19 / 04 / 2024

evim türkiye fuarı 2019

evim türkiye fuarı 2019

Almanya'nın Düsseldof şehrinde gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, hem ziyaretçilerden hem de katılımcı firmalardan tam not aldı.

Evim Türkiye Fuarı gurbetçinin ev hasretini bitirdi!

Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen Evim Türkiye Fuarı 400 milyon liralık satış bağlantısı yapılmasını sağlarken, yurt dışında yaşayan Türklere büyük fırsatlar sundu.

Gurbetçiler 400 milyon liralık gayrimenkul aldı!

Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlenen Evim Türkiye Fuarı sona erdi. 8-10 Şubat’ta gerçekleşen fuara yurtdışında yaşayan Türkler akın etti. Fuarda 400 milyon liralık satış bağlantısı yapıldı.

Akkuş Gayrimenkul, Evim Türkiye Fuarı’nda satışlarını artırdı! 

Akkuş Gayrimenkul, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı'na katıldı. Şirket, fuara yoğun ilgi gösteren gurbetçilere satış gerçekleştirdi...

Evim Türkiye Fuarı’nda 400 milyonluk satış!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği, Demirören Medya ve İSTexpo Fuarcılık iş birliği, Lineadecor stratejik ortaklığı, Türk Hava Yolları resmi ulaşım sponsorluğunda gerçekleştirilen Evim Türkiye Fuarı yoğun ilgi gördü.

Ünlü isimlerden Evim Türkiye Fuarı'na büyük ilgi!

Almanya’da başlayan Evim Türkiye Fuarı geniş bir katılımla devam ediyor. Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşları ve yabancılar ile gayrimenkul firmalarını buluşturan fuarda ön satış sözleşmeleri gerçekleştiriliyor.

Yabancıya konut satışında hedef 10 milyar dolara ulaşmak!

GYODER, Almanya’da yapılan Evim Türkiye Fuarı’nda, Türkiye’de yatırım çağrısında bulundu. GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, “Bugün yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın, kendi memleketlerinde yatırım hayallerini gerçekleştirmeleri için doğru bir zaman.” dedi.

Evim Türkiye Emlak ve Gayrimenkul Fuarı Almanya'da açıldı!

Almanya, Düsseldorf'ta düzenlenen Evim Türkiye Emlak ve Gayrimenkul Fuarına 72 firma katıldı. Fuar kapılarını bugün açtı...

Evim Türkiye Fuarı emlak satışları ile başladı!

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Türkiye’nin önde gelen 76 gayrimenkul firmasının katılımıyla Almanya’da başladı...

Gayrimenkulün kalbi yarından itibaren Almanya'da atacak!

8-10 Şubat 2019 tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı’na ziyaretçi kayıtlarında büyük talep var...

Gayrimenkul sektörünün kalbi Almanya'da atacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği, Demirören Medya ve İstexpo ortaklığıyla 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde gerçekleştirilecek olan Evim Türkiye Fuarı bugün kapılarını açacak. 

Lens Yapı, Evim Türkiye ile gurbetçileri hedefledi!

Lens Yapı, 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde Almanya’da düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’yla gurbetçilere yüzde yüzde 20+5 indirim avantajlarıyla gurbetçiye satış payını artıracak...

Büyükyalı İstanbul Almanya’yı iyi yaşamla tanıştırıyor!

Büyükyalı İstanbul, Almanya Düsseldorf'ta gerçekleştirilen “Evim Türkiye Fuarı” ile Avrupa’da yaşayan ve Türkiye’den ev sahibi olmak isteyen Türkler ile yabancı yatırımcıları “iyi yaşam”la tanıştırıyor. 

Emlak Konut'tan Evim Türkiye Fuarı'na davet!

Emlak Konut GYO, 8-10 Şubat tarihleri arasında Almanya’da gerçekleştirilecek olan Evim Türkiye Fuarı için web sayfası üzerinden “Avrupa’da yaşayan gurbetçilerle buluşuyoruz” duyurusunu yaptı.

Emlak Konut 9 proje ile Evim Türkiye Fuarı'na gidiyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 9 projesi ile 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Almanya Düsseldorf'ta düzenlenecek olan Evim Türkiye 2019 Fuarı'nda boy gösterecek...

'Evim Yuvan Olsun' kampanyasında konutlar ve eşyalar Türkiye Sigorta güvencesinde olacak!

Türkiye Sigorta, depremden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak için başlatılan "Evim Yuvan Olsun" kampanyası kapsamında evini afetzedelere açan konut sahiplerine bina ve eşya sigortasıyla güvence sunacak.

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat-Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022'de!

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 9-10 Aralık 2021'de!

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 9-10 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı 26 Haziran'da başlıyor!

Trablus'ta Libya Ticaret Odaları Birliği ile birlikte düzenlenecek Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı ve Konferansı, 26 Haziran'da başlıyor.

Erbil Uluslararası İnşaat Fuarı'na Türkiye damgası!

Irak'ın Erbil kentinde düzenlenen "Uluslararası İnşaat ve Elektrik Endüstrisi Fuarı"na Türkiye'den 48 firma katılıyor...

Evim Türkiye 28-30 Haziran’da Essen'de!

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın ikincisi 28-30 Haziran tarihleri arasında, Almanya Essen’de düzenlenecek.

Evim Türkiye Fuarı'nın ikincisi Haziran'da!

İlki tam not alan Evim Türkiye Fuarı’nın ikincisi gerçekleştiriliyor. Haziran ayında Almanya’nın Essen kentinde yapılacak fuar için çalışmalar başladı.

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı tam not aldı!

Almanya'nın Düsseldof şehrinde gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, hem ziyaretçilerden hem de katılımcı firmalardan tam not aldı.

Vakıf GYO ICONOVA projesiyle gurbetçilerle buluştu!

Almanya’nın Düsseldorf kentinde gerçekleşen Evim Türkiye Fuarı’nda, Avrupa’da yaşayan gurbetçilere ve yabancı yatırımcılara Vakıf GYO AŞ’nin ortağı olduğu ICONOVA Projesi tanıtıldı….

Avrupalı Türkler ev alırken kandırılırsa zararı Turyap karşılıyor!

Türkiye’nin en büyük emlak zincirine sahip firması Turyap, Almanya’nın Düsseldorf kentinde 8-10 Şubat’ta gerçekleştirilen  ‘Evim Türkiye Fuarı’na katıldı

Sur Yapı projelerine ziyaretçi akını!

Sur Yapı, 08 – 10 Şubat tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen Evim Türkiye Fuarı’na 15 projesiyle katıldı. Firma, stant alanında yaklaşık bin kişiyi ağırladı.

Konut satışlarına Evim Türkiye dopingi!

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın İlki Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlendi. Fuarda yapılan satışlarla konut piyasasının canlandığını belirten yetkililer, yeni fuarlar için gün sayıyor.

Evim Türkiye Fuarı gurbetçinin ev hasretini bitirdi!

Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen Evim Türkiye Fuarı 400 milyon liralık satış bağlantısı yapılmasını sağlarken, yurt dışında yaşayan Türklere büyük fırsatlar sundu.

evim türkiye fuarı 2019 Haberi

evim türkiye fuarı 2019

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İSTexpo Fuarcılık işbirliği, Lineadecor stratejik ortaklığı, Türk Hava Yolları resmi ulaşım sponsorluğunda gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın ilki 6-8 Şubat tarihleri arasında düzenlendi. Almanya’nın Düsseldorf kentinde 3 gün boyunca süren fuarı 6 binin üzerinde kişi ziyaret etti. Posta'dan Meltem Kara'nın haberine göre fuara katılan 76 firma, 15 ilde yer alan 100’ün üzerindeki projesini sergiledi.

SATIŞ DOPİNGİ

Fuarda 400 milyon TL'lik satış bağlantısı yapıldı. 100 milyon liraya yakın işlem fuar esnasında gerçekleştirildi. Fuardan, ziyaretçiler de katılımcı firmalar da oldukça memnun olarak ayrıldı. Fuara katılan birçok firma satış yaptı, rezervasyon aldı, projelerini İstanbul’da tanıtmak üzere gurbetçiler le sözleşti. Yapılan satışlar ve anlaşmalar, hem ekonomiye hem de konut sektörüne de moral verdi.

İşte firmaların fuar değerlendirmeleri: