26 / 04 / 2024

evimiz kocaeli iletişim

evimiz kocaeli iletişim

Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli'de 10 Yıl Sıfır Faiz kampanyasına yoğun ilgi!

Kocaeli'de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan '10 Yıl Sıfır Faiz' sloganıyla Pekdemir İnşaat tarafından Evimiz Kocaeli'de projesi kapsamında başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli'de kira öder gibi ev sahibi olma imkanı!

Pekdemir İnşaat’ın inanması güç ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 10 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak. Kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor.

Evimiz Kocaeli'de 6 ya da 10 yılda sıfır faizle!

Pekdemir İnşaat’ın inanması güç ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 10 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak. Kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli projesinde 10 yılda sıfır faiz imkanı!

Evimiz Kocaeli’deki yaşamın bir parçası olmak isteyenleri, kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor.

Evimiz Kocaeli'de faizsiz ödeme avantajıyla!

Evimiz Kocaeli projesinde“10 Yıl Sıfır Faiz” sloganlı kampanyada, ev sahibi olmak isteyenler, seçtikleri ödeme modeline göre 6 ya da 10 yıl boyunca hiç faiz ödemeyecekler, üstelik yeni evlerine hemen taşınabilecekler.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz imkanı!

Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçilen Evimiz Kocaeli projesi 10 yıl sıfır faiz imkanı sunuyor. 936 konuttan meydana gelen projeside ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli'de 10 yıl sıfır faiz avantajı!

Pekdemir İnşaat tarafından inşa edilen Evimiz Kocaeli projesinde ödemeler 6 yada 10 yılda sıfır faizle yapılabiliyor. “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla hayat bulan proje 936 konuttan meydana geliyor.

Evimiz Kocaeli’de 10 yıl sıfır faiz kampanyası!

Evimiz Kocaeli’de başlattığı inanılmaz kış kampanyası yoğun ilgi görüyor. Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli'de 936 konutun yüzde 90'ı satıldı!

Kocaeli Pekdemir İnşaat 'Evimiz Kocaeli' isimli konut projesi kapsamında 730 günde tamamlamış olduğu 936 konutun yüzde 90'ını sattı. Evimiz Kocaeli'de kalanlara yeni bir fırsat sunuluyor.

Evimiz Kocaeli'deki 936 konutun yüzde 90'ı satıldı!

Pekdemir İnşaat'ın 730 günde tamamladığı Evimiz Kocaeli'ndeki 936 konutun yüzde 90'ı satıldı ve teslimi tamamlandı.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'de son daireler satışta!

Pekdemir İnşaat kalan son dairelerin satışı gerçekleştirilirken, diğer yandan projenin ikinci el satış ofisi olarak daire sahiplerine hizmet vermeye başlayan Gayrimenkul Fikirleri, satın alınan dairelerin değerlendirilmesine profesyonel destek sağlıyor.

Evimiz Kocaeli'nin yüzde 90'ı satıldı!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli’de, Pekdemir İnşaat tarafından tamamlanan 936 konutun yüzde 90’ı satıldı ve daireler, 1 Temmuz’dan başlayarak sahiplerine teslim edildi.

Evimiz Kocaeli'de Haziran ayına özel kampanya!

Önümüzdeki ay teslimine başlanacak olan Evimiz Kocaeli 'de 3 + 1 daire alanlara haziran ayın özel fırsatlar sunuluyor.

Evimiz Kocaeli'de 3+1 dairelerde, 3+1 ödeme fırsatı!

Tek etapta 936 konutla Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi olan Evimiz Kocaeli’de, Haziran ayına özel 3+1 Fırsat Kampanyası gerçekleştiriliyor.

Kocaeli Körfezkent 4. Etap 2. Kısım iletişim!

Kocaeli Körfezkent 4. Etap 2. Kısım iletişim için 0262 527 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projenin Şubat 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.

Kocaeli Körfezkent 4 Evleri iletişim!

Konut teslimlerinin 2017 yılının Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanan Körfezkent 4 Konutları 203 bin 622 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Kocaeli Körfezkent 4 Evleri iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Kocaeli Körfezkent 4. Etap iletişim!

Emlak Konut GYO Körfezkent 4. Etap satışları devam ediyor. 203 bin 622 metrekare alan üzerinde inşa edilen Körfezkent 4. Etap iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor...

Dumankaya Çayırova iletişim!

Dumankaya İnşaat İzmit, Kocaeli, Gebze ve çevre illerde ev sahibi olmak isteyenler için dev bir projeye daha imza atıyor. Dumankaya Çayırova projesi iletişim bilgileri şöyle:

Dumankaya Çayırova satış ofisi iletişim!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilmeye hazırlanan Çayırova projesi Gebze'de yükseliyor. Kocaeli Çayırova'daki projede 4 bin 500 konut inşa edilecek. Projenin satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor...

Gebze Dumankaya Çayırova projesi iletişim!

Kocaeli'ne bağlı Gebze'de kurulması planlanan Çayırova Konut projesi Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Gebze'deki 4 bin 500 konutluk projenin iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor...

Evimiz Kocaeli iletişim!

Evimiz Kocaeli iletişim iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri yer alıyor...

Darıca Adora Villaları iletişim!

Darıca Adora Villaları iletişim bilgilerini haberimizden inceleyebilirsiniz. 6 bin 287 metrekare arsa alanı ile 12 bin 820 metrekare inşaat alanına sahip olan proje Kocaeli Darıca'da konumlandırılıyor...

Kent Konut Yıldız Konutları iletişim!

Kocaeli Kent Konut Yıldız Konutları iletişim bilgileri şöyle: Karabaş Mahallesi Hafız Binbaşı Cad. Yunus Emre Kültür Merkezi Üstü (Adliye Binası Yanı ) İzmit / KOCAELİ

Şehristan Konakları Kocaeli iletişim!

Şehristan Konakları Zeray İnşaat tarafından inşa ediliyor. Şehristan Konakları Kocaeli iletişim bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede konut fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Yıldız Konutları iletişim!

Yıldız Konutları iletişim için 0262 331 07 03 telefon numarasından Kocaeli Yıldız Konutları satış ofisi ile görüşme yapabilirsiniz. Yıldız Konutları satılık fiyatları 277 bin liradan başlıyor...

Kent Konut Yıldız Konutları iletişim!

Kent Konut Yıldız Konutları iletişim için haberimizde yer alan telefon numarasından projenin satış ofisine ulaşabilirsiniz. Kent Konut Yıldız Konutları Kocaeli fiyatları 277 bin TL'den başlıyor...

Yıldız Konutları Kocaeli iletişim!

Yıldız Konutları Kocaeli iletişim bilgileri dahilinde telefon numarası 0262 331 07 03 olarak hizmet veriyor. Yıldız Konutları' nda yer alan daireler 277 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

evimiz kocaeli iletişim Haberi

evimiz kocaeli iletişim

Evimiz Kocaeli hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Pekdemir İnşaat’ın 70’inci yıl gurur projesi Evimiz Kocaeli’de başlattığı inanılmaz kış kampanyası yoğun ilgi görüyor. Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.


Pekdemir İnşaat’ın inanması güç ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 10 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak.


Evimiz Kocaeli’deki yaşamın bir parçası olmak isteyenleri, kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor.


‘10 Yıl Boyunca Hiç Faiz Ödemesi yok’

936 konutluk Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesinde dairelerin yüzde 90’ının satışı tamamlandı ve konut sahiplerine teslim edildi. Geriye kalan yüzde 10’luk bölüm için başlatılan kampanyada yeni evinize...