20 / 04 / 2024

evora istanbul satılık

evora istanbul satılık

Evora İstanbul projesinin birçok açıdan örnek proje olduğunu ifade eden Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu başarı çizgisini İstanbul sınırları dışına taşımaya karar verdiklerini açıkladı.

Evora İstanbul Teknik Yapı ödeme seçenekleri!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde hayata geçirilen projede 4 bin 979 daire yer alıyor. Evora İstanbul Teknik Yapı ödeme seçenekleri kapsamında 60 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.

Evora İstanbul Tuzla adres bilgileri!

Evora İstanbul Tuzla adres bilgileri kapsamında proje, Aydıntepe Mahallesi, Edebali Caddesi üzerinde yükseliyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Evora İstanbul Tuzla satılık daire fiyatları!

Peşin alımlarda yüzde 12 indirim imkanı uygulanan Teknik Yapı Evleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşuyor. Evora İstanbul Tuzla satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Evora İstanbul Teknik Yapı iletişim bilgileri!

Toplam 4 bin 979 adet daireden oluşan projede ödeme planı kapsamında 0 faizle 36 ay taksitlendirme sağlanıyor. Evora İstanbul Teknik Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 392 41 00 olarak belirlendi.

Tuzla Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Tuzla Evora İstanbul Konutları'nda 1+0 'dan 4+1 'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Tuzla Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Teknik Yapı Evora İstanbul Evleri satılık!

Toplam 300 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen projede 4 bin 979 adet daire yer alıyor. Teknik Yapı Evora İstanbul Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı.

Tuzla Evora İstanbul fiyat listesi!

Toplam 4 bin 979 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Tuzla Evora İstanbul fiyat listesi kapsamında daireler 166 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor.

Evora İstanbul Evleri adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede toplam 4 bin 979 adet daire bulunuyor. Evora İstanbul Evleri adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Tuzla'da yükseliyor.

Evora İstanbul satış ofisi telefon!

Evora İstanbul satış ofisi telefon numarası 0216 392 41 00 olarak belirlendi. Peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanan Evora İstanbul Projesi Teknik Yapı imzasıyla inşa ediliyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul kampanyası!

Teslimleri hemen yapılan Teknik Yapı Evora İstanbul kampanyası başladı. Toplam 4 bin 979 adet konut ve 100 adet dükkandan oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor.

Evora İstanbul'da son 300 daire için yüzde 12 indirim!

İstanbul Anadolu yakasında inşa edilen Evora İstanbul projesinin tamamen bitmesi ve dairelerin tamamının teslim edilmesine sayılı günler kala avantajlı bir kampanya düzenlendi.

Evora İstanbul’daki ticari üniteler açık satışta!

Toplam 4.979 daireden yüzde 91’i satılan, yaklaşık 3 bin dairesi teslim edilen Evora İstanbul’da son 35 ticari ünite açık satışa çıktı. Durbakayım, "Projemizde yer alan 300 daire için ise yüzde 12 indirim veya 50 ay sıfır faiz avantajı sunuyoruz" dedi.

Evora İstanbul’da teslimler sürüyor!

Teknik Yapı, tek seferde ve aynı anda başladığı Tuzla’daki 4 bin 300 dairelik Evora İstanbul projesinin bazı etaplarını zamanından önce bitirdi. Projede teslimler sürüyor.

Evora İstanbul'da erken teslimat sürüyor!

Türkiye'nin tek seferde satışa sunulan en büyük konut projesi olma niteliği kazanan Evora istanbul'da satışı gerçekleştirilen 4 bin 300 dairenin teslimleri de hızla yapılıyor.

Evora Denizli satılık dükkan!

Denizli Merkezefendi'de inşa edilen Evora Denizli projesi 1.500 konut ve ticari ünitelerden oluşuyor. Evora Denizli satılık dükkan fiyatları 495 bin 762 TL'den başlayarak değişiyor.

Evora Denizli satılık daire fiyatları 2017!

Haziran 2018'de teslim edilmesi planlanan Evora Denizli Evleri, 230 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Evora Denizli satılık daire fiyatları 2017...

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

Tuzla Evora İstanbul satılık daire fiyatları!

Toplam 300 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen Evora İstanbul projesi 4 bin 979 daireden oluyor. Tuzla Evora İstanbul satılık daire fiyatları 167 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tuzla Evora İstanbul satılık konut!

Tuzla Evora İstanbul satılık konut fiyatları 166 bin 600 TL'den başlıyor. Daire teslimleri hemen yapılan projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 12'ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul satılık konut!

Teknik Yapı Evora İstanbul satılık konut fiyatları 166 bin 600 TL'den başlıyor. Ödeme planı kapsamında 60 ay vade imkanı sunan proje 300 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul satılık ev!

Teknik Yapı Evora İstanbul satılık ev fiyatları konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 4 bin 979 tane daire ve 100 tane dükkandan meydana gelen projede satışlar devam ediyor.

Teknik Yapı Evora Tuzla satılık daire!

Teknik Yapı Evora Konutları İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirildi. Teknik Yapı Evora Tuzla satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık daireler 2 oda 1 salon'dan 7 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekte tasarlandı. Projede yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödeniyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı Fransa'daki MIPIM Fuarı'nda bugün yapılan projede satışlar Nisan ayında başlayacak.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık daire!

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık daire fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 1.155 adet konut bulunuyor.

Vadi İstanbul satılık daire!

Vadi İstanbul satılık daire fiyatları 609 bin 90 TL'den başlıyor. 1.111 tane daireden meydana gelen projede daire alanları 69 metrekareden başlıyor ve 305 metrekareye kadar ulaşıyor.

evora istanbul satılık Haberi

evora istanbul satılık

Evora İstanbul projesinin birçok açıdan örnek proje olduğunu ifade eden Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu başarı çizgisini İstanbul sınırları dışına taşımaya karar verdiklerini açıkladı. "Hem şehrin içinde, hem de şehirden bağımsız ve dinamik bir yaşam örneği olan Evora İstanbul'da yaşayan insanlar, istedikleri mekanlara istedikleri şartlarla ulaşabiliyor. 


DEĞERİNİ ÜÇE KATLADI 


Projeyle ilgili bilgi veren Umut Durbakayım, projelerinin toplam 4-979 daire ve 100 ticari üniteden oluştuğunu kaydetti. Durbakayım, "Evora İstanbul'un temeline ilk kazmayı vurduğumuzda yaklaşık l milyar liralık bir değeri konuşuyorduk. Şu anda ise bu eser, yaklaşık 3 milyar liralık bir değere ulaştı. Böyle büyük bir projeyi tek başına, öngörülen sürede ve beklentinin üzerinde kaliteyle hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz" dedi. 


200 İLÇEDEN DAHA BÜYÜK 


Evora İstanbul sakinleri 11 bin kişilik nüfusla...