26 / 04 / 2024

evimiz kocaeli fiyatları

evimiz kocaeli fiyatları

Pekdemir İnşaat, Evimiz Kocaeli’de ev sahibi olmak isteyenlere yönelik son kez çok özel ödeme fırsatlarının olduğu bir bahar kampanyası başlattı.

Evimiz Kocaeli'de faizsiz ödeme avantajıyla!

Evimiz Kocaeli projesinde“10 Yıl Sıfır Faiz” sloganlı kampanyada, ev sahibi olmak isteyenler, seçtikleri ödeme modeline göre 6 ya da 10 yıl boyunca hiç faiz ödemeyecekler, üstelik yeni evlerine hemen taşınabilecekler.

Evimiz Kocaeli’de 3+1'ler 185 bin TL'den başlıyor!

Evimiz Kocaeli’deki yaşamın bir parçası olmak isteyenleri, kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor.

Evimiz Kocaeli’de 10 yıl sıfır faiz kampanyası!

Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli'de ilk ay aidat hediye!

Pekdemir İnşaat tarafından 730 günde tamamlanan Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli'de, 936 konuttan yüzde 90'ı satıldı ve satılan dairelerin sahiplerine teslimi tamamlandı.

Evimiz Kocaeli'nin yüzde 90'ı satıldı!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli’de, Pekdemir İnşaat tarafından tamamlanan 936 konutun yüzde 90’ı satıldı ve daireler, 1 Temmuz’dan başlayarak sahiplerine teslim edildi.

Evimiz Kocaeli projesinin teslimleri sürüyor!

Pekdemir inşaat, tek etapta 936 konutla Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi olan Evimiz Kocaeli'ni 730 günde tamamlayarak, daireleri 1 Temmuz'dan itibaren teslim etmeye başladı.

Evimiz Kocaeli’de hemen teslim 2+1'ler 158 bin TL'ye!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projeleinden olan Evimiz Kocaeli’de, Pekdemir İnşaat’ın 730 günde tamamladığı 936 konutun teslimine başladı.

Evimiz Kocaeli'de Haziran ayına özel kampanya!

Önümüzdeki ay teslimine başlanacak olan Evimiz Kocaeli 'de 3 + 1 daire alanlara haziran ayın özel fırsatlar sunuluyor.

Evimiz Kocaeli'de 3+1 dairelerde, 3+1 ödeme fırsatı!

Tek etapta 936 konutla Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi olan Evimiz Kocaeli’de, Haziran ayına özel 3+1 Fırsat Kampanyası gerçekleştiriliyor.

Evimiz Kocaeli'de teslimler Temmuz'da!

Tek etapta 936 konutla Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi olan Evimiz Kocaeli’de, Haziran ayına özel 3+1 Fırsat Kampanyası gerçekleştiriliyor.

Evimiz Kocaeli'nde taksitler 2016'da başlıyor!

Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi olan Evimiz Kocaeli'nde, yarına kadar daire alanlar, bu yaz taşınıp kredi ödemelerine 2016'da başlayacak.

Evimiz Kocaeli projesi yoğun ilgi görüyor!

Konut, resmi binalar, ticari binalar, köprü, restorasyon çalışmaları, iskele gibi birçok yapının inşasına imza atan Pekdemir inşaat, Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde devam eden "Evimiz Kocaeli" projesinin konutlarını 1 Temmuz tarihinde itibaren teslim edec

Evimiz Kocaeli'nde yıl sonu kampanyası başladı!

Pekdemir İnşaat, Kocaeli'nde yıl sonu kampanyası başlattı. " Bize Göre Değil Size Göre Ödeme " sloganıyla başlatılan kampanyada ödeme modeli, yatırımcıların ödeme imkanlarına göre belirlenecek.

Evimiz Kocaeli'den size göre ödeme kampanyası!

Bu yıl 70’inci yaşını kutlayan, Türkiye’nin en köklü, Kocaeli’nin en saygın inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat’ın geliştirdiği Evimiz Kocaeli projesinde teslimlere sadece yedi ay kalırken, 2014 yılı dev bir kampanya ile sona eriyor.

Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı!

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

Kocaeli'de fabrika kurulacağı duyuruldu! Arsa fiyatları yüzde 50 arttı!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, otomotiv devleri Ford Otosan ve Volkswage'nin fabrika kuracağını açıklaması, bölgede bulunan arsa fiyatlarını yükseltti.

Univa Kocaeli fiyatları!

Univa Kocaeli fiyatları haberimizde yer alıyor. ''Sakarya'dan sonra şimdi Kocaeli'de'' sloganıyla tanıtılan proje 786 yatak kapasitesine sahip.

Academic Life 2.Etap Kocaeli ev fiyatları!

Seydanar İnşaat tarafından Kocaeli İzmit'e bağlı Kabaoğlu Köyü Mevkii'de hayata geçirilen Academic Life 2. Etap projesinde fiyatlar 169 bin TL'den başlıyor...

Kocaeli 262 Towers satışa çıktı! Fiyatlar 360 bin TL’den başlıyor!

Bambau GMYO’nun hayata geçirdiği konut, ofis, ve rezidans bloklarından oluşan 262 Towers lanse edildi. Kocaeli'de inşa edilen projede daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor..

Semt Kocaeli Çayırköy daire fiyatları!

Semt Kocaeli Çayırköy daire fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Semt Kocaeli projesi Mart 2019 yılında teslim edilecek.

Semt Kocaeli fiyatları 249 bin TL'den başlıyor!

Pekdemir İnşaat, Yahya Kaptan’a 4 dakika mesafedeki Çayırköy’de gerçekleştireceği 280 konutluk yeni lüks projesi Semt Kocaeli ile Kocaeli’nin konut standartlarını geliştirmeye devam ediyor.

Kocaeli'de konut fiyatları hızla artıyor!

Gelişen bölgeler arasında sayılan Kocaeli'de konut fiyatlarında hızlı bir artış gözlemlendi. Peki Kocaeli'nde konut fiyatlarının bu kadar hızlı artmasının nedeni nedir? Sorunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Evimiz Kocaeli’de mutlu son!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi 936 konutluk Evimiz Kocaeli’de, mutlu sona ulaşıldı.

Kocaeli'de lüks konut fiyatları uçtu!

Kocaeli Gebze en çok göç alan gölgelerden biri. Özellikle Darıca’da artan nüfus konut fiyatlarına da etki etmeye başladı. Osmangazi Köprüsü’nün de yapılmasıyla cazibe merkezi haline gelme yoluna giren bölgede özellikle lüks konut fiyatları da oldukça arttı.

Pekdemir İnşaat’tan Kocaeli’ye yeni proje!

Evimiz Kocaeli’yi, tam zamanında eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairelerin satışını tamamlayan Pekdemir İnşaat, yeni yılı, Kocaeli’de konut standartlarını değiştirecek, sıra dışı bir projeyle karşılıyor.

Evimiz Kocaeli’de son daireler için kampanya!

Pekdemir İnşaat, Evimiz Kocaeli’de ev sahibi olmak isteyenlere yönelik son kez çok özel ödeme fırsatlarının olduğu bir bahar kampanyası başlattı.

Kocaeli Academic Life 2.etap fiyatları!

Kocaeli Academic Life 2.etap fiyatları 149 bin 900 liradan başlıyor. 2+1 ve 3+1'lerin yer aldığı Academic Life 2. etap projesi Haziran 2017 yılında tamamlanacak...

evimiz kocaeli fiyatları Haberi

evimiz kocaeli fiyatları


Pekdemir İnşaat, 70’inci yıl gurur projesi Evimiz Kocaeli’de kalan daireler için son kez çok özel ödeme fırsatlarının olduğu bir bahar kampanyası başlattı. Tüketiciye büyük avantaj sağlayan ‘7 Yıl Sıfır Faiz’ sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 7 yılda sıfır faizle yapılıyor. Konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 7 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak. Evimiz Kocaeli’deki yaşamın bir parçası olmak isteyenler, kalan son dairelerden birine bu fırsat ile sahip olabilir.


84 AYDA SIFIR FAİZ

Bu yıl 72’nci yaşını kutlayan, Türkiye’nin en köklü, Kocaeli’nin en saygın inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat’ın geliştirdiği Evimiz Kocaeli sitesinde yaşam başladı. Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesinde daire satışlarının çok büyük kısmı tamamlandı, son daireler için başlatılan bahar kampanyası kapsamında, Evimiz Kocaeli’de ev sahibi olmak isteyenlere büyük avantaj sağlayan bu...