25 / 04 / 2024

eviye ve batarya

eviye ve batarya

Eviye ve batarya koleksiyonlarıyla tanınan Alman Blanco, yeni modeliMaster Ilux ile suya renk katarak dünyada bir ilke imza atıyor. Üründesu, sıcaklığına göre renk değiştirerek kullanıcıya ısısı hakkındabilgi veriyor.

İşte Türkiye pazarına giriş yapacak yeni Çinli otomotiv devi!

Dünyanın lider elektrikli araç ve batarya üreticilerinin ilk tercihleri arasında yer alan Türkiye’ye bir dev daha giriş yapıyor. BYD (Build Your Dreams) ve ALJ Türkiye kararı duyurdu.

Nokia C02 tanıtıldı! İşte özellikleri ve olası fiyatı

Bedavadan biraz pahalı Nokia C02 sessiz duyuruldu. Çıkarılabilir batarya ve 3.5mm kulaklık jakıyla gelen telefon, Polikarbonat bir çerçeve ile üretildi.

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Koç Holding'ten dev batarya yatırımı! Temel atılıyor!

Ankara'da Koç Holding tarafından 32 milyar liralık yatırımla 532 bin metrekare alanda elektrikli araçlar için kurulacak olan lityum pil hücresi ve batarya fabrikasında ÇED süreci tamamlandı ve Başkent OSB’de tahsis sözleşmesine de imzalar atıldı. İşte tüm detaylar..

Eurocube Joy Batarya yelpazesi, tasarım ve fonksiyonu bir araya getiriyor!

GROHE Eurocube Joy sadece görünümü ile bile, gerçek bir tasarım klasiği. GROHE FeatherControl ile ultramodern ve rahat joystick kullanım bu eşsiz tasarım ürününü benzersiz ölçüde hassas ve uzun ömürlü hale getiriyor.

Blanco 2016 koleksiyonunu beğeniye sundu!

Eviye ve armatür üreten Blanco, 2016 koleksiyonunu beğeniye sundu. Marka, yeni eviye modeliyle pratik çözümler ve şıklık sunmayı hedefliyor. Yeni eviye modeli 9 farklı renk alternatifine sahip.

Blanco'nun ödüllü tasarım ekibinden yeni ürün Blanco Jaron!

Öztiryakiler Grup tarafından Türk mutfaklarındaki yerini alan eviye ve armatür markası Blanco, ödüllü tasarım ekibi SteelArt imzalı yeni ürünü Blanco Jaron ile adından söz ettiriyor.

Blanco Jaron mutfakların yeni ürünü olarak tasarlandı!

Eviye ve armatür markası Blanco, yeni ürünü Blanco Jaron 'u müşterilerinin beğenisine sundu. Mutfaktaki çalışma alanından maksimum konfor ortaya çıkarmayı hedefleyen tasarım SteelArt imzası taşıyor.

Blancoaxis eviye, özgün tasarımı ile dikkat çekiyor!

Blanco, farklı tasarımlarıyla mutfakların konseptini değiştiriyor. Marka, Blancoaxis eviye ile mutfaklara yeni bir yorum getirerek paslanmaz çelik eviye ve armatürlerde mutfakların iyisi olduğunu da kanıtlıyor.

Hangrohe batarya ve duş üreticisi, İstanbul merkezli bir satış ağı kuracak!

Almanya'nın Kara Orman bölgesinden çıkan batarya ve duş üreticisi, Türkiye'de kendisine ait İstanbul merkezli bir satış ağı kuracağını açıkladı. Firma temsilciliklerinin bulunduğu ülke sayısı da 42'ye çıktı...

Grohe’nin yeni tasarımı ile güvenlik ve konfor bir arada!

GROHE Grohtherm 1000 Cosmopolitan termostatik batarya, minimalist tasarımıyla estetik, teknolojisi ile çok kısa sürede sıcak su sağlayan ve haşlanmalara karşı güvenlik sistemi ile konfor ve güvenliği bir arada sunuyor

Blanco koleksiyonunu Mutfak Dünyası 2012 Fuarı'nda tanıtacak!

Eviye ve armatürde tasarım üstünlüğünün ulaştığı en son boyutlarla birlikte kalite ve yeniliğin uyumlu birlikteliğini de gözler önüne seren dünyaca ünlü Alman markası BLANCO, en son koleksiyonunu Mutfak Dünyası 2012 Fuarı'nda tanıtmaya hazır

İntema Mutfak'tan hem indirim hem Blanco eviye ve Artema armatür seti hediye!

Yenilikçi çizgisiyle ve fark yaratan modern mutfak tasarımlarıyla öne çıkan İntema Mutfak, 29 Şubat'a kadar kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor

eviye ve batarya Haberi

eviye ve batarya

Tüketiciler açma kolunu çevirdiğinde, ürünün bataryasında bulunan ısıya duyarlı sensörler harekete geçerek küçük lambalarla suyu, sıcak olduğunda kırmızı, soğuk olduğunda mavi ve ılık olduğunda mor renklerle aydınlatıyor. Suyu aydınlatmak için gerekli enerjiyi şehir elektriğini kullanmadan, suyun akış hızıyla çalışan özel aparatı ile sağlayan ürün, bu özelliği ile de güvenli. Öztiryakiler tarafından Türk mutfaklarına kazandırılan Blanco, eviye ve bataryaların dışında davlumbaz, bulaşık makinesi gibi ürünleriyle de dikkat...