25 / 04 / 2024

Evvel İstanbul nerede

Evvel İstanbul nerede

Başakşehir’de evvel zaman değerlerine özlem duyanlar için mahalle yaşamının sıcaklığını sunmaya hazırlanan Evvel İstanbul, projede çalışan işçilerin uygun koşullarda çalışabilmeleri için onlara özel 3 katlı bir şantiye kurdu.

EVvel İstanbul'da Babalar Günü'ne özel yüzde 12 indirim!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen EVVel İstanbul projesinde 2-22 Haziran tarihleri arasında Babalar Günü'ne özel babalara yüzde 12 indirim imkanı sunuluyor.

EVvel İstanbul'un konsept dairesi açıldı!

Emlak Konut GYO'nun İntaya & EYG & İntes hasılat paylaşımı iş ortaklığı ile Başakşehir'de başlattığı EVvel İstanbul projesinin konsept dairesi, ziyaretçilere açıldı.

Evvel İstanbul'dan Anneler Günü'ne özel yüzde 12 indirim!

EVvel İstanbul, en büyük sevgi kaynağımız olan anneleri unutmadı. 9 – 10 Mayıs tarihlerinde Anneler Günü’ne özel tüm anneleri yüzde 12 indirim fırsatı bekliyor. Yuvayı yine anneler hazırlıyor.

Başakşehir Evvel İstanbul'da fiyatlar 251 bin TL'den başlıyor!

Başakşehir Evvel İstanbul'da 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 1+1 dairelerin fiyatları 251 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Evvel İstanbul'un örnek dairesi açıldı!

Emlak Konut GYO'nun İntaya & EYG & İntes hasılat paylaşımı iş ortaklığı ile Başakşehir'de başlattığı Evvel İstanbul projesinin örnek dairesi ziyaretçilere açıldı.

Evvel İstanbul'da örnek daireler için geri sayım başladı!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir’de geliştirilen Evvel İstanbul’un beklenen örnek daireleri için geri sayım başladı.

Evvel İstanbul'da balkonlu, bahçeli ve teraslı evler!

Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de ‘Evvelce nasılsa, Evvel İstanbul’da fazlasıyla’ sloganıyla geliştirilen EVvel İstanbul, sakinlerine özledikleri mahalle yaşamını sunuyor. Evvel İstanbul'da balkonlu, bahçeli ve teraslı evler...

Evvel İstanbul 323 satışla kasım lideri!

Evvel İstanbul 323 satışla kasım lideri oldu. Başakşehir'de Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG ve İntes ortaklığının hasılat paylaşımıyla hayata geçirdiği Evvel İstanbul'da 323 adet konut satıldı.

Evvel İstanbul'da 209 bin TL'ye daire!

Emlak Konut GYO, İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de geliştirilen EVvel İstanbul projesi, kasımda satış şampiyonu oldu. EVvel İstanbul'da kasımda 323 konut alıcı buldu...

Başakşehir Evvel İstanbul Rezidans!

İstanbul Başakşehir İlçesi Kayaşehir bölgesinde yükselen Başakşehir Evvel İstanbul Rezidans 678 konuttan meydana geliyor. Projede 1 + 1'den 5 + 1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor.

Evvel İstanbul'da konutlar 209 bin liradan satışa çıktı!

Hasılat paylaşımı modeliyle Kayabaşı'nda inşa edilecek olan Evvel İstanbul'da konutlar 209 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Proje 678 konut ve 10 ticari üniteden oluşuyor.

Evvel İstanbul 700 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor!

Emlak Konut, İntaya, EYG ve İntes'in Başakşehir’deki 'Evvel İstanbul' projesindeki 678 konuta iki ayda rekor talep geldi. Proje 700 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Evvel İstanbul satışta! Fiyatlar 209 bin TL'den başlıyor!

İstanbul’un cazip uydu kentlerinden biri olan Kayabaşı’nda Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek EVvel İstanbul projesi satışa çıktı. Projede fiyatlar 209 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Evvel İstanbul'da 78 daire kaldı!

İNTAYA, EYG ve İntes ortak girişim grubu, Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modeliyle Başakşehir Kayabaşı'nda inşa ettiği Evvel İstanbul projesini satışa çıkardı. Proje, 700 milyon liralık yatırımla inşa edilecek.

Evvel İstanbul Kayaşehir fiyatları!

Evvel İstanbul 'da yer alan dairelerin alanları 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiyor. Proje 678 daireden meydana geliyor. İşte Evvel İstanbul Kayaşehir fiyatları....

Kayaşehir Evvel İstanbul satılık daire!

Kayaşehir Evvel İstanbul satılık daire teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. 700 milyon YL yatırımla yükselen projede daire bedelinin yüzde 80'ine kadar banka kredisi kullanılıyor.

Kayabaşı Evvel İstanbul ödeme planı!

Evvel İstanbulda alanları 63 metrekare ile 223 metrekare arasında değişen toplam 678 tane daire yer alıyor. Fiyatlsr 209 bin liradan başlıyor. İşte Kayabaşı Evvel İstanbul ödeme planı...

Evvel İstanbul Residence!

Evvel İstanbul Residence daire fiyatları 209 bin TL'den başlıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerin yer aldığı projede banka kredisi ile ödeme yapmak mümkün.

Evvel İstanbul Başakşehir Evleri!

Evvel İstanbul Başakşehir Evleri, 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek. 700 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor. Projede 678 adet daire yer alıyor.

Başakşehir Evvel İstanbul nerede?

Evvel İstanbul projesinde daireler 209 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Proje 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Başakşehir Evvel İstanbul nerede?

Evvel İstanbul'da 1 ayda 275 konutun ön satışı tapıldı!

Yeni İstanbul'un merkezi konumunda bulunan Başakşehir Kayabaşı'nda İntaya, EYG ve İntes tarafından geliştirilen 678 konutluk proje EVvel İstanbul'a 10 bin talep geldi. 678 adet daireden 275'inin ön satışı 1 ayda gerçekleşti...

Evvel İstanbul Başakşehir teslim tarihi!

İntaya, EYG ve İntes ortaklığı ile inşa edilen Evvel İstanbul projesi 40 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Evvel İstanbul Başakşehir teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

EYG Gayrimenkul Evvel İstanbul'un yanında 700 daire daha inşa edecek!

Kayabaşı’nda yükselecek EVvel İstanbul’a iki ayda 10 bin talep geldi. 678 konutluk projeye olan ilgi nedeniyle EYG Gayrimenkul, jest olsun diye 700 konutluk yeni bir projeyi hayata geçirecek. EVvel İstanbul 15 kat talep alınca yeni proje şart oldu..

Evvel İstanbul'da konutlar 209 bin liradan satışa çıktı!

Hasılat paylaşımı modeliyle Kayabaşı'nda inşa edilecek olan Evvel İstanbul'da konutlar 209 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Proje 678 konut ve 10 ticari üniteden oluşuyor.

Kayaşehir Evvel İstanbul Residence!

Kayaşehir Evvel İstanbul Residence projesi 700 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar dairelerin yer aldığı projenin satış süreci devam ediyor.

Evvel İstanbul 700 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor!

Emlak Konut, İntaya, EYG ve İntes'in Başakşehir’deki 'Evvel İstanbul' projesindeki 678 konuta iki ayda rekor talep geldi. Proje 700 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Evvel İstanbul için 10 bin ön talep toplandı!

İNTAYA, EYG ve İntes ortaklığı tarafından İstanbul Kayabaşı'nda hayata geçecek projesi Evvel İstanbul görücüye çıktı. Ön talep toplama süreci ekim ayında, ön satışları ise kasım ayı başında başlayan proje için 10 bin kişi başvuruda bulundu.

Evvel İstanbul nerede Haberi

Evvel İstanbul nerede


Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir’de evvel zaman değerlerine özlem duyanlar için mahalle yaşamının sıcaklığını sunmaya hazırlanan Evvel İstanbul, projede çalışan işçilerin uygun koşullarda çalışabilmeleri için onlara özel 3 katlı bir şantiye kurdu.  Yaklaşık 1500 kişinin aynı anda konaklayıp, yemek ve diğer ihtiyaçlarını karşılayabileceği şantiyede işçilerin rahat ve sağlıklı koşullarda konaklamaları için her detay düşünüldü. Şantiye yaklaşık 3000 m2 üzerine kuruldu. 2014 yılında başlayan Evvel İstanbul projesi endüstriyel konvansiyel kalıp sistemi ile inşa ediliyor.  Evvel İstanbul 3. Köprüden, 3. Havalimanı’na, Kanal İstanbul’dan Kuzey Marmara Otoyol projesine kadar dev projelere ev sahipliği yapan bölgenin merkezinde hayata geçiriliyor.  40 bin m2 alan üzerinde yükselen ve toplam 678 konut ve 10 ticari ünitenin yer aldığı...