29 / 03 / 2024

Evim Türkiye Fuarına kimler katıldı

Evim Türkiye Fuarına kimler katıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği, Demirören Medya ve İSTexpo Fuarcılık iş birliği, Lineadecor stratejik ortaklığı, Türk Hava Yolları resmi ulaşım sponsorluğunda gerçekleştirilen Evim Türkiye Fuarı yoğun ilgi gördü.

Egea yepyeni kasası ile Türkiye pazarına giriyor! 

Türkiye'de en çok tercih edilen araba modeli olan Fiat Egea, yeni kasası ile Türkiye’ye gelecek. Marka tarafından yapılan açıklamada Fiat Egea, yeni kasası ile Türkiye'de yollara çıkmaya hazırlanıyor. En çok satan sedan otomobil markası olan Fiat Egea, yeni kasası ile yollarda boy gösterecek.

Çinli otomobil devi Türkiye pazarına girdi! İşte fiyatı

Çinli otomobil devi BYD, eylül ayında gerçekleştirdiği marka tanıtımının ardından Türkiye'deki ilk modeli olan BYD ATTO 3'ü satışa sundu. İşte BYD ATTO 3 satış fiyatı ve özellikleri...

Electrolux EW6F3146BEB çamaşır makinesi Türkiye pazarına giriş yaptı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Evlerin başlıca beyaz eşya ürünlerinden çamaşır makinesi, yeni evlenecek çiftlerin ilk önce aldığı beyaz eşya ürünlerinden biri olduğu gibi evini sıfırdan düzenler için de öncelikli ürünlerden biri oluyor. Türkiye piyasasına giriş yapan Electrolux’ün yeni çamaşır makinesi de bu konuda öne çıkıyor.

Çinli otomobil markası Türkiye'de piyasayı ele geçirecek aracı satışa sunuyor! Fiyatı çok uygun

Artaç araç fiyatları vatandaşın bütçesini zorlarken uygun fiyatlı araçlara yöneliş de sürüyor. Türkiye piyasasına giriş yapacak olan Changan Lumin,'den büyük atak geliyor. Hem elektrikli hem de uzun menzilli aracın fiyatı ise oldukça cezbedici duruyor.

Türkiye'de satışa çıktı: Yeni Hyundai Kona fiyatıyla ortalığı karıştıracak

Hyundai'nin B-SUV segment hatchback modeli Yeni Hyundai Kona farklı versiyonları ile Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Peki yeni Hyundai Kona'nın fiyatı ne kadar, kaç TL olacak? İşte detaylar...

Yenilenen Peugeot 508 Türkiye’de satışa çıktı: İşte Fiyatı ve özellikleri

Yeni Peugeot 508, Türkiye pazarına giriş yaptı. İşte yenilenen tasarımıyla bir üst seviyeye hitap etmeye başlayan Peugeot 508'in fiyatı ve özellikleri...

TECNO SPARK 10 Pro Türkiye sularına girdi: Fiyatını ve özelliklerini duyan inanamadı!

TECNO'nun heyecanla beklenen akıllı telefonu TECNO SPARK 10 Pro Türkiye'de satışa sunudlu. Fiyat/performans odaklı bu cihaz görenleri hayran bıraktı.

Dacia Spring Türkiye macerasına başlıyor: İddialı fiyatıyla Türkiye pazarında

Dacia'nın yüzde yüz elektrikli otomobili Spring, iddialı fiyatı ile Türkiye pazarında boy göstermeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Honda 3 yeni motosiklet modelini Türkiye pazarına sokuyor!

Honda, ürün gamını genişletiyor. Farklı 3 yeni motosiklet modeli yakında Türkiye yollarında olacak. İşte detaylar!

Infinix Note 30 Türkiye sularına giriyor!

Türkiye'de yakında satışa sunulacak olan Infinix Note 30, etkileyici batarya ömrü ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Bu yeni cihaz, gün aşırı kesintisiz kullanım sağlayarak kullanıcılarına üstün bir deneyim sunuyor.

Chery eQ7 Türkiye fiyatı şoke etti: Uygun fiyat etiketiyle piyasayı alt üst edecek 

Chery eQ7 ile Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor. Aracın Türkiye satış fiyatı ise dikkat çekiyor ve bu fiyatın piyasayı alt üst edeceği söyleniyor. İşte detaylar...

Tesla alacaklara kötü haber geldi! Türkiye fiyatlarındaki artış dudak uçuklatıyor!

Tesla araç almayı planlayanlara kötü haber geldi. Tesla Türkiye fiyatlarına zam yaptı. Elektrikli araç denince akla ilk gelen markalardan olan Tesla Türkiye fiyatlarını oldukça artırdı.

Tesla, Türkiye pazarına girişini çekilişle kutluyor!

Tesla, yakın zamanda Türkiye pazarına giriş yaparak adından söz ettirmeye başladı. Bu gelişmenin ardından, WORLDEF tarafından düzenlenen World Ecommerce Forum'da düzenlenecek bir çekilişle bir kişiye Tesla Model Y hediye edilecek.

Evim Türkiye Fuarına kimler katıldı Haberi

Evim Türkiye Fuarına kimler katıldı

Sadece Almanya’da değil Avrupa’nın çeşitli bölgelerinde yaşayan Türk vatandaşları fuara koşarken, firmaların sunduğu yatırım fırsatları büyük ilgi gördü.  Uzun kuyruklar oluşan fuarı 3 günde  6 binin üzerinde kişi ziyaret etti.

Messe Düsseldorf’ta 4 bin 900 metrekare alanda 10 Şubat Pazar günü sona eren fuar, Türkiye’nin önde gelen 76 gayrimenkul firmasının 15 şehirde 100’ün üzerindeki projesini görücüye çıkardı.

Milliyet'ten Duygu Erdoğan'ın haberine göre türk vatandaşları için büyük fırsatları aynı çatı altında toplayan fuar, 8-10 Şubat tarihleri arasında binlerce ziyaretçiyi ağırlarken, yabancıların da ilgisini çekti. 

Yatırım çağrısı

Fuar boyunca projelerini tanıtan firmalar, Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarına yaptıkları yatırım çağrısını yineledi. Evim Türkiye Fuarı’nın, Avrupa’da 8 şehri daha dolaşacağı ifade edilen çağrıda, Türk vatandaşlarına Türkiye’deki fırsatlardan yararlanmaları tavsiye edildi.  Fuara aileleri, arkadaşları hatta komşuları ile katılan Türk...