05 / 05 / 2024

evra group pendik

evra group pendik

Pendik Sahil Konakları satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Pendik Sahil Konakları projesinde 2+1'lerin fiyatları 1 milyon TL'den başlayarak değişiyor...

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öcal tarafından kuruldu.

Component Group Sağlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Component Group Sağlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Emre Eroğlu tarafından kuruldu.

Moons Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moons Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yalçın tarafından kuruldu.

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Koç tarafından kuruldu.

Oğz Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğz Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bircan Çelik tarafından kuruldu.

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 990 bin TL sermaye bedeli ile Semih Akyüz, Yeşeren Ersan ve Yunus Emre Kaçamaz ortaklığında kuruldu.

Azt Group İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azt Group İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Alihaydar Koç tarafından kuruldu.

Taşdan Group İnşaat Otomotiv Lojistik Hayvancılık Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Taşdan Group İnşaat Otomotiv Lojistik Hayvancılık Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Taşdan tarafından kuruldu.

Gayda Group İnşaat Petrol Ürünleri Otomotiv Lojistik Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gayda Group İnşaat Petrol Ürünleri Otomotiv Lojistik Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te  bin TL sermaye bedeli ile Gülken Subaşı tarafından kuruldu.

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Hüseyin Gül tarafından kuruldu.

Neptün Group Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Neptün Group Turizm Anonim Şirketi Pendik'te Sinem Şahin tarafından kuruldu.

Minel Group Mühendislik Mekanik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minel Group Mühendislik Mekanik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erçin Yıldırım tarafından kuruldu.

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Kamil Topçu ve Remzi Topçu ortaklığında kuruldu.

evra group pendik Haberi

evra group pendik


Pendik Sahil Konakları projesi Evre Group ve Has Kule İş Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Pendik Sahil Konakları projesi 180 adet konuttan meydana geliyor.


İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'te yükselen Pendik Sahil Konakları projesi 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Pendik Sahil Konakları projesi üç blok olarak planlandı.


Pendik Sahil Konakları satış ofisi ile 444 38 72 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Pendik Sahil Konakları projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.


Pendik Sahil Konakları projesinde firma bünyesinde ödemeler yapılıyor. Pendik Sahil Konakları projesinde dairelerin satış fiyatları 1 milyon TL'den başlayarak değişiyor.




Pendik Sahil Konakları satış ofisi

Tel: 444 3872

Web adresi: http://www.evragrup.com.tr/

Gülcihan...