29 / 03 / 2024

evora istanbul daire fiyatları

evora istanbul daire fiyatları

Evora İstanbul projesinin birçok açıdan örnek proje olduğunu ifade eden Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu başarı çizgisini İstanbul sınırları dışına taşımaya karar verdiklerini açıkladı.

Teknik Yapı Evora İstanbul ödeme seçenekleri!

Teknik Yapı Evora İstanbul ödeme seçenekleri arasında 36 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Evora İstanbul güncel ödeme planı!

Teslimlerin hemen yapıldığı Evora İstanbul Tuzla'da satışlar devam ediyor. Projede 1+0'dan 4+1' kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. İşte Evora İstanbul güncel ödeme planı...

Evora İstanbul Residence fiyatları!

Evora İstanbul Residence fiyatları 166 bin 600 TL'den başlıyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin alanları 41 metrekare ile 168 metrekare arasında değişiyor.

Tuzla Evora İstanbul ne zaman teslim?

Evora İstanbul Konutları 44 blok halinde hayata geçiriliyor. Peşinde yüzde 12 indirim uygulanan projede 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Tuzla Evora İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Evora İstanbul Tuzla Evleri fiyatları!

Evora İstanbul Tuzla Evleri fiyatları konutların metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Teslimleri hemen yapılan projede tamamı peşin alımlarda yüzde 12'ye varan indirim uygulanıyor.

Evora İstanbul Rezidans iletişim!

Evora İstanbul Rezidans iletişim numarası 0216 392 41 00 olarak belirlendi. İstanbul'un Anadolu Yakası Tuzla ilçesinde hayata geçirilen proje peşinatı 1 yıl erteleme imkanı sağlanıyor.

Evora İstanbul Rezidans ulaşım!

Teknik Yapı tarafından inşa edilen Evora İstanbul Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havalimanı’na 7 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede peşinde yüzde 12'ye varan indirim uygulanıyor.

Evora İstanbul Tuzla Evleri adres!

Evora İstanbul Tuzla Evleri adres bilgisi kapsamında proje Aydıntepe Mahallesi, Edebali Caddesi üzerinde yer alıyor. Teslimleri hemen yapılan projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri sunuluyor.

Tuzla Evora İstanbul satış ofisi telefon!

Tuzla Evora İstanbul satış ofisi telefon numarası 0216 392 41 00 olarak belirlendi. Ödemeleri 36 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen proje 4 bin 979 daire, 100 dükkandan meydana geliyor.

Tuzla Evora İstanbul kampanyası!

Tuzla Evora İstanbul kampanyası kapsamında nakitte yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 4 bin 979 adet daire ve 100 adet dükkan bulunuyor.

Evora İstanbul Tuzla satış ofisi telefon!

Evora İstanbul Tuzla satış ofisi telefon numarası 0216 392 41 00 olarak belirlendi. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 44 blok halinde inşa ediliyor.

Evora İstanbul Tuzla satılık konut!

Evora İstanbul Tuzla satılık konut tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabilen proje Teknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Tuzla Evora İstanbul satış ofisi iletişim!

Tuzla Evora İstanbul satış ofisi iletişim numarası 0216 392 41 00 olarak belirlendi. Daire ve dükkanlardan meydana gelen projede 60 aya varan vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Evora İstanbul Tuzla satış ofisi!

Evora İstanbul Tuzla satış ofisi ile 0216 392 41 00 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. 44 blok halinde inşa edilen proje 4 bin 979 adet daire ve 100 adet dükkandan meydana geliyor.

Teknik Yapı Evora Denizli daire fiyatları!

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Teknik Yapı Evora Denizli daire fiyatları 233 bin TL'den başlıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor.

Evora Denizli daire fiyatları ne kadar?

Emlak Konut güvencesiyle Teknik Yapı imzasıyla inşa edilen Evora Denizli projesi Haziran 2018 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Evora Denizli daire fiyatları ne kadar?

Evora Denizli daire fiyatları 2017!

Evora Denizli daire fiyatları 230 bin 500 TL'den başlayarak değişiyor. Evora Denizli'de 0,79 faizle 240 ay vade imkanı sunuluyor...

Merkezefendi Evora Denizli daire fiyatları!

Merkezefendi Evora Denizli daire fiyatları 286 bin TL'den başlıyor. Evora Denizli projesinde daireler Mayıs 2019 yılında teslim edilecek...

Evora Denizli daire fiyatları!

Evora Denizli daire fiyatları 2+1'lerde 286 bin TL'den başlıyor. 1.600 konutun yer aldığı Teknik Yapı Evora Denizli projesinde ilk etapta 500 konut satışa çıkarıldı...

Evora İstanbul'da hemen teslim son 200 daire!

Teknik Yapı, 5 bin konutluk Evora İstanbul projesinde son 200 daireyi satışa çıkardı. Projede faiz oranları, vadeye bağlı olarak yüzde 0'a indirildi.

Evora İstanbul Teknik Yapı ödeme seçenekleri!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde hayata geçirilen projede 4 bin 979 daire yer alıyor. Evora İstanbul Teknik Yapı ödeme seçenekleri kapsamında 60 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.

Tuzla Evora İstanbul satılık daire fiyatları!

Toplam 300 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen Evora İstanbul projesi 4 bin 979 daireden oluyor. Tuzla Evora İstanbul satılık daire fiyatları 167 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Evora İstanbul Teknik Yapı ödemeleri!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor. Evora İstanbul Teknik Yapı ödemeleri kapsamında peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul ödeme seçenekleri!

Teknik Yapı Evora İstanbul ödeme seçenekleri arasında 36 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Evora İstanbul kampanyalı ödeme koşulları!

Evora İstanbul kampanyalı ödeme koşulları kapsamında peşin alımlarda yüzde 12'ye varan indirim uygulanıyor. Projede 4 bin 979 adet daire ve 100 adet dükkan yer alıyor.

Evora İstanbul Tuzla adres bilgileri!

Evora İstanbul Tuzla adres bilgileri kapsamında proje, Aydıntepe Mahallesi, Edebali Caddesi üzerinde yükseliyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Tuzla Evora İstanbul Rezidans iletişim!

Tuzla Evora İstanbul Rezidans iletişim için 0216 392 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede daire fiyatları 166 bin 600 TL'den başlıyor.

evora istanbul daire fiyatları Haberi

evora istanbul daire fiyatları

Evora İstanbul projesinin birçok açıdan örnek proje olduğunu ifade eden Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu başarı çizgisini İstanbul sınırları dışına taşımaya karar verdiklerini açıkladı. "Hem şehrin içinde, hem de şehirden bağımsız ve dinamik bir yaşam örneği olan Evora İstanbul'da yaşayan insanlar, istedikleri mekanlara istedikleri şartlarla ulaşabiliyor. 


DEĞERİNİ ÜÇE KATLADI 


Projeyle ilgili bilgi veren Umut Durbakayım, projelerinin toplam 4-979 daire ve 100 ticari üniteden oluştuğunu kaydetti. Durbakayım, "Evora İstanbul'un temeline ilk kazmayı vurduğumuzda yaklaşık l milyar liralık bir değeri konuşuyorduk. Şu anda ise bu eser, yaklaşık 3 milyar liralık bir değere ulaştı. Böyle büyük bir projeyi tek başına, öngörülen sürede ve beklentinin üzerinde kaliteyle hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz" dedi. 


200 İLÇEDEN DAHA BÜYÜK 


Evora İstanbul sakinleri 11 bin kişilik nüfusla...