindeki 2. el gayrimenkulünü bir an önce satmayı planlayanlara yönelik emlak takas hizmeti sunuyor. Peki  ​Turyap emlak takas sistemi nedir?

5 soruda tapu takas sistemi nedir?

Tapu takas sistemi ile mülkiyet hakkı ve alım satım bedelinin el değiştirmesi sırasında alıcı ile satıcının karşılaştığı olumsuzlukların önlenmesi amaçlanıyor.

Tapu Takas ile güvenli para transferi mümkün!

Alıcı ve satıcı tarafından kullanılabilecek en sağlıklı yolun Tapu Takas sistemi olduğunu belirten Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Sistem eş zamanlı değişimi mümkün kılıyor. " dedi.

Tapuda takas sistemi!

Tapu takas işleminin devlet noteri huzurunda yapılan resmi bir işlem halinde bunun gerçekleşmesi gerekiyor. Peki, tapuda takas sistemi nedir?

Prefabrik evde soba yakılır mı?

Prefabrik evler, günümüzde arsa sahipleri tarafından tercih edilen yapı sistemi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, kışın prefabrik ev soğuk olur mu, prefabrik ev ısınır mı? Prefabrik evde soba yakılır mı?

Tapu takas ödemesi nasıl yapılır?

Yeni tapu takas sistemi; mülkiyet hakkı ve alım satım bedelinin el değiştirmesi sırasında alıcı ile satıcının karşılaştığı olumsuzlukların önlenmesi amaçlıyor. Peki, tapu takas ödemesi nasıl yapılır?

Yeni tapu takas sistemi nedir?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinin güvenli bir şekilde gerçekleşmesi adına tapu takas uygulaması oluşturuldu. Peki, yeni tapu takas sistemi nedir?

Tapu takas sistemi nasıl işler?

Tapu takas sistemi; mülkiyet hakkı ve alım satım bedelinin el değiştirmesi sırasında alıcı ile satıcının karşılaştığı olumsuzlukların önlenmesini amaçlıyor. Peki, tapu takas sistemi nedir? Sistem nasıl işler?

Tapu işlemleri tapu takas sistemi ile nasıl yapılır?

Tapu takas sistemi, mülkiyet hakkı ve alım satım bedelinin el değiştirmesi sırasında alıcı ile satıcının karşılaştığı olumsuzlukların önlenmesini amaçlıyor. Peki, tapu işlemleri tapu takas sistemi ile nasıl yapılır?

Tapu takas sistemi nedir?

Tapu takas sistemi; mülkiyet hakkı ve alım satım bedelinin el değiştirmesi sırasında alıcı ile satıcının karşılaştığı olumsuzlukların önlenmesini amaçlıyor. Peki, tapu takas sistemi nedir? Nasıl çalışır?

evde takas sistemi Haberi

evde takas sistemi

Değiştirme kampanyasını Türkiye geneline yaygınlaştırınca onlarca proje portföye giriince ve telefonları kilitlenince Turyap, çağrı merkezi kurmaya karar verdi. Hafta sonu 10 ile 20 arasında evin satıldığı sistemin uygulama alanı sadece konutla sınırlı değil.

Takas sistemini Başakşehir Misstanbul projesinde aralık ayı sonunda, Çerkezköy Dreamcity'de de bir süre önce başlatan Turyap, uygulamayı Türkiye geneline yayınca yoğun taleple karşılaştı. Bu ilgi, onlarca yeni projenin portföye girmesini de sağladı. Ortalama iki ay kadar önce bir iki projeyle takası başlatan Turyap, sisteme en çok konutta ilgi duyulduğunu belirtti.

Turyap Yönetim Kurulu üyesi Başak Soner , sistemlerinin artık sadece konutla sınırlı olmadığını belirterek "Türkiye'nin herhangi bir yerindeki ev, işyeri, arsa gibi...