27 / 04 / 2024

Evimiz Kocaeli kredi kampanyası

Evimiz Kocaeli kredi kampanyası

Evimiz Kocaeli'de kalanlara yeni bir fırsat sunularak yeni kampanyadan daire satın alanlar için yüzde 25 ile yüzde 60 arasında değişen peşinat ödemelerine göre konut kredisinde 36 aydan 60 aya kadar 0 faiz olanağı tanındı...

Evimiz Kocaeli'nde kampanya süresi uzatıldı!

İstanbul'a komşu konumda bulunan ve Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi olarak bölgeye imza atan Evimiz Kocaeli'nde kampanya süresi uzatıldı.

Evimiz Kocaeli'de taksitler 2016'da başlıyor!

Evimiz Kocaeli projesinde, "Evine temmuzdan itibaren taşın, kredini seneye öde" kampanyası mayıs ayı sonuna kadar devam edecek. Projeden ev alanlar kredi geri ödemelerine, 2016 yılında başlama fırsatı yakalayacak.

Evimiz Kocaeli kredi kampanyası mayıs sonuna uzatıldı!

Tek etapta 936 konutla Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi olan Evimiz Kocaeli'nde, 30 Nisan'da sona eren, "Evini bugün al, kredini gelecek sene öde" kampanyasının süresi mayıs sonuna kadar uzatıldı.

Tüm bankalarda kredi kullanımında bir kısıtlama var

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Bloomberg HT’de yaptığı açıklamada finansmana erişim, nakit akışı ve kredi kullanımı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Zeytinoğlu, tüm bankalarda, kredi kullanımında kısıtlamalar olduğunu vurguladı.

Kocaeli konut sektörünün ikinci altın çağı!

Haziran ayında sektörün kaderi değişti. Kamu bankaları, sıfır konutlar için 15 yıla kadar yüzde 0.64 faizli kredi vermeye başladı. Kocaeli’de konut fiyatları ve satışları arttı.

EBRD ve ICBC’den Kocaeli lojistik merkezine 30 milyon dolar kredi!

İki banka, Arkas Holding ve Alman lojistik firması Duisport ortaklığıyla Kocaeli’de kurulması planlanan uluslararası lojistik merkezi için 30 milyon dolarlık kredi verecek...

Reysaş GYO Kocaeli'deki deposunu 14.4 milyon TL'ye sattı!

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova Akse Mahallesi'nde bulunan 8 bin 312 metrekarelik deponun 14 milyon 400 bin TL bedelle "Sat ve Geri Kiralama" yöntemiyle satılması için Yapı Kredi Finansal Kiralama ile finansal kiralama sözleşmesi imzaladı.

Evimiz Kocaeli’de mutlu son!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi 936 konutluk Evimiz Kocaeli’de, mutlu sona ulaşıldı.

Pekdemir İnşaat’tan Kocaeli’ye yeni proje!

Evimiz Kocaeli’yi, tam zamanında eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairelerin satışını tamamlayan Pekdemir İnşaat, yeni yılı, Kocaeli’de konut standartlarını değiştirecek, sıra dışı bir projeyle karşılıyor.

Evimiz Kocaeli’de son daireler için kampanya!

Pekdemir İnşaat, Evimiz Kocaeli’de ev sahibi olmak isteyenlere yönelik son kez çok özel ödeme fırsatlarının olduğu bir bahar kampanyası başlattı.

Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz!

Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı tarihi fırsat kampanyasında son günler yaşanıyor. Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor

Evimiz Kocaeli'de ödemeyi 10 yılda sıfır faizle yapın!

Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli'de 10 Yıl Sıfır Faiz kampanyasına yoğun ilgi!

Kocaeli'de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan '10 Yıl Sıfır Faiz' sloganıyla Pekdemir İnşaat tarafından Evimiz Kocaeli'de projesi kapsamında başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli'de kira öder gibi ev sahibi olma imkanı!

Pekdemir İnşaat’ın inanması güç ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 10 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak. Kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz fırsatı!

Pekdemir İnşaat imzası taşıyan Evimiz Kocaeli'de yoğun ilgi gören kış kampanyası devam ediyor. Kampanyada yüzde 30 peşinat ödemesi yapanlar için 6 yıl sıfır faiz, yüzde 50 peşinat vermek isteyenler için de 10 yıl sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Evimiz Kocaeli projesinde 10 yılda sıfır faiz imkanı!

Evimiz Kocaeli’deki yaşamın bir parçası olmak isteyenleri, kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor.

Evimiz Kocaeli kredi kampanyası Haberi

Evimiz Kocaeli kredi kampanyası


Kocaeli’nin en büyük markalı konut projelerinden Evimiz Kocaeli projesinde  kalan son daireler için yeni satış kampanyası başlatıldı.

1  Temmuz'dan itibaren daire teslimine başlayan Pekdemir İnşaat, satışı devam eden daiıeler için, aklı Evimiz Kocaeli'de kalanlara yeni bir fırsat sunarak yeni kampanyadan daire satın alanlar için yüzde 25 ile yüzde 60 arasında değişen peşinat ödemelerine göre konut kredisinde 36 aydan 60 aya kadar 0 faiz olanağı tanıdı. Ayrıca. yüzde 25 peşinat ödeyenler, dilerlerse yüzde 0.85 sabit faiz oranıyla 36 aydan 120 aya kadar vadeli kredi kullanabilecek. 


KOLAYLIK SAĞLANIYOR

Evimiz Kocaeli müşterilerinin, dairelerinde teslim sonrası dönemde bir eksiklik ya da aksaklık belirlemeleri halinde ise Pekdemir Güvence Sistemi devreye giriyor. Daire teslimi sırasında, kendilerine verilecek olan daire teslim setinde, tapu, iskan, DASK gibi gerekli tüm belgelerle...