26 / 04 / 2024

Evinizi geniş göstermek için ipuçları

Evinizi geniş göstermek için ipuçları

Basık tavanlı, küçük alanlı ya da az pencereli şehir evlerini de bazı dekorasyon hileleri ile aydınlık göstermek ve ferah bir görünüme kavuşturmak mümkün. Nasıl mı? Gelin birlikte bakalım.

Prof. Dr. Naci Görür tekrar tekrar uyarıyor! İstanbul’un kırılması an meselesi!

Yer Bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, 5 Ocak 2020'de yaptığı açıklamalar sonucunda söylediklerinin bir kısmını sosyal medya platformundan vatandaşlara iletti. Görür, "Palu- Bingöl arasına çok fazla özen göstermek gerek" diyerek, "Şimdi de İstanbul’un kırılmasını bekliyoruz"

Aile içinde yaşanan tartışmalar sonucu ve kin duyulan kişilere karşı yapılan kin evleri nedir? İşte kin evi örnekleri...

Kin evleri, aile içinde yaşanan anlaşmazlıklar ve haksızlıklar sonucu kin ve ve öfkesini hedef aldıkları kişiye göstermek için bilinçli şekilde yapılan evlere deniliyor. 

Uzman isimden kentsel dönüşüm yorumu! ‘Yüzde 49’a haksızlık oluyor’

Tüketiciler Birliği Derneği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Gündüz, “Yıkmak için bir kişinin müracaatı yetiyorken yıkıldıktan sonra arazinin nasıl değerleneceği konusunda salt çoğunluğu göstermek bizce yanlış” diye konuştu.

Orhan Geniş nerede okudu? İngiltere’ye neden gitti? Hangi alanlarda çalıştı? Çalık Enerji’de hangi görevde yer alıyor?

Orhan Geniş kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İngiltere’ye neden gitti? İş hayatına ne zaman başladı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Orhan Geniş ile ilgili merak edilenler...

Aman dikkat! Bunun fiyatı 75 bin TL’den 100 bin TL’ye fırladı! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Kayıt Kuruluşu (KK) olarak faaliyet göstermek isteyen kişiler için teminat ücreti 100 bin lira olarak belirlendi. Konuya yönelik karar Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Büyük bayram ikramiyesi güncellemesi. Kapsam genişledi, artık bu kişiler de ikramiye alacak

Türkiye'de bayram ikramiyesinden genelde emekli vatandaşların faydalandığı biliniyordu. Ancak bayram ikramiyelerine kapsam güncellemesi geldi. Kapsamın genişletildi. Bu kapsamdaki vatandaşlar da ikramiye alacak. İşte detaylar...

WhatsApp'ın bu özelliğini bekleyenelere müjde! Beta testi başlıyor

WhatsApp, Android için uygulamanın en son beta sürümünde test kullanıcılarına bir ekran paylaşma özelliği sunuyor. Görüntülü arama yapan kullanıcılar, ekranlarının içeriğini aramadaki diğer katılımcılara göstermek için bir düğmeye dokunabilecek.

Türk Hava Yolları, 600'e yakın Uçak siparişi vermeyi planlıyor!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, şirketin yakın gelecekte büyük bir uçak siparişi vereceğini açıkladı. Bolat, yaklaşık 600 uçak siparişi vermeyi planladıklarını belirtirken, bu siparişlerin 200'ü geniş gövdeli, 400'ü ise dar gövdeli uçaklar olacak.

Ek göstergede kapsam genişleyecek! Teklif hazır

3600 ek göstergenin kapsamı genişleyecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, birinci derece memurların 3600 ek göstergeden faydalanabilmesi için kanun teklifi hazırladıklarını ifade etti. Ekonomist Muhammed Bayram detayları açıkladı.

Kontratı biten kiracı çıkarılır mı? Kiracı emlakçıya ev göstermek zorunda mı?

Kira kontratları mülk sahibi ile kiralayan kişiler arasında yapılmaktadır. Peki bu kontrata dair kim ne kadar bilgiye sahip? İşte detaylar!

Ailelere müjde verildi... Bu kadar ödeme yapılacak... Ziraat Bankası'na kimlik göstermek yeterli

Hükümet tarafından depremden etkilenen vatandaşlarla ilgili çalışmalar acil olarak başlatıldı. Hükümet tarafından depremden etkilenen vatandaşlara önemli bir miktarda ödeme yapılacak. İşte detaylar...

Bu laptop gamer’lara özel!  Lenovo'nun Ideapad Gaming 3i modeli kaç TL? 1 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Oyunlarda gücünüzü göstermek, e-sporda seviye atlamak isteyenlere hitap eden Lenovo Ideapad Gaming 3İ,  kabul edilebilir özelliklerle laptop alma alışkanlığına son veriyor, çünkü doğrudan oyun severler için tasarlanmış. Peki Lenovo Ideapad Gaming 3 kaç TL? Özellikleri neler?

LG 50UP77006LB TV en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 18 Ocak 2023 fiyat listesi

 Geniş görüş açısına bayılacağınız LG TV'ler monitör olarakta kullanlabiliyor. Çok daha iyi kontrast ayarlarına sahip TV için araştırmalar yapılıyor  Peki, LG 50UP77006LB TVne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

Evinizi geniş göstermek için ipuçları Haberi

Evinizi geniş göstermek için ipuçları

Herkes iç mimari açıdan özenle tasarlanmış, aydınlık, yüksek tavanlı, boydan boya pencereleri olan, geniş yaşam alanlarına sahip evlerde yaşayacak kadar şanslı değil ne yazık ki. Özellikle büyük şehirlerin merkezlerinde yer alan apartmanlarda yaşayanlar için geniş ve ferah evler bulmak pek de mümkün değil. Fakat önereceğimiz bazı ipuçları ile evinizi daha ferah göstermek mümkün...


AÇIK RENKLİ DUVARLAR 



Kaynak: Honeybee Interiors


Evlerimizin duvarlarının üzerindeki renk, desen ve dokunun, yaşam alanlarının nasıl göründüğüyle doğrudan bir ilişkisi vardır. Alanın genişliği, basıklığı ya da ferahlığı üzerinde oldukça yüksek bir etkiye sahip olan duvarların açık ve parlak renklere ve eğer duvar kağıdı kullanılıyorsa sade desenlere sahip olması, odaların daha ferah ve aydınlık görünmesini sağlar.


AYNALAR



Kaynak:Rupert Bevan Ltd


Dekorasyonda ayna kullanımı her zaman yaşam alanlarının şıklık derecesini arttıran yöntemlerden...