19 / 04 / 2024

Evrim Kırmızıtaş Başaranın aldığı ödüller

Evrim Kırmızıtaş Başaranın aldığı ödüller

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Yılın Girişimci İş Kadını oldu...

Evrim Kırmızıtaş Başaran Yaşam Boyu Başarı ödülü aldı!

"Dünyanın en büyük gayrimenkul firması olan RE/MAX'ın geçtiğimiz geceki ödül töreninde başarılı gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran "Yaşam Boyu Başarı" ödülü aldı.

Kırmızı ette fiyatlar uçtu! Rekabet Kurumu Başkanı nedenini açıkladı...

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, kırmızı et sektörüne yönelik başlattıkları incelemeye ilişkin açıklamada bulundu. Kırmızı et sektöründeki fiyatların yükselmesine yönelik çok sayıda şikayet aldıklarını belirten Küle, fiyatlardaki artışın nedenlerini kaydetti. İşte ayrıntılar...

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Acil bakın! Son dakika 

Altın fiyatları haftaya yükselişle başlarken bugün tepetaklak oldu. Dün 1927 dolardan işlem gören ons altın bugün 1921 dolara geriledi. Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı. Bugün gram altın ne kadar oldu? Acil bakın. Son dakika altın fiyatları.

İstanbul'un vakti daralıyor! İki uzman isim kırmızı alarm verdi, milyonların hayatı tehlikede!

İstanbul'un zamanı tükeniyor... İki uzman isim kırmızı alarm verdi... Milyonların hayatı tehlikede... İşte ayrıntılar...

5 kg toz şeker 109 TL'ye, 1 kg kırmızı mercimek 22 TL'ye, 1650 gr salça 84 TL'ye düştü! İndirim listesinde 130 ürün var

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini "Mutfakların Temel İhtiyaçları" başlığı altında satışa sundu. Kampanya kapsamında, 5 kg toz şeker 109 TL'ye, 1 kg kırmızı mercimek 22 TL'ye, 1650 gr domates salçası 84 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler...

Migros'ta kırmızı et ürünlerine yüzde 15 indirim! 

Migros market haftanın indirimli ürünlerini duyurdu. Migros'ta 31 adet kırmızı et ürünü yüzde 15 indirime girdi. İşte detaylar...

Yarın piyasalarda 'kırmızı pazartesi' olacak! Altın, dolar, borsayı neler bekliyor?

Geçtiğimiz hafta para piyasalarının nabzı Kapalıçarşı'da atmaya başladı. Analistler seçim sonrası için, pazartesi “kırmızı pazartesi olacak” diyerek işaret etti. 

Migros'ta kırmızı et çeşitlerine yüzde 10 indirim! Dana ve kuzu etinde kampanya fırsatı!

Migros market kırmızı et ürünlerine indirim yaptığını açıkladı. Peki, Migros'ta kırmızı et çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte 12 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Migros'ta taze perşembe kampanyası! Tereyağı, kırmızı et, sebze ve meyveye dev indirim!

Migros Market Sanal Markete özel Taze Perşembe kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Tereyağı, kırmızı et, sebze ve meyve gibi ürünlere dev indirim yapıldı.

Kırmızı et sanayicileri fiyatların dengelenmesini bekliyor!

Sultan Et Yönetim Kurulu Başkanı Bılıkçı, ESK'nin kırmızı et piyasasına yönelik adımları ile ilgili olarak 500 bin baş hayvanlık besilik ithalatı için izin verildiğini belirterek, onlarla beraber fiyatlar dengeye oturacağını söyledi.

Altın bilezik fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü! 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe düşüşle başladı. Gram altın 1380 TL olurken altın bilezik fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü. 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar oldu?

 Kırmızı ette kafalar karışık… İstanbul’da kırmızı et 3 farklı fiyattan satılıyor!

Vatandaşın Ramazan ayında mağdur olmaması için fiyat sabitlemesi uygulamasına gidilmesinin ardından İstanbul’da kırmızı etin 3 farklı fiyattan satılmaya başlandı.  

Kırmızı et fiyatlarında son durum ne? Ramazan’da zam gelecek mi?

Kırmızı et fiyatlarının her geçen gün daha da zamlanmasının ardından bu fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş. Ramazan ayında da bu fiyatlarda zam yaşanacak mı merak etmeye başladılar. Peki Ramazan ayında kırmızı et fiyatlarına zam gelecek mi?

Doların yönü resmen belli oldu! Dolar borcu olanlar ters köşe olacak! Elinde dolar olanlara kırmızı kodla uyarı geldi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P) dolar kuru ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Doların yönü belli oldu! Dolar borcu olanlar ters köşe olacak! Elinde dolar olanlara kırmızı kodla uyarı geldi.

Evrim Kırmızıtaş Başaranın aldığı ödüller Haberi

Evrim Kırmızıtaş Başaranın aldığı ödüller

Merakla beklenen Best Of Year Ödülleri Töreni, Sarıyer Fuat Paşa Yalısı'nda* gerçekleştirildi. 300’e yakın seçkin davetlinin katıldığı Best Of Year Ödülleri Töreni'nin sunuculuğunu Özge Ulusoy ile Serhat Kaynarpınar yaptı.

Başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş da Best Of Year Ödülleri kapsamında Yılın Girişimci Kadın ödülünü aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Evrim Kırmızıtaş Başaran “Çalışmalarımın karşılığını görmek çok sevindirici.  İşime olan tutkum, istikrarlı bir başarının kapılarını açıyor. Bu ödül de daha iyilerini yapmak için çok güzel bir teşvik oldu” diye konuştu.

Ödüllere doymayan Evrim Kırmızıtaş Başaran’ın Dünya Ciro 1.’si başta olmak üzere 300’den fazla ödülü mevcut.

Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkulün yıldızı...