27 / 04 / 2024

evi yıkılanlar

evi yıkılanlar

TOBB, Zeytinburnu'nda 'hazineli' arsayı satın alması halen kentsel dönüşüme hazırlanan Zeytinburnu'nda emlak fiyatlarını en yüksek seviyeye çıkardı. Metrekare fiyatları bir ayda yüzde 17,5 arttı.

Rezerv alanlarda evi yıkılanlar kira yardımı alabilir mi 2024?

Asrın felaketi Kahramanmaraş depremlerinden sonra pek çok bölge de rezerv alan ilan edildi. Peki Rezerv alanlarda evi yıkılanlar kira yardımı alabilir mi 2024?

İmar yasası mağdurlarından 'Seçimlerden önce yıkımlar durdurulsun' talebi!

İmar Yasasına Takılanlar Derneği Başkanı İbrahim Hacıoğlu, son günlerde yapı kayıt belgesi ile ilgili yaşanan mağduriyetlere ilişkin açıklama yaptı. Seçimlerden önce yıkımların durdurulmasını talep etti. İşte ayrıntılar...

Başakşehir Şahintepe'nin kentsel dönüşümünde flaş gelişme: Ev yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı geldi!

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm krizinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Altıncı İdari Dava Dairesi, bir vatandaşın evi yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

Ankara Büyükşehir, 24 adet arsa, 2 dükkan ve 1 konutu satıyor! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ilinde yer alan 24 arsa ile 2 dükkan ve 1 evi satıyor. Peki Ankara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Tunç Şatıroğlu'nun Açıklamasıyla Büyük Servet Vaat Eden O Yer: Ev Sahiplerine Müjde mi?

Burada evi olanlar çok şanslı çünkü oldukça değerli yerler. Ünlü ekonomist açıklama yaptı ve evi olanlara büyük müjde verdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu o yer hakkında açıklama yaparak gayrimenkul konusunda önemli tavsiyeler verdi. İşte ev sahiplerine büyük servet vadeden o yer…

TOKİ'den evi olmayanlara büyük müjde! Aylık 2 bin TL taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın!

TOKİ'den evi olmayanlara büyük müjde... Aylık 2 bin TL taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın... İşte TOKİ'nin merakla beklenen o projesi ile ilgili detaylar...

Artçı depremler büyük depremin şiddetini azaltır mı? Kaç şiddetinde deprem hissedilir?

Artçı depremlerin büyük depremlerin şiddetini azaltma özelliği var mı? Kaç şiddetindeki depremler evi yıkar? bu ve benzeri sorular vatandaşlar tarafından sık sık sorulmaktadır. İşte bu konuya dair detaylar!

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var!

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var... İşte emlak vergisi ile ilgili detaylar...

Emeklilere büyük müjde! Artık 8 bin TL ödemeyeceksiniz

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)'liler, eksik prim günleri ile alakalı büyük sorun yaşıyordu. Fakat yapılan açıklama ile emekli olacak vatandaşların bu mağduriyeti giderildi ve bu mutlu haber vatandaşla paylaşıldı.

Krediyle ev alıp depremde evi yıkılanların durumu ne olacak? Bu habere çok şaşıracaksınız!

Meydana gelen depremlerde evi yıkılan vatandaşlar şimdi de başka bir problemle karşı karşıya. Depremin yaşandığı bölgelerde satın alınan birçok konutun kredi taksit ödemesi devam ediyor. BDDK bu çerçevede ödemeleri 6 ay erteledi. Fakat ilgili sürenin sonunda bankaların nasıl bir adım atacağı şu an i

Ankara Büyükşehir'den gayrimenkul fırsatı! 7 arsa, 2 dükkan ve 1 bekçi evi satacak! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Etimesgut, Kahramankaran ve Yenimahalle'de yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Karadeniz'de akıllara durgunluk veren yıkım! Kepçe operatörü yanlış adrese gidip yanlış evi yıktı

Samsun'da yaşanan bir yıkım duyanları şaşkına çevirdi. Kepçe operatörü yıkım için gittiği evin adresini yanlış yazınca başka birinin evini yıktı. Olay ortaya çıkınca müteahhit hemen olay yerine gitti ama iş işten çoktan geçmişti.

Maradona'nın mirasçıları anlaşamadı! Evi yıkılıyor!

Dünya futbolunun efsane ismi Luis Armando Maradona'nın Villa Devoto'daki evi mirasçılarının anlaşamamsı üzerine yıkılacak. Yıkılacak olan yapının yerine otopark ve yeni konutlar inşa edilecek.

evi yıkılanlar Haberi

evi yıkılanlar


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Zeytinburnu'nda içinde "hazine" olduğu iddia edilen araziyi 392 milyon dolara satın alması, ilçedeki emlak fiyatlarını patlattı.


İstanbul genelinde metrekare fiyatının ortalama yüzde 1,7 artmasına karşılık, Zeytinburnu'nda aylık bazda fiyat artışı yüzde 17,5 oldu.


TOBB'un yeni bir merkez yapmak için geçen ay Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 73 bin metrekarelik arsasını yüzde 18 KDV hariç 392 milyon YTL tutarında teklif vererek satın almasının ardından, bölgede gayrimenkul sektörü de hareketlendi. Ulusal gazetelerdeki ilanlardan yola çıkılarak hazırlanan Pozitif Emlak Endeksi'nin sonuçlarına göre, İstanbul genelinde metrekare fiyatının ortalama yüzde 1,7 artmasına karşılık, Zeytinburnu'nda aylık bazda fiyat artışı yüzde 17,5 oldu.


Türkiye'de birinci...