26 / 04 / 2024

evim şahane ikinci sezon

evim şahane ikinci sezon

İkinci sezona giren "Evim Şahane" programının iç mimarı Selim Yuhay ile Büşra Bozok Aytek'in röportajı...

İkinci el konut almak isteyene beklediği haber geldi! Aylık 11 bin TL taksitle ev sahibi olma imkanı! Hemen bakın!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan 'yeni evim' kampanyası ikinci el konutlar için de uygulamaya alınıyor ve vatandaşa aylık 11 bin lira taksit imkanıyla olabilme imkanı geliyor. İşte ev sahibi olmak için dört gözle bekleyenler için müjdeli haberin detayları…

İkinci el konut fiyatlarında şok! Fiyatlar resmen uçtu!

Ocak ayının ortasında sıfır konut için düşük faizli kampanya beklentisi ikinci el konut fiyatlarını adeta uçurdu. Yeni Evim Kampanyası, fırsatçıların yeni geçim kapısı olurken, bu kez de ikinci el konut fiyatlarının yüzde 10’dan fazla artmasına neden oldu.

Evim Şahane programıyla tanınan meşhur Mimar Selim Yuhay hayatının aşkıyla evlendi

Televizyon ekranlarında yayınlanan Evim Şahane programıyla geniş kitleler tarafından tanınan mimar Selim Yuhay hayatını Burcu Yuhay soyadını alan kız arkadaşıyla birleştirdi.

HalkBank 2019’da ikinci konut kredisi faiz indirimine gitti!

HalkBank bir hafta arayla ikinci kez konut kredisi faiz indirimine gitti. HalkBank indirim sonrası kampanyalı Hesaplı Evim Konut Kredisi ürünü dahilinde 120 ay vadeye kadar yüzde 1.98 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor...

İşte Mimar Selim Yuhay'ın kendi evi!

Evim Şahane programıyla tanınan mimar Selim Yuhay, üç yıldır evleri ücretsiz olarak yeniliyor. Bugüne kadar yüzlerce evde harikalar yaratan Mimar Selim Yuhay'ın kendi için dizayn ettiği ev de göz alıyor.

Evim Yüksekdağ Esenyurt fiyatlar!

Evim Yüksekdağ Konutları'nın alanları 90 metrekareden başlıyor. Teslimlerin 2018 yılının ikinci çeyreğinde yapılacağı projede ticari üniteler de bulunuyor. İşte Evim Yüksekdağ Esenyurt fiyatlar...

Evim Yüksekdağ daire fiyatları!

Evim Yüksekdağ daire fiyatları konumlarına göre değişiyor. 2018 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilecek projede 50 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

American Siding evleri nemden kurtarıyor!

Türk yapı sektörünün dış cephe ve yalıtım alanında öncü ve yenilikçi kimliğiyle dikkat çeken güçlü kuruluşu Eryap Grup, Kanal D’de yayınlanan ‘Evim Şahane’ programına başvuran Şükrü Deniz’in evindeki nem sorunu American Siding ile çözdü.

Evim Şahane dolandırıcılarına dikkat!

Dolandırıcıların yeni yöntemi Kanal D’de yayınlanan “Evim Şahane” programının ismini kullanmak oldu. “Evinizi yenileyeceğiz” diyerek hane başı 150 lira para talep eden şebeke, ülke çapında birçok insanı mağdur etti.

Ermenek'in simgesi Recep Amca'nın evi yenilendi!

Recep Gökçe ile ölen madencinin benzeri ve çocuklarının oturduğu birbirine bitişik 2 katlı ev, Kanal D’de yayınlanan ’Evim Şahane’ programı vasıtası ile baştan aşağı yenilendi.

Evim Prefabrik & Konteyner ikinci fabrikasını İzmir'de açtı!

Evim Prefabrik & Konteyner konfor ve güvenliğini bir arada sunarak, kısa sürede her isteğe cevap verebilecek yapılar üretiyor "Siz hayal edin biz yapalım" sloganıyla hareket ediyor.

Evim Şahane 4.sezonuna Soma'da başlıyor!

Bugüne kadar 500’den fazla ev yenileyen, en büyük dekorasyon programı projesi olan “Evim Şahane”, 4.sezonuna ise Soma’da başlıyor. Soma için kolları sıvayan programi, bu kez yine tüm Türkiye’nin yüzünü güldürecek.

Evim Şahane Esra Erol'da evlenen çiftin evini döşeyecek!

Evim Şahane programı Esra Erol'da evlenen bir şanslı çiftin evini baştan aşağa döşeyecek

evim şahane ikinci sezon Haberi

evim şahane ikinci sezon

İnanılmaz bir hızla çalışıyor, çok kısa sürede evlerde harikalar yaratıyorsunuz. Bu tempo sizi zorlamıyor mu Selim Bey? 


- Doğru, tempomuz inanılmaz... Normal hayatta üç günde bir evin sadece boyasını bitirirsiniz, biz ise bütün evin teslimini üç günde yapıyoruz. Üstelik aynı anda üç ayrı evde çalışıyoruz. Ayda toplam 22 ev yapıyor. 

Mucize yaratıyorsunuz bir bakıma...    


- Doğru, o kadar kısa sürede ortaya çıkardığımız işlere bakarsanız, bu bir mucize. Herkesin yapabileceği bir iş değil. 


Ekipte kaç kişi var? 


- Toplam 100 kişiyiz. Kameramanı, kurgucusu, ışıkçısı, 18 usta, atölyede çalışan dört usta, cilacısı, marangozu... Benimle birlikte işleri takip eden yeni mezun mimarlar da var.


Evlere gitmeden önce ev sahipleriyle tanışıyor musunuz?


- Kesinlikle hayır. Sadece elimde evin fotoğrafları oluyor, o kadar. O fotoğraflara bakıp zili çalıyorum.


Peki içeri...