26 / 04 / 2024

Evren Barutçu Coldwell Banker

Evren Barutçu Coldwell Banker

2010 yılında dünyanın en saygın gayrimenkul yatırım ve danışmanlık firması olan Coldwell Banker’la Türkiye’de İstanbul dışında açılacak ilk ofis için anlaşmış ve Coldwell Banker Başkent’i hayata geçiren Evren Barutçu kimdir?

Evren Devrim Zelyut'tan yatırımcılara nefes aldıracak hamle! Dolarda ve borsada yabancı planı!

Dolar kuru 19 lirayı geçtiği için uzmanlar açıklama yaptı. Açıklamada yatırımcıların dikkatini çeken önemli Borsa ve dolar yatırımları ile uğraşmak isteyen vatandaşlara tüyolar verdi. Evren Devrim Zelyut; yabancıların dolar ve borsa planlarını duyurdu. İşte tüm detaylar...detaylar yer aldı.

ABD bunu yaparsa doları tutamazsınız uyarısı: Ünlü ekonomist Düyun-u Umumiye örneği verdi

Yeniçağ Gazetesi yazarı Evren Devrim Zelyut, TL’nin dolar karşısında değer kaybetmesiyle ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı. 'Osmanlı 20 yılda nasıl Düyun-u Umumiye’ye gittiyse Allah korusun' diyen Zelyut, ABD'nin alacağı bir kararın doları uçurabileceğini söyledi.

Barutçu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barutçu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oya Barutçu tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü 2020 yılına damgasını vurdu! 

Coldwell Banker Başkent Genel Müdürü Evren Barutçu, pandemi döneminde gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirerek 2021 yılı için ön görülerini paylaştı... 

Kenan Evren'in Marmaris'teki köşkü yeniden satışta!

Kenan Evren'in Marmaris'teki Beyaz Köşkü, 25 milyona satılığa çıkarıldı. Madde bağımlılarının mesken tuttuğu binaya en çok ilgi Rus ve Araplardan geldi. 

Gayrimenkulde stoklar azaldı!

Endeksa Dijital Sohbetler’in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş oldu. Taş’a göre, stoklar azaldı satılacak mülk bulunamıyor. Bazı bölgelerde ise durum tam tersi şekilde görülüyor. 

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Kenan Evren’in köşkü kafeterya oldu!

Antalya Kurşunlu Şelalesi'nde 1980'li yıllarda Kenan Evren için, 7 küçük şelaleciğin olduğu alanda inşa edilen ve helikopter pisti yer alan iki katlı köşk kafeterya olarak kullanılıyor.

Coldwell Banker 2019’da çıtayı yukarıya taşıyacak!

Coldwell Banker Türkiye 2019 yılında çıtayı daha da yukarıya taşıyacak. Şirket şu ana kadar hiçbir markanın olmadığı başlıklarda adım atmaya ve yeni kazanç kapıları açıp franchiselarine kazanç fırsatları yaratmaya başladı…

Hazal Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazal Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Nüket Barutçu  ve Doğukan Cemal Uğurlu ortaklığında kuruldu.

Evren Yiğit Mimarlık, mega projelerin ilk tercihi oldu!

2005'te eğitim hayatından kıra süre sonra, büyük bir cesaret örneği göstererek kurduğu firmasını Türkiye'nin en çok tercih edilen mimarlık ofisine dönüştüren Yüksek Mimar Evren Yiğit, bir kadının iş dünyasında neleri başarabileceğini gösteren sembol isimlerden biri olmayı başardı...

Ankara’ya 20 yılda 750 bin yeni konut!

Coldwell Banker Başkent ofisi Broker ve Genel Müdürü Evren Barutçu, Ankara'nın gayrimenkul sektörü açısından değerlendirmesini yaptı. 

Şanlıurfa Barutçu Hanı restore ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa'daki en önemli tarihi hanlardan birisi olan Barutçu Hanı’nın restorasyon çalışmalarını başlattı.

Evren Barutçu Coldwell Banker Haberi

Evren Barutçu Coldwell Banker

Evren Barutçu kimdir?

Evren Barutçu, 1976 yılı Ankara doğumlu. Evren Barutçu İlk-orta ve lise eğitimimi TED Ankara Koleji’nde tamamladıktan sonra Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölümünden mezun olmuştur. 


Ardından Ufuk Üniversitesi işletme yüksek lisansını tamamlamış şu an ise Ankara Üniversitesi Taşınmaz Geliştirme ve Değerlemesi üzerine ikinci yüksek lisansına devam etmektedir.


2001 yılında kendi şirketini kurarak başladığı ticari hayatında yazılım, bilişim ve gıda sektöründe geçirdiği 3 yılın ardından 2004 yılında gayrimenkul sektörüyle tanışmıştır. 


Türkiye’de gayrimenkul sektöründe hizmet veren uluslar arası iki ayrı firmanın çatısı altında, bireysel olarak hizmet verdiği 6 yıl boyunca hem işlem hem de ciro bazında onlarca ulusal başarı kazandıktan sonra kendi ekibimi kurmaya karar vermiştir. 


Bunun neticesinde 2010 yılında dünyanın en saygın gayrimenkul yatırım ve danışmanlık firması olan Coldwell Banker’la...