25 / 04 / 2024

evini değiştir mortgage

evini değiştir mortgage

Fortis, konut sahibi olmak isteyenler için farklı seçeneklerin yer aldığı 11 farklı mortgage ürününü piyasa sundu. Fortis'in yeni ürünleri ne? Detayları öğrenmek için tıklayın!

Yeni kentsel dönüşüm yasası neleri değiştiriyor ve neleri kapsıyor? Kentsel dönüşüm yasası 12 maddede tüm detaylarıyla!

Evini dönüştürecek binlerce kişi yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili detaylaro merak ediyor. Peki yeni kentsel dönüşüm yasası neleri değiştiriyor ve neleri kapsıyor? İşte kentsel dönüşüm yasası 12 maddede tüm detaylarıyla!

Ev yenilemek mi, ev değiştirmek mi? 

Birçok vatandaş evini yenilemek veya değiştirmek konusunda kararsız kalıyor. Peki, hangi seçim daha mantıklı? Ev değiştirmek mi ev yenilemek mi? İşte detaylar...

İrem Derici saplantılı hayranı yüzünden evini değiştirdi!

Konser için gittiği Kıbrıs’ta açıklama yapan ünlü şarkıcı İrem Derici, saplantılı hayranı yüzünden evini değiştirdiğini söyledi. Derici, "Güvenlikli bir siteye taşındım" dedi...

Garanti BBVA Mortgage'den Önce Sabit Sonra Değişken Faizli Mortgage!

Garanti BBVA Mortgage, yeni bir ev sahibi olmak isteyenlere 'Önce Sabit Sonra Değişken Faizli Mortgage' ürünüyle avantajlı konut kredisi imkânı sağlıyor..

QNB Finansbank evini değiştiren konut kredisi!

QNB Finansbank Evini Değiştiren Konut Kredisi ürünü dahilinde eski konutun satılmasını beklemeden yeni konut için ekspertiz değerinin tamamına konut kredisi kullandırıyor...

QNB Finansbank'tan evini değiştirene konut kredisi!

QNB Finansbank Evini Değiştiren Konut Kredisi ile hali hazırdaki evin satılmasını beklemeden satın alınacak evin ekspertiz değerinin %100’üne kadar konut kredisi imkanı sunuyor..

İngiltere'de konut fiyatları artış hızı değişmedi!

Mortgage Bankası Halifax tarafından hazırlanan verilere göre, İngiltere'de konut fiyatlarında yıllık bazda artış hızı değişmedi. Nisan ayında fiyatlar yıllık yüzde 3,8 artış gösterdi.

Kütahya’da 8 bin 578 konut el değiştirdi!

Kütahya’da son 1 yılda 8 bin 578 konutun satış sonucu el değiştirdiği bildirildi. TÜİK Bölge Müdürü Mehmet Akyol, yaptığı açıklamada, "2015 yılında Kütahya’da 7 bin 911 olan toplam konut satışı, 2016 yılında yüzde 8,4 artarak 8 578 olarak gerçekleşmiştir.

Ata Demirer, Bozcaada'daki evini değiştirdi!

Bir Bozcaada tutkunu olarak bilinen Ata Demirer, evini değiştirdi. Yılın büyük çoğunluğunu ailesiyle birlikte yaşadığı Bozcaada’da geçiren ünlü komedyen evinin adresini değiştirdi.

Ankara'da ev alma mantığı değişti!

KG Yatırım Danışmanlık şirketinin sahibi Kürşat Köşker "Ankara'daki gayrimenkul projeleri önceki yıllara oranla değişiklik gösterdi. Bölgede Arz- talep dengesinde değişimler meydana gelmiştir'' dedi.

Vakıf GYO esas sözleşmesinin maddelerinde değişikliğe gitti!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda şirketin esas sözleşmesinin 5. ve 7. maddesinde değişiklik yapılacağını bildirmiştir.

Merkez Bankası azami faiz oranlarında değişiklik yapmadı!

Merkez Bankası, kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranlarında değişiklik yapılmadığını açıkladı. Türk lirası için yüzde 2,52, yabancı para için yüzde 2,12 olarak belirlenmiştir.

Kentsel dönüşüm kira yardımında ne değişti?

Kentsel dönüşümde evini anlaşma yolu ile tahliye edenlere bazı koşullarda kira yardımı yapılıyor. Kira yardımında aranan şartlarda bazı değişiklikler yapıldı. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımında ne değişti?

evini değiştir mortgage Haberi

evini değiştir mortgage

İster kiradan kurtulmak amacıyla konut almayı planlayanlar, ister yatırım yapmak isteyenler, isterse de kira geliri elde etmeyi düşünenler, Fortis'in avantajlı mortgage ürünleri arasından kendilerine en uygun olanı seçebilme şansına sahip olacaklar.

Yenilikçi, kaliteli ürün ve hizmetleriyle Türk bankacılık sektöründeki konumunu güçlendiren Fortis, yeni mortgage ürünleri ile konut sahibi olmak isteyenlere çok sayıda seçenek sunuyor. Fortis'in, herkesin ev sahibi olma nedenlerinin ve maddi koşullarının birbirinden farklı olduğu gerçeğinden hareket ederek hazırladığı mortgage ürünleri çok çeşitli olanaklara sahip bulunuyor.

Konut almayı planlayanlar, Fortis'in "İndirimli Mortgage", "Al-Kirala Mortgage", "Evini Değiştir Mortgage",...