16 / 04 / 2024

Evvel İstanbul iletişim

Evvel İstanbul iletişim

EVvel İstanbul, en büyük sevgi kaynağımız olan anneleri unutmadı. 9 – 10 Mayıs tarihlerinde Anneler Günü’ne özel tüm anneleri yüzde 12 indirim fırsatı bekliyor. Yuvayı yine anneler hazırlıyor.

Başakşehir Evvel İstanbul'da fiyatlar 251 bin TL'den başlıyor!

Başakşehir Evvel İstanbul'da 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 1+1 dairelerin fiyatları 251 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Evvel İstanbul'un örnek dairesi açıldı!

Emlak Konut GYO'nun İntaya & EYG & İntes hasılat paylaşımı iş ortaklığı ile Başakşehir'de başlattığı Evvel İstanbul projesinin örnek dairesi ziyaretçilere açıldı.

Evvel İstanbul'da 251 bin TL'ye! 24 ay 0 faizle!

Evvel İstanbul'da yer alan dairelerin fiyatları 251 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Evvel İstanbul projesinde yer alan konutlar için 2 farklı ödeme seçeneği sunuluyor.

Evvel İstanbul'da lansman fiyatları devam ediyor!

EMLAK Konut GYO, İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığında Başakşehir'de başlatılan Evvel İstanbul'da lansman fiyatları devam ediyor. Projede 678 konut ve 10 ticari ünite yer alıyor.

Evvel İstanbul'un örnek daireleri Mart'ta açılacak!

Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de ‘Evvelce nasılsa, Evvel İstanbul’da fazlasıyla’ sloganıyla geliştirilen Evvel İstanbul’un merakla beklenen örnek daireleri Mart’ta hazır. Örnek daireler 2+1 ve 3+1 seçeneklerinde, Dekor’s tarafından tasarlanıyor.

Evvel İstanbul'da balkonlu, bahçeli ve teraslı evler!

Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de ‘Evvelce nasılsa, Evvel İstanbul’da fazlasıyla’ sloganıyla geliştirilen EVvel İstanbul, sakinlerine özledikleri mahalle yaşamını sunuyor. Evvel İstanbul'da balkonlu, bahçeli ve teraslı evler...

Evvel İstanbul 323 satışla kasım lideri!

Evvel İstanbul 323 satışla kasım lideri oldu. Başakşehir'de Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG ve İntes ortaklığının hasılat paylaşımıyla hayata geçirdiği Evvel İstanbul'da 323 adet konut satıldı.

Emlak Konut Kasım ayının satış şampiyonu Evvel İstanbul!

İstanbul'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile işbirliği ile hayata geçirilen 46 proje arasında Kasım ayında en çok satış yapılan proje Evvel İstanbul oldu.

Evvel İstanbul için 10 bin ön talep toplandı!

İNTAYA, EYG ve İntes ortaklığı tarafından İstanbul Kayabaşı'nda hayata geçecek projesi Evvel İstanbul görücüye çıktı. Ön talep toplama süreci ekim ayında, ön satışları ise kasım ayı başında başlayan proje için 10 bin kişi başvuruda bulundu.

Evvel İstanbul'da fiyatlar 209 bin TL'den başlıyor!

Emlak Konut hasılat önderliğinde İntaya, EYG ve İntes ortaklığı, İstanbul'un sağlam zeminine sahip Kayabaşı'nda Evvel İstanbul'u hayata geçirdi. 678 konut ve 10 ticari alandan oluşan proje, yaşlı ve engelli dostu bir mimariye sahip.

Evvel İstanbul Rezidans ödeme koşulları!

700 milyon yatırım bedeli ile hayata geçirilen Evvel İstanbul Evleri, İstanbul Başakşehir İlçesi Kayaşehir bölgesinde yükseliyor. Evvel İstanbul Rezidans ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün.

Evvel İstanbul'da 209 bin TL'ye 1+1! Lansmanı yapıldı!

Emlak Konut, hasılat paylaşımı İntaya, EYG ve İntes ortaklığı ile Başakşehir'de hayata geçen EVvel İstanbul; evvel zamanın değerlerine özlem duyan herkese mahalle yaşamı sıcaklığı sunacak.

Evvel İstanbul Rezidans!

1.500 konuttan oluşan Evvel İstanbul Rezidans projesi ön satış süreci devam ediyor. Proje, "Evvelin değerleri, geleceğin konforuyla burada" sloganıyla yükseliyor. Evvel İstanbul projesinin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Evvel İstanbul ödeme koşulları!

İntaya-İntes ve Eyg Yapı imzasıyla yükselen Evvel İstanbul Evleri "Evvelin değerleri, geleceğin konforuyla burada" sloganıyla hayata geçiriliyor. Evvel İstanbul ödeme koşulları haberimizin içinde bulunuyor.

Deniz İstanbul iletişim bilgisi!

Deniz İstanbul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilen proje 122 bin 500 metrekare arsa üzerine inşa ediliyor.

Başakşehir Üçüncü İstanbul iletişim!

Başakşehir Üçüncü İstanbul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Başakşehir Üçüncü İstanbul projesinde ön talepler toplanıyor...

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul iletişim!

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Büyükyalı İstanbul'da fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor...

Güneş Tepe İstanbul iletişim!

18 konut bloğu ve 19 ticaret ve sosyal donatı bloğu olarak yükselen projede yaklaşık 2 bin daire yer alacak. Güneş Tepe İstanbul iletişim bilgisine göre telefonu 212 322 65 65 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Focus İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Focus İstanbul iletişim için satış ofisiyle 0212 856 02 57 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Metrobüse 1 kilometre uzaklıkta olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Central Park İstanbul iletişim!

Central Park İstanbul iletişim için satış ofisiyle 444 6 777 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 22 katlı 5 blok yer alıyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul iletişim!

Özyurtlar Nlogo İstanbul iletişim için 0850 460 90 97 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor.

Soğanlık Moment İstanbul iletişim!

Soğanlık Moment İstanbul iletişim için 0216 377 82 82 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz. Arsa alanı 10 bin 157 metrekare olarak belirtilen proje Aydos Ormanı'na 3 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Adım İstanbul iletişim bilgileri!

Adım İstanbul iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi. Dairelerin 2+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyor.

Beyazhane İstanbul iletişim!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 1.380 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Beyazhane İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 544 59 29 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim için 444 41 51 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen projenin ilk etabı Mercan Konakları yarın satışa çıkarılacak.

Oryapark İstanbul iletişim bilgileri!

Oryataş İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de inşa edilen Oryapark İstanbul projesinde toplam 526 daire yer alıyor. İşte Oryapark İstanbul iletişim bilgileri...

Evvel İstanbul iletişim Haberi

Evvel İstanbul iletişim


Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de, Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen EVvel İstanbul, en büyük sevgi kaynağımız olan anneleri unutmadı. 9 – 10 Mayıs tarihlerinde Anneler Günü’ne özel tüm anneleri yüzde 12 indirim fırsatı bekliyor. Yuvayı yine anneler hazırlıyor. 


Geçmişin değerlerini günümüzün modern olanaklarıyla buluşturan EVvel İstanbul, ‘‘Evvelce nasılsa, EVvel İstanbul’da fazlasıyla’’ sloganıyla özlenilen mahalle hayatına yeni bir soluk getiriyor. Geçmişi modernizmle harmanlayan bu özel proje Anneler Günü’ne özel bir fırsat sunuyor. 9 – 10 Mayıs tarihleri arasında tüm anneleri yüzde 12 büyük indirim bekliyor. 


3. Köprüden, 3. Havalimanı’na, Kanal İstanbul’dan Kuzey Marmara Otoyol projesine kadar dev projelere ev sahipliği yapan bölgenin merkezinde hayata geçirilen EVvel İstanbul, mahalle kültürünü ön plana çıkarıyor. 40 bin metrekare alan...