25 / 04 / 2024

evora istanbul ne zaman teslim

evora istanbul ne zaman teslim

Teknik Yapı, 5 bin konutluk Evora İstanbul projesinde son 200 daireyi satışa çıkardı. Projede faiz oranları, vadeye bağlı olarak yüzde 0'a indirildi.

Evora İstanbul Teknik Yapı ödeme seçenekleri!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde hayata geçirilen projede 4 bin 979 daire yer alıyor. Evora İstanbul Teknik Yapı ödeme seçenekleri kapsamında 60 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.

Evora İstanbul kampanyalı ödeme koşulları!

Evora İstanbul kampanyalı ödeme koşulları kapsamında peşin alımlarda yüzde 12'ye varan indirim uygulanıyor. Projede 4 bin 979 adet daire ve 100 adet dükkan yer alıyor.

Tuzla Evora İstanbul Rezidans iletişim!

Tuzla Evora İstanbul Rezidans iletişim için 0216 392 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede daire fiyatları 166 bin 600 TL'den başlıyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul Tuzla satılık!

Teknik Yapı Evora İstanbul Tuzla satılık daire alanları 41 ile 168 metrekare arasında değişiyor. Projede 36 ay vade farksız taksit imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul Evleri nerede?

Toplamda 4 bin 979 adet konut ve 100 adet dükkandan oluşan Evora İstanbul Tuzla'da satışlar devam ediyor. Proje 44 blok halinde inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Evora İstanbul Evleri nerede?

Evora İstanbul Residence iletişim!

Evora İstanbul Residence iletişim için 0216 392 41 00 telefon numarasıyla irtibata geçebilirsiniz. Satışları devam eden Evora İstanbul Residence projesinde peşin alımlarda yüzde 12'ye varan indirim uygulanıyor.

Tuzla Evora İstanbul kampanyası!

Tuzla Evora İstanbul kampanyası kapsamında nakitte yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 4 bin 979 adet daire ve 100 adet dükkan bulunuyor.

Tuzla Evora İstanbul fiyat listesi!

Toplam 4 bin 979 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Tuzla Evora İstanbul fiyat listesi kapsamında daireler 166 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor.

Evora İstanbul 50 binden fazla kişiye ev sahipliği yapacak!

İstanbul’un en gözde yerlerinden biri olan Tuzla ilçesinde devasa bir proje Evora İstanbul. Hayallerinizde kurduğunuz o kusursuz şehri, muhteşem evi Evora İstanbul sizin için gerçekleştiriyor.

Evora İstanbul Rezidans nerede?

Evora İstanbul'da 60 ay yüzde 0,39 faiz oranıyla taksit imkanı sağlanıyor. Peşinde yüzde 12 indirim uygulanan proje 300 dönüm arsa alanına sahip. Peki Evora İstanbul Rezidans nerede?

Teknik Yapı Evora İstanbul satılık ev!

Teknik Yapı Evora İstanbul satılık ev fiyatları konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 4 bin 979 tane daire ve 100 tane dükkandan meydana gelen projede satışlar devam ediyor.

Tuzla Evora İstanbul ödemeleri!

Tuzla Evora İstanbul ödemeleri kapsamında 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Teslimleri hemen gerçekleşen projede daire fiyatları 166 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın konumda bulunan Evora İstanbul Residence'de peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Peki Teknik Yapı Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Evora İstanbul Tuzla nerede?

Evora İstanbul Evleri'nde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim uygulanıyor. Satışları devam eden proje Teknik Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Evora İstanbul Tuzla nerede?

Evora Denizli ne zaman satışa çıkacak?

Evora Denizli Konutları 115 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki Evora Denizli ne zaman satışa çıkacak?

Tuzla Evora İstanbul ne zaman teslim?

Evora İstanbul Konutları 44 blok halinde hayata geçiriliyor. Peşinde yüzde 12 indirim uygulanan projede 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Tuzla Evora İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Teknik Yapı Evora İstanbul teslimleri ne zaman?

Evora İstanbul Rezidans'ta 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. İstanbul Tuzla'da inşa edilen proje 300 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Teknik Yapı Evora İstanbul teslimleri ne zaman?

Tuzla Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Tuzla Evora İstanbul Konutları'nda 1+0 'dan 4+1 'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Tuzla Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Evora İstanbul Evleri ne zaman teslim?

300 dönümlük arazi üzerinde inşa edilen Evora İstanbul Evleri Teknik Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Evora İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Teknik Yapı Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın konumda bulunan Evora İstanbul Residence'de peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Peki Teknik Yapı Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Evora İstanbul Tuzla'da son 300 adet daire ve 35 adet dükkan açık satışa sunuldu. Projede 50 ay 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Peki Emlak Konut Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Evora İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle yükselen Evora İstanbul'da 50 ay 0 faiz fırsatı ile daire sahibi olabilmek mümkün. Peki Evora İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Evora İstanbul'da erken teslimat sürüyor!

Türkiye'nin tek seferde satışa sunulan en büyük konut projesi olma niteliği kazanan Evora istanbul'da satışı gerçekleştirilen 4 bin 300 dairenin teslimleri de hızla yapılıyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul ödeme planı!

Teknik Yapı Evora İstanbul ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Evora İstanbul projesi Tuzla sahile 5 dakika, Sabiha Gökçen'e 8 dakika, Ataşehir Finans Merkezi'ne 20 dakika uzaklıkta konumlanıyor...

Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Evora İstanbul projesinde satışları devam eden dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Projede 4 bin 969 tane daire yer alıyor. Peki Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Evora İstanbul ticari üniteler ihalesi ne zaman?

Evora İstanbul projesindeki ticari birimler Emlak Konut GYO tarafından açık artırma usulü ile satılıyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da yükselen projede daire teslimleri yapıldı. Peki Evora İstanbul ticari üniteler ihalesi ne zaman?

Evora İstanbul ticari ünite satış ihalesi ne zaman?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından açık artırmayla satışa çıkan Evora İstanbul ticari nüite sayısı 52. Peki Evora İstanbul ticari ünite satış ihalesi ne zaman?

evora istanbul ne zaman teslim Haberi

evora istanbul ne zaman teslim

Teknik Yapı, 5 bin konutluk Evora İstanbul projesinde son 200 daireyi satışa çıkardı. Seçim öncesi fiyatlardan satışa sunulan son 200 daire için yüzde 75 oranındaki yasal konut kredisindeki faiz oranları, vadeye bağlı olarak yüzde 0'a indirildi. 5 bin konutluk Evora İstanbul, bire üç değer artışıyla yatınmcısına kazandırdı.  10 bini aşan nüfusa sahip projedeki son 200 daire için fıyatları kasım ayı seviyesinde tutan ve özel avantajlar sunan Teknik Yapı 'hemen teslim daireler için fırsat kaçmadı' dedi. Evora İstanbul projesinin birçok açıdan örnek proje olduğunu ifade eden Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu başan çizgisini İstanbul sınırlan dışına taşımaya karar verdiklerini açıkladı. "Herp şehrin içinde, hem de şehirden bağımsız ve dinamik bir yaşam örneği olan Evora İstanbul'da yaşayan...