20 / 04 / 2024

evimiz kocaeli ne zaman teslim

evimiz kocaeli ne zaman teslim

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli’de, Pekdemir İnşaat tarafından tamamlanan 936 konutun yüzde 90’ı satıldı ve daireler, 1 Temmuz’dan başlayarak sahiplerine teslim edildi.

Evimiz Kocaeli'de 60 ay 0 faiz!

Evimiz Kocaeli projesinden daire alanlar, yüzde 25 ile yüzde 60 arasında değişen peşinat ödemelerine göre, konut kredisinde 36 aydan 60 aya kadar 0 faiz olanağından yararlanabilecekler.

Evimiz Kocaeli’de hemen teslim 2+1'ler 158 bin TL'ye!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projeleinden olan Evimiz Kocaeli’de, Pekdemir İnşaat’ın 730 günde tamamladığı 936 konutun teslimine başladı.

Evimiz Kocaeli'nde taksitler 2016'da başlıyor!

Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi olan Evimiz Kocaeli'nde, yarına kadar daire alanlar, bu yaz taşınıp kredi ödemelerine 2016'da başlayacak.

Evimiz Kocaeli projesi yoğun ilgi görüyor!

Konut, resmi binalar, ticari binalar, köprü, restorasyon çalışmaları, iskele gibi birçok yapının inşasına imza atan Pekdemir inşaat, Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde devam eden "Evimiz Kocaeli" projesinin konutlarını 1 Temmuz tarihinde itibaren teslim edec

Evimiz Kocaeli için geri sayım başladı!

Bu yıl 70'inci yaşını kutlayan, Türkiye'nin en köklü, Kocaeli'nin en saygın inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat tarafından geliştirilen Evimiz Kocaeli projesinde son bir yıla girildi.

Evimiz Kocaeli'de teslimler Temmuz 2015'te başlayacak!

Kocaeli'nin köklü inşaat şirketlerinden olan Pekdemir İnşaat, 936 konutluk 'Evimiz Kocaeli' projesini hayata geçiriyor. 150 milyon TL'ye mal olacak projede konut teslimi, Temmuz 2015'te başlayacak...

Başiskele'ye Pekdemir imzası!

69 yıllık geçmişiyle Kocaeli’nin en köklü inşaat şirketlerinden olan Pekdemir İnşaat, 936 konutluk “Evimiz Kocaeli” projesiyle kentin en büyük markalı konut projesine imza atmaya hazırlanıyor...

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli nerede?

Evimiz Kocaeli projesi Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli nerede? sorusuna haberimizin içinde yer veriyoruz. Evimiz Kocaeli'de 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yer alıyor...

Evimiz Kocaeli ne zaman teslim?

Evimiz Kocaeli ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde ay ve yıl olarak yer alıyor

TOKİ'den Kocaeli’ne 534 konut ve 40 dükkan!

Yeni projelerine kaldığı yerden devam eden son derece hızlı bir çalışmanın içinde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Projesi’nin ihalesini 28 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

Kocaeli'ne deprem erken uyarı sistemi geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, TBMM Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu'nda Kocaeli'nde depreme yönelik yapılan çalışmaları anlattı. 

Kocaeli'ye 750 adet futbol sahası büyüklüğünde millet bahçesi geliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Kocaeli’ne 9 Millet Bahçesi yapılacak. 5 milyon metrekare büyüklüğünde Kocaeli’ne yapılacak Millet Bahçelerinin toplam alanı 750 futbol sahası büyüklüğe sahip olacak.

Kocaeli'ne yapılan ulaşım yatırımları TBMM'de!

Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Kocaeli iline son 5 yıl içinde yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı..

Ağaoğlu'ndan Kocaeli'ne 6 bin konut!

Son günlerde Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Kocaeli'de yeni proje hazırlığı yaptığı konuşuluyor. Projeyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Kocaeli'ne metro müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bölgede hayata geçirilen tramvay ve İzmit’teki yeni trafik düzenlemesine dair açıklamalarda bulundu. Karaosmanoğlu, vatandaşlara metro müjdesi de verdi.

Kocaeli'ne yer altı otoparkı ve kent meydanı projesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının yerine inşa edilecek ''Yer altı otoparkı ve kent meydanı'' projesinin yer teslimi yapıldı. Proje 350 günde tamamlanacak.

Kocaeli'ne metro müjdesi!

İzmit Akçaray tramvay projesinin bu yıl hizmete açılacağını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli'ne metro müjdesi verdi. Metro, Gebze-Darıca arasında olacak.

Kocaeli Adliyesi'nin temeli 2018'de atılacak!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ AK Parti İl SKM Başkanlığı'nın programları kapsamında Kocaeli'ne geldi. Bölgede projeleri anlatan Bozdağ, Kocaeli Adliyesi'nin temelinin 2018'de atılacağını söyledi.

Evimiz Kocaeli’de mutlu son!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi 936 konutluk Evimiz Kocaeli’de, mutlu sona ulaşıldı.

Pekdemir İnşaat’tan Kocaeli’ye yeni proje!

Evimiz Kocaeli’yi, tam zamanında eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairelerin satışını tamamlayan Pekdemir İnşaat, yeni yılı, Kocaeli’de konut standartlarını değiştirecek, sıra dışı bir projeyle karşılıyor.

MMS İnşaat'tan Kocaeli'ne Double Tree By Hilton projesi!

Kocaeli'nde önemli inşaat projelerine imza atan yüksek inşaat mühendisi Mustafa Murat Satı'nın şirketi MMS İnşaat, bölgeye uluslararası bir otel markası kazandırmaya hazırlanıyormuş.

Kocaeli'ne 200 yataklı hastane geliyor!

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, inşaatı devam eden Kocaeli Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Aygün, ''Şu anda incelediğimiz devlet hastanemizde 200 yataklı bir hastane olacak. Bunlardan 50 tanesi yoğun bakım ünitesi.'' dedi.

evimiz kocaeli ne zaman teslim Haberi

evimiz kocaeli ne zaman teslim

Pekdemir İnşaat, satışı devam eden daireler için yeni bir kampanya başlattı. Evimiz Kocaeli’nin yeni kampanyasından daire satın alanlar yüzde 25 ile yüzde 60 arasında değişen peşinat ödemelerine göre konut kredisinde 36 aydan 60 aya kadar sıfır faiz olanağından yararlanabilecekler. Ayrıca, yüzde 25 peşinat ödeyenler, dilerlerse yüzde 0.85 sabit faiz oranıyla 37 aydan 120 aya kadar vadeli kredi kullanabilecekler. İnşaatın tamamlanması nedeniyle, daire fiyatının tamamını peşin ödemek isteyenlere de, ilk kez yüzde 12’ye varan indirim olanağı sağlandı. Projede, 2+1 dairelerin fiyatları 165 bin liradan başlıyor.