25 / 04 / 2024

evine ulaşmak için köprü

evine ulaşmak için köprü

Rize' nin Piraziz ilçesinde yaşayan 61 yaşındaki Hurşut Gürsoy, evi ile yol arasında bulunan dere üzerine kendi imkanları ile yaptığı köprü ye demir kapı taktı...

Mehmet Şimşek'in enflasyon açıklamasına ünlü ekonomistten karşılık geldi: Gıda enflasyonunu azaltabilirsiniz!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "2024 yılında da başta enflasyon olmak üzere programımızın hedeflerine ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz." dedi. Açılamanın ardından, ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan karşılık geldi. İşte o değerlendirme...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hizmete alınan metrobüsler için tören düzenlendi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından kentin ulaşımı için iki sene içinde alınan ve kullanımda olan toplam 252 metrobüs için tören yaptığını duyurdu. İşte haberin ayrıntıları...

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın düğmeye bastı! 20 günde üçüncü altın ocağını açmak için başvurdu! 

Borsa İstanbul'da işlem gören Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) cevher madeni sayısını artırıyor. Son olarak Erzurum ve Gümüşhane'de maden ocağı açmak için ÇED başvurusu yapan şirket, Nevşehir için harekete geçti.

Çin, emlak krizini aşmak için sektöre desteğini artıracak!

Çin Merkez Bankası ve Ulusal Mali Düzenleme İdaresi tarafından yapılan ortak açıklamada ekonomik toparlanmanın önündeki en büyük engellerden biri şeklinde değerlendirilen emlak krizini aşmak için sektöre destek politikalarının genişletileceği kaydedildi.

Yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler hangileri? Türkiye kaçıncı sırada?

İyi eğitim görmüş, uluslararası firmalar da çalışabilecek, yüksek nitelikli beyaz yakalılar için yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler tespit edildi. 12 bin üst düzey çalışanla yapılan ankette yaşam kalitesi, bireysel ilişkiler, ulaşım, kariyer fırsatları ve maaş gibi kriterler değerlendirildi.

Emekliler müjde! Yüksek emekli promosyonu almak için...

Yüksek emekli promosyonunu almak isteyen vatandaşlar başka bankalara maaşlarını taşımak için harekete geçti. Peki maaş taşımanın şartları neler? Emekli cayma hakkını kullanabilir mi? İşte detaylar...

Arsa alacaklara Nef’ten güzel haber! İşte Nef’in yeni stratejisi!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, bazı hedeflerine hızla ulaşmak için çalışma başlattıklarını duyurdu. İşte detaylar!

Satılık ve kiralık ev fiyatları katlandıkça katlandı! Barınma hakkının kolaylaşması için araştırma komisyonu kurulacak!

CHP İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz ve 21 Milletvekili vatandaşların barınma hakkına daha kolay ve ekonomik şekilde ulaşabilmesi için yapılması gerekenlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verdi. İşte ayrıntılar...

Ucuz konut için ihaleye çıkılsın teklifi! Hükümetin önerisi sonrasında gündeme geldi

Hükümetin konut krizini aşmak için hazine arazilerini imarlı arsaya dönüştürme planı ortaya çıktı. Konut üretimi önünde en büyük engel yeterli arsa olmaması ve arsa fyatlarının yüksekliği olarak gösteriliyor. Sektör sorunu aşmak için çareler arıyor.

Emlak ofisi açmak için gerekli belgeler 2022! Emlak ofisi nasıl açılır?

Emlak ofisi açmak isteyenler yeni bir ofis açmak için nelerin gerekli olduğunu araştırıyorlar. Emlak ofisi açabilmek için bazı koşulların sağlanıyor olması gerekiyor. Peki, emlak ofisi nasıl açılır? Emlak ofisi açmak için gerekli belgeler nelerdir? İşte tüm detaylar...

EPDK şarj istasyonu kurmak için gereken şartları açıkladı! İşte asgari sermaye bedeli

Geleceğin dünyasında yollarda artık benzin istasyonları değil elektrikli şarj istasyonları olacak. Türkiye'de şu anda yüzde yüz elektrikli araçlar için açılmış şarj istasyonu yok! EPDK ise şarj istasyonu açmak için gereken asgari sermaye bedelini açıkladı.

evine ulaşmak için köprü Haberi

evine ulaşmak için köprü

Bozat köyünde eşi ile tek katlı evde yaşayan Gürsoy, yola çıkmak için dere üzerine inşa ettiği demir köprüyü kullanıyor. Sel gibi doğal afetler sonrasında yıkılan tahta köprüyü daha sağlam yapmaya karar veren Gürsoy, evinin yan tarafında ailesi ile oturan kardeşinden destek istedi. Kardeşinden maddi ve manevi destek göremeyen Gürsoy, bunun üzerine kendi imkanlarıyla tamamladığı köprüye kapı taktı.


Hurşut Gürsoy'un yaptığı köprüden bu sayede herkes geçemiyor. Köprüyü sadece Gürsoy'un izin verdiği kişiler kullanabiliyor. Gürsoy'un kardeşi ile ailesi de yoldan evlerine giderken dereden geçmek zorunda kalıyor.


Gürsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önceden yaptığı tahta köprülerin şiddetli yağış sonrası çok kez yıkıldığını anlattı.


Bunun üzerine demir köprü yapmaya karar verdiğini dile getiren Gürsoy, şöyle devam etti:


"Kendi çabamızla yaptığımız tahta köprüler yağışlarda yıkıldı. Bunun üzerine...