23 / 04 / 2024

evim şahane iç mimarı

evim şahane iç mimarı

İkinci sezona giren "Evim Şahane" programının iç mimarı Selim Yuhay ile Büşra Bozok Aytek'in röportajı...

İlk evim konut kredisi için başvurular başladı mı? Düşük faizli konut kredisinde son durum!

İlk defa konut sahibi olacaklara düşük faizli konut kredisinde detaylar pek çok kişi tarafından araştırılıyor. 1.20 düşük faizli konut kredisinden hiç konut olmayan kişiler yararlanabilecek. Peki, ilk evim konut kredisi için başvurular başladı mı?

Depremzedeler ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı!

Deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılması için hükümetin çalışmaları devam ederken, depremzedeler, ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı.

TOKİ İstanbul İlk Evim kura çekilişi başlıyor! Tam 50 bin konut sahibini bulacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ iş birliğiyle hayata geçirilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Tuzla'da yapılacak konutların kuraları yarın çekilecek.

Yeni Evim Kampanyası için 0.69 kredi şartları neler? 0.69 kredi ne zaman verilecek?

 Yeni Evim Kampanyası için 0.69 faizli konut kredisi işlemleri bankalar marifetiyle yapılacak. Peki 0.69 kredi şartları neler? 0.69 kredi ne zaman verilecek? İşte detaylar...

TOKİ İzmir İlk Evim, İlk İş Yerim projesi için kura çekimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında İzmir genelinde yapılacak 12 bin 400 konut için hak sahiplerinin kurayla belirlenmesine başlandı.

2023 TOKİ arsa kura çekiliş tarihleri peşe peşe açıklandı! İşte il il TOKİ İlk Evim Arsa kuraları çekiliş takvimi...

TOKİ arsa kura çekilişi başladı. 2023 TOKİ arsa kura çekiliş tarihleri peşe peşe açıklandı! İşte il il TOKİ İlk Evim Arsa kuraları çekiliş takvimi...

TOKİ ilk evim arsa çekilişi ne zaman? TOKİ arsa peşinat ne kadar? İşte 1-6 Şubat 2023 il il arsa kura çekiliş tarihleri!

TOKİ ilk evim arsa kuralarının tarihleri büyük bir merakla araştırılmaktadır. Peki TOKİ ilk evim arsa çekilişi ne zaman? İşte merak edilenler!

Yeni Evim Kampanyası'nda değişiklik! Artık arsa sahipleri de konutlarını satabilecek! Şimdi bakın!

16 Ocak 2023 tarihinde hayata geçirilen Yeni Evim Kampanyası'nda önemli bir değişikliğe gidildi. Artık arsa sahipleri de konutlarını satabilecek! Şimdi bakın!

TOKİ Balıkesir İlk Evim İlk İş Yerim kura çekilişi başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir projesinde yer alan konutların kura çekilişi başladı. Peki TOKİ Balıkesir kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte detaylar...

Yeni Evim Kampanyasına kaç kişi başvurdu? Rakamlar şaşırttı!

Orta gelir grubundan vatandaşların ev sahibi olması amacıyla hayata geçirilen Yeni Evim Konut Finansman Programından ilk rakamlar geldi.  81 ili kapsayan ve piyasa koşullarından uygun fiyatlar sunan kampanyaya 10 günde kaç kişi başvurdu? İşte detaylar…

İlk defa ev sahibi olacak vatandaşlar dikkat! Orta gelirliye konut düzenlemesi Meclis'ten geçti!

Orta gelirliye 'yeni evim' desteği kapsamında hazırlanmış olan Konut Finansman Paketi'ne ilişkin düzenleme TBMM'de kabul edilerek yasalaştı.

İlk iş yerim kura ne zaman? İlk Evim İlk İş Yerim kura sonuçları nereden öğrenilir?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ tarafından hayata geçirilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinde 64 ilde kura çekimi sona erdi. İşte merak edilenler!

Kocaeli İlk Evim İlk İş Yerim projesinin kura çekilişleri tamamlandı!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan ve ev almak isteyen binlerce kişinin yüzünü güldüren "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Kocaeli'de inşa edilecek konutların hak sahipleri belirlendi.

evim şahane iç mimarı Haberi

evim şahane iç mimarı

İnanılmaz bir hızla çalışıyor, çok kısa sürede evlerde harikalar yaratıyorsunuz. Bu tempo sizi zorlamıyor mu Selim Bey? 


- Doğru, tempomuz inanılmaz... Normal hayatta üç günde bir evin sadece boyasını bitirirsiniz, biz ise bütün evin teslimini üç günde yapıyoruz. Üstelik aynı anda üç ayrı evde çalışıyoruz. Ayda toplam 22 ev yapıyor. 

Mucize yaratıyorsunuz bir bakıma...    


- Doğru, o kadar kısa sürede ortaya çıkardığımız işlere bakarsanız, bu bir mucize. Herkesin yapabileceği bir iş değil. 


Ekipte kaç kişi var? 


- Toplam 100 kişiyiz. Kameramanı, kurgucusu, ışıkçısı, 18 usta, atölyede çalışan dört usta, cilacısı, marangozu... Benimle birlikte işleri takip eden yeni mezun mimarlar da var.


Evlere gitmeden önce ev sahipleriyle tanışıyor musunuz?


- Kesinlikle hayır. Sadece elimde evin fotoğrafları oluyor, o kadar. O fotoğraflara bakıp zili çalıyorum.


Peki içeri...