26 / 04 / 2024

evi pahalıya satmak

evi pahalıya satmak

Aralarında Jennifer Lopez ve Sarah Jessica Parker gibi film yıldızlarının da bulunduğu zenginlerin emlakçısı olarak bilinen Fredrik Eklund, evinizi pahalıya satmanın sırlarını açıkladı.

Ev sahiplerinin kiracıyı çıkarma şartları gündem oldu: 'Evi komple kiracıya mı verelim?' 

Mağdur ev sahipleri, kiracıyı tahliye etme şartlarına 'Evi komple kiracıya mı verelim?' diyerek tepki gösterdi. İşte Avukat Esat Özel'in gündem olan o paylaşımı ve gelen yorumlar...

'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist, 1 ay Antalya'da otelde kalacak!

24 yaşındaki yaratıcı strateji uzmanı Josh Kerr, son dönemde Türk Lirası'nın dolar, euro ve İngiliz poundu karşısında yaşadığı değer kaybını fırsat haline getirdi. 'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist 1 ay Antalya'da 5 yıldızlı otelde kalacak. 

Pahalı evlerde yaşamak artık hayal değil: Kiraya yüzde 100 zam yapan da var, yüzde 400 de!

Önceden pahalı evlerde yaşamak lükstü ve birçok kişinin bu hayali vardı. Fahiş kira artışlarıyla pahalı evlerde yaşamak da hayal olmaktan çıktı. Kiralara yüzde 100 zam yapan da var, yüzde 400 zam yapan da var. İşte ayrıntılar...

Kredi faizleri ve satılık ev fiyatlarının pahalılığı konut satışlarını düşürdü!

TÜİK verilerine göre, konut satışları 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 17,5 azalarak 1 milyon 225 bin 926 olarak gerçekleşti. konut satışlarındaki düşüşün nedeni kredi faizlerinin yüksek olması ve ev fiyatlarının pahalıya satılması gösterildi. 

Konutta yıllık getiri oranı en yüksek iller! Bu kentlerde evi olanlar yaşadı... Ankara, Mersin, İzmir, Bursa, İstanbul..

Ev almak isteyenler ya da konut yatırımı yapacaklar konut getirisinin en yüksek olduğu kentleri sorguluyor. İşte bu illerde evi olanlara güzel haber. 

Ronaldo'nun Portekiz'deki 22 milyon euroluk malikanesi görenleri hayrete düşürdü! Portekiz'in en pahalı evi olacak

Ronaldo'nun 22 milyon euro karşılığında Cascais'te yaptırdığı ve Portekiz'in en pahalı evi olacak malikanenin detayları görenleri hayrete düşürdü. İşte 22 milyon euroluk malikanenin ayrıntıları...

SON DAKİKA! Motorine yarın 2.23 TL zam geliyor: Bir depo artık 100 TL daha pahalıya doldurulacak! 

Sürücülere akaryakıtta son dakika zam haberi geldi. Motorine 16 Ekim Pazartesi gecesinden itibaren geçerli olacak şekilde dev zam geliyor. Peki motorin fiyatları ne kadar olacak? İşte güncel ve zamlı rakamlar...

'İkinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz' kuralı stokçuların kar hayalini yıktı! Zarar etme dönemi başladı!

Ticaret Bakanlığı’nın “ikinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz” kuralı stokçuların kart etme hayalini yıktı ve zarar etme dönemi başladı.

Tarladan sofraya pahalılık arttı! Mayıs'ta elma 4,2 kat, maydanoz 4 kat, limon 3,1 kat daha pahalıya satıldı! 

TZOB'un üretici-market fiyat karşılaştırmasına göre, Mayıs 2023'te elmanın 4,2 kat, maydanozun 4 kat, limonun 3,1 kat ve mercimeğin 2,8 kat daha pahalıya markette satıldığı belirlendi. 

Yurtdışında iPhone 14 Satın Alabileceğiniz En Uygun Ülkeler Belli Oldu!

Apple'ın son zamıyla birlikte iPhone 14 fiyatları arttı. İşte Türkiye'de en pahalıya satılan iPhone 14'ü daha uygun fiyatlarla alabileceğiniz yurtdışı ülkeler...

Hastane inşaatlarında maliyetler 8 katına kadar çıktı!

Son dönemlerde yapımına başlanan hastaneler için devamlı yeni ikmal ihaleleri yapıldı ve bu nedenle, hastanelerin astarı yüzünden pahalıya geldi. Hastane inşaatları için tahmin edilen maliyet 3’e, 5’e hatta 8’e katlandı.

Yüksek kira almak isteyen ev sahipleri bunu da yaptı: Ya evi boşalt ya da farkı öde!

Yüksek kira almak isteyen ev sahipleri yeni bir yol buldu. Kiracılardan geçmiş dönem enflasyon farkını isteyip alacaklı davası açan ev sahibi  ''ya geçmiş farklı öde ya da evi boşalt' diyerek kiracılarından yüksek kira talep ediyor.

Artık tek tek alınca bile pahalıya geliyor! Vatandaş ne yapacağını şaşırdı!

Hayat pahalılığı nedeniyle kilogramla alışveriş yapamayan insanlar pazara ve markete gittiklerinde ürünleri tane ile almaya başladı. Fakat ürünler tek tek alınınca bile oldukça pahalıya geliyor.

evi pahalıya satmak Haberi

evi pahalıya satmak

Aralarında Jennifer Lopez ve Sarah Jessica Parker gibi film yıldızlarının da bulunduğu zenginlerin emlakçısı olarak bilinen Fredrik Eklund, evinizi pahalıya satmanın sırlarını açıkladı.


10 yılda 5 milyar dolarlık mülk satışına aracılık eden Eklund " Mutfağı ve banyosu güzel evler kolaylıkla satıcının istediği fiyata satılıyor"...