19 / 04 / 2024

Evim Yüksekdağ fiyat

Evim Yüksekdağ fiyat

Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen Evim Yüksekdağ projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

Beylikdüzü Arapların ilgi odağı oldu!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Evim Yüksekdağ projesi Arapların yeni gözdesi haline geldi. Projede daire fiyatları 297 bin liradan başlıyor.

Evim Yüksekdağ fiyatları 290 bin TL'den başlıyor!

Evim Yüksekdağ, İstanbul Avrupa Yakası’nın yükselen yıldız ilçelerinin başında gelen Esenyurt’un keyfini, size Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin güveni ile yaşatacak.

Esenyurt Evim Yüksekdağ'da 50 aya kadar 0 faizle konut fırsatı!

Daire fiyatlarının 250 bin lira seviyesinden başladığı Evim Yüksekdağ projesinde 50 ay 0 faizli ödeme seçeneği ile ev sahibi olunabiliyor. Proje Yüksekdağ Gayrimenkul tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor.

Evim Yüksekdağ'da 3+1'ler 360 bin liraya!

‘’Hayatın içinde bir aile projesi ’’ konsepti ile hazırlanan, bölgedeki en kaliteli mimarilerden birine sahip olacak olan proje 20 katlı 2 adet ve 21 katlı 1 adet olmak üzere toplam 3 bloktan oluşmakta..

Evim Yüksekdağ'da fiyatlar 245 bin TL'den başlıyor!

Evim Yüksekdağ, İstanbul Avrupa Yakası’nın yükselen yıldız ilçelerinin başında gelen Esenyurt’un keyfini, size Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin güveni ile yaşatacak.

Esenyurt Evim Yüksekdağ konut fiyatları!

Esenyurt Evim Yüksekdağ konut fiyatları 245 bin TL'den başlıyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarının yer aldığı proje 363 adet daire ve 9 adet mağazadan oluşuyor.

Evim Yüksekdağ'da 360 bin TL'ye 3+1!

Hayatın içinde bir aile projesi ’’ konsepti ile hazırlanan, bölgedeki en kaliteli mimarilerden birine sahip olacak olan proje 20 katlı 2 adet ve 21 katlı 1 adet olmak üzere toplam 3 bloktan oluşmakta.

Esenyurt Evim Yüksekdağ'da 245 bin TL'ye!

Evim Yüksekdağ projesinde 64 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından yükselen projede fiyatlar 245 bin TL'den başlıyor.

Esenyurt Evim Yüksekdağ'da 2+1 daireler 245 bin TL'ye!

Evim Yüksekdağ’ da 2+1 daireler 90 - 123 metrekare, 3+1 daireler ise 142 - 148 metrekare aralığında büyüklüğe sahip, ayrıca yine 2+1 ve 3+1 olmak üzere verandalı ve bahçe kullanımlı dairelerde bulunuyor.

Evim Yüksekdağ fiyat!

Evim Yüksekdağ fiyat listesi kapsamında daireler 245 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen projede çeşitli sosyal alanlar bulunuyor.

Evim Yüksekdağ fiyatları!

2+1 dairelerin alanlarının 90 metrekareden başladığı proje İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta yükseliyor. Proje 363 adet daire ve 9 adet dükkandan oluşuyor.Evim Yüksekdağ fiyatları 225 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Yüksekdağ Çamlıca fiyat listesi 2021!

Yüksekdağ Çamlıca fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Yüksekdağ Çamlıca fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

Yüksekdağ Çamlıca fiyat!

Yüksekdağ Çamlıca fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Yüksekdağ Çamlıca fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Esenyurt Evim Yüksekdağ tam fiyat listesi!

Esenyurt Evim Yüksekdağ tam fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.imzasını taşıyan proje Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa ediliyor. 

Esenyurt Evim Yüksekdağ 2018 fiyatları!

Esenyurt Evim Yüksekdağ 2018 fiyatları peşinde 315 bin TL'den başlıyor. Proje 20 katlı iki blok ve 21 katlı bir blok olarak yükseliyor...

Evim Yüksekdağ'da peşinat yok! Haziran'da teslim!

Evim Yüksekdağ projesi ,'Beylikdüzü'nün gerçek aile projesi' olarak tanıtılıyor. Projede peşinat vermeden Haziran ayında taşınabiliyor ve ödemelere taşınınca başlayabiliyorsunuz...

Evim Yüksekdağ Beylikdüzü fiyat listesi!

Evim Yüksekdağ Beylikdüzü fiyat listesi 350 bin TL'den başlıyor. Proje üç blok olarak Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından inşa ediliyor...

Evim Yüksekdağ fiyatları 315 bin TL'den başlıyor!

Evim Yüksekdağ projesinde peşinat ödemeden Haziran ayında konutunuza taşınabiliyorsunuz. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan projede güncel fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor...

Evim Yüksekdağ Esenyurt güncel daire fiyatları!

Evim Yüksekdağ Esenyurt güncel daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Evim Yüksekdağ Evleri projesinde konutların 2018 yılının yaz döneminde teslim edilmesi planlanıyor...

Esenyurt Evim Yüksekdağ fiyat aralığı!

Esenyurt Evim Yüksekdağ fiyat aralığı 297 bin TL'den başlıyor. Projede daire büyüklükleri 91 metrekare ile 171 metrekare arasında değişiyor...

Evim Yüksekdağ güncel proje fiyatları 2017!

Evim Yüksekdağ güncel proje fiyatları 2017 listesine göre konutlar 297 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Proje İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa ediliyor...

Esenyurt Evim Yüksekdağ güncel fiyat listesi 2017!

Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.  tarafından hayata geçirilen Evim Yüksekdağ projesi 363 daire ve 9 dükkandan meydana geliyor. İşte Esenyurt Evim Yüksekdağ güncel fiyat listesi 2017!

Evim Yüksekdağ'da 297 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen Evim Yüksekdağ projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

Evim Yüksekdağ Konutları 2017 fiyat listesi!

Evim Yüksekdağ Konutları 2017 fiyat listesi 297 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Esenyurt'ta Yüksekdağ Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor...

Evim Yüksekdağ fiyat Haberi

Evim Yüksekdağ fiyat

Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen Evim Yüksekdağ projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

Atatürk Havalimanı’na 15 dakika, 3’üncü havalimanına 25 dakika, metrobüse 3 dakika mesafesiyle Evim Yüksekdağ Konutları, şehir merkezine yakın fakat gürültüsünden uzak bir yerde yükseliyor.

Fiyatları 297 bin ila 530 bin TL arasında değişen Evim Yüksekdağ, yüksek faydayı düşük maliyetle sunuyor.

Evim Yüksekdağ, çocukların bilgisayar başında olmasındansa, samimi bir mahallede güvenli bir ortamda sosyalleşmesi ve vakit geçirmesini amaçlıyor. 

Ailelerin açık havada, doğa içinde keyifli zaman geçirmelerini sağlarken diğer yandan komşu ailelerle bir araya gelip kaynaşma imkanı da sunuyor.


Web: