19 / 04 / 2024

evim şahane selim yuhay

evim şahane selim yuhay

İkinci sezona giren "Evim Şahane" programının iç mimarı Selim Yuhay ile Büşra Bozok Aytek'in röportajı...

Evim Şahane programıyla tanınan meşhur Mimar Selim Yuhay hayatının aşkıyla evlendi

Televizyon ekranlarında yayınlanan Evim Şahane programıyla geniş kitleler tarafından tanınan mimar Selim Yuhay hayatını Burcu Yuhay soyadını alan kız arkadaşıyla birleştirdi.

İşte Mimar Selim Yuhay'ın kendi evi!

Evim Şahane programıyla tanınan mimar Selim Yuhay, üç yıldır evleri ücretsiz olarak yeniliyor. Bugüne kadar yüzlerce evde harikalar yaratan Mimar Selim Yuhay'ın kendi için dizayn ettiği ev de göz alıyor.

American Siding evleri nemden kurtarıyor!

Türk yapı sektörünün dış cephe ve yalıtım alanında öncü ve yenilikçi kimliğiyle dikkat çeken güçlü kuruluşu Eryap Grup, Kanal D’de yayınlanan ‘Evim Şahane’ programına başvuran Şükrü Deniz’in evindeki nem sorunu American Siding ile çözdü.

Evim Şahane dolandırıcılarına dikkat!

Dolandırıcıların yeni yöntemi Kanal D’de yayınlanan “Evim Şahane” programının ismini kullanmak oldu. “Evinizi yenileyeceğiz” diyerek hane başı 150 lira para talep eden şebeke, ülke çapında birçok insanı mağdur etti.

Ermenek'in simgesi Recep Amca'nın evi yenilendi!

Recep Gökçe ile ölen madencinin benzeri ve çocuklarının oturduğu birbirine bitişik 2 katlı ev, Kanal D’de yayınlanan ’Evim Şahane’ programı vasıtası ile baştan aşağı yenilendi.

Evim Şahane 4.sezonuna Soma'da başlıyor!

Bugüne kadar 500’den fazla ev yenileyen, en büyük dekorasyon programı projesi olan “Evim Şahane”, 4.sezonuna ise Soma’da başlıyor. Soma için kolları sıvayan programi, bu kez yine tüm Türkiye’nin yüzünü güldürecek.

Fikirtepe Evim Kadıköy Evleri!

Fikirtepe Evim Kadıköy Evleri kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5,5 oda 1 salon daireler bulunuyor

Evim Kadıköy ödeme koşulları!

Evim Kadıköy ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Projede 1 oda 1 salondan 5,5 oda 1 salona kadar farklı konut seçenekleri sunuluyor

Anka Yapı Evim Kadıköy daire fiyatları!

Anka Yapı Evim Kadıköy daire fiyatları 246 bin liradan başlıyor. Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen Evim Kadıköy projesi 2 bin 500 konuttan meydana geliyor...

Anka Yapı Evim Kadıköy ev fiyatları!

Anka Yapı Evim Kadıköy ev fiyatları kapsamında yer alan konutların fiyatları 246 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1 oda 1 salondan 5.5 oda 1 salona kadar farklı konut tipleri bulunuyor

Evim Kadıköy’de ruhsat sorununda sona gelindi!

Anka Yapı, Fikirtepe’de hayata geçirdiği Evim Kadıköy projesi için bu sabah İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’ne giderek ruhsat başvurusunda bulundu. Böylelikle Anka Yapı Fikirtepe'de ilk ruhsat başvurusunda bulunan firma özelliğine kavuştu..

Yurdum Evim Projesi ile Diyarbakır'da bin 20 yataklı yurt yapıldı!

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürlüğü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile "Yurdum Evim Projesi" kapsamında Diyarbakır'da bin 20 yataklı yurt yaptı...

Anka Yapı Evim Kadıköy konut fiyatları!

Anka Yapı Evim Kadıköy konut fiyatları 245 bin TL'den başlıyor. 1 oda 1 salondan 5,5 oda 1 salona kadar konut seçenekleri bulunan projede daire teslimlerinin 24 ay sonra yapılması hedefleniyor...

evim şahane selim yuhay Haberi

evim şahane selim yuhay

İnanılmaz bir hızla çalışıyor, çok kısa sürede evlerde harikalar yaratıyorsunuz. Bu tempo sizi zorlamıyor mu Selim Bey? 


- Doğru, tempomuz inanılmaz... Normal hayatta üç günde bir evin sadece boyasını bitirirsiniz, biz ise bütün evin teslimini üç günde yapıyoruz. Üstelik aynı anda üç ayrı evde çalışıyoruz. Ayda toplam 22 ev yapıyor. 

Mucize yaratıyorsunuz bir bakıma...    


- Doğru, o kadar kısa sürede ortaya çıkardığımız işlere bakarsanız, bu bir mucize. Herkesin yapabileceği bir iş değil. 


Ekipte kaç kişi var? 


- Toplam 100 kişiyiz. Kameramanı, kurgucusu, ışıkçısı, 18 usta, atölyede çalışan dört usta, cilacısı, marangozu... Benimle birlikte işleri takip eden yeni mezun mimarlar da var.


Evlere gitmeden önce ev sahipleriyle tanışıyor musunuz?


- Kesinlikle hayır. Sadece elimde evin fotoğrafları oluyor, o kadar. O fotoğraflara bakıp zili çalıyorum.


Peki içeri...