26 / 04 / 2024

Evren İnşaat

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Evren Demirci İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evren Demirci İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Evren Demirci tarafından kuruldu. 

Ds Evren İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Ds Evren İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Öncel tarafından kuruldu. 

Evren Mimarlık Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Giyimkent Şubesi açıldı!

Evren Mimarlık Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Giyimkent Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Gözde- Eren İnşaat'ın acı günü! Ali Akbulut vefat etti!

Gözde- Eren İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Evren Madencilik şirketlerinin kurucusu Yüksek Jeoloji Mühendisi Ali Akbulut hayatını kaybetti. Akbulut'un cenazesi bugün Kartal Cemevi Vakfı'ndan saat 13:00'da kaldırılacak.

Evren Kentsel Dönüşüm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evren Kentsel Dönüşüm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Mert Evren tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Güngören, Sanayi Mahallesi, Özboran Sokak'ta kuruldu.

Evren Temizlik İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Evren Temizlik İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi, Evren Baysal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ekim'de Beylikdüzü, Büyükşehir Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Bornova Park'ta 185 bin liradan başlayan fiyatlar!

Evren İnşaat tarafından hayata geçirilen Bornova Park projesinde sadece 1 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Bornova Park'ta fiyatlar 185 bin liradan başlıyor.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

İhsan Aydın Bayrı, Teknotel İnşaat ve Ticaret A.Ş.yi kurdu!

Teknotel İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nni Yönetim Kurulu Başkanı olarak İhsan Aydın Bayrı, Başkan Yardımcısı olarak Abdurrahman Komaz, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Ahmet Mehmet Komaz, Ayşe Duru Komaz, Eyüp Evren Bayrı ve Melek Bayrı görev yapacak

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Öz Eminel İnşaat'ın iflas davası ertelendi!

Davacı Alipaşa Gülakar tarafından davalılar Cüneyt Ağyürek, Öz Eminel İnşaat Taahhüt Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'ne izafeten Cüneyt Ağyürek alehine açılan iflas davası ertelendi

Akın İnşaat'tan Gönül Evleri'nde 390 bin TL'ye!

Akın İnşaat'tan Gönül Evleri'nde kalan son 2 konut 390 bin TL ila 410 bin TL'ye satılıyor. Projenin ortak alanlarında 5 bin 500 metrekare açık peyzajlı yeşil alan, kapalı yüzme havuzu, çocuk parkı, basketbol sahası bulunuyor

Evren İnşaat Haberi

Evren İnşaat

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...