26 / 04 / 2024

Evvel İstanbul Rezidans

Evvel İstanbul Rezidans

Emlak Konut GYO, İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığında inşa edilen konut projesi EVvel İStanbul, İstanbul Başakşehir’de yükseliyor. Projede yer alan konutların alanları 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiyor.

Başakşehir Evvel İstanbul Rezidans!

İstanbul Başakşehir İlçesi Kayaşehir bölgesinde yükselen Başakşehir Evvel İstanbul Rezidans 678 konuttan meydana geliyor. Projede 1 + 1'den 5 + 1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor.

Evvel İstanbul Residence!

Evvel İstanbul Residence daire fiyatları 209 bin TL'den başlıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerin yer aldığı projede banka kredisi ile ödeme yapmak mümkün.

Kayaşehir Evvel İstanbul Residence!

Kayaşehir Evvel İstanbul Residence projesi 700 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar dairelerin yer aldığı projenin satış süreci devam ediyor.

Evvel İstanbul Rezidans ödeme koşulları!

700 milyon yatırım bedeli ile hayata geçirilen Evvel İstanbul Evleri, İstanbul Başakşehir İlçesi Kayaşehir bölgesinde yükseliyor. Evvel İstanbul Rezidans ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün.

Evvel İstanbul Rezidans!

1.500 konuttan oluşan Evvel İstanbul Rezidans projesi ön satış süreci devam ediyor. Proje, "Evvelin değerleri, geleceğin konforuyla burada" sloganıyla yükseliyor. Evvel İstanbul projesinin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Evvelin değerleri, geleceğin konforuyla burada: Evvel İstanbul!

İlk etabında 678 adet dairenin yer aldığı Evvel İstanbul projesi, İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesine bağlı Kayabşı 3.etap bölgesinde hayata geçiriliyor. Proje, 94 bin 636 metrekare alana sahip...

Evvel İstanbul Rezidans'ta teslimler 2016'da başlıyor!

Emlak Konut GYO, İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığında inşa edilen konut projesi EVvel İStanbul, İstanbul Başakşehir’de yükseliyor. Projede yer alan konutların alanları 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiyor.

Evvel İstanbul'un örnek daireleri Mart'ta açılacak!

Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de ‘Evvelce nasılsa, Evvel İstanbul’da fazlasıyla’ sloganıyla geliştirilen Evvel İstanbul’un merakla beklenen örnek daireleri Mart’ta hazır. Örnek daireler 2+1 ve 3+1 seçeneklerinde, Dekor’s tarafından tasarlanıyor.

Evvel İstanbul mahalle konseptini geri getiriyor!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de geliştirilen Evvel İstanbul projesi, mahalle konseptini geri getiriyor.

Evvel İstanbul Başakşehir'de fiyatlar 230 bin TL'den başlangıç gösteriyor!

INTAYA, EYG ve İntes'in hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de geliştirdiği Evvel İstanbul lansman fiyat avantajları devam ediyor. Dairelerin büyüklüklerinin 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değiştiği

Evvel İstanbul'da lansman fırsatları devam ediyor!

INTAYA, EYG ve İntes'in hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de geliştirdiği Evvel İstanbul lansman fiyat avantajlan devam ediyor. Dairelerin büyüklüklerinin 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değiştiği projede fiyatlar 230 bin liradan başlıyor.

Kadıköy Concord İstanbul Rezidans!

Kadıköy Concord İstanbul Rezidans'ta yer alan daire fiyatları 338 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. E5 ve metrobüsün yanıbaşında hayata geçirilen projede çeşitli sosyal yaşam alanları bulunuyor.

Evvel İstanbul'da mahalle konsepti!

Başakşehir'de konumlandırılan Evvel İstanbul projesi, sakinlerine mahalle yaşamı sunuyor. "Koru Kahve" ve "Koru Çeşme" adıyla 2 mahalleden oluşan projede, komşular mahalle kahvesinde buluşup sohbet edecek, mahalle çeşmesinden su içebilecek.

Evvel İstanbul'da lansman fiyatları sürüyor!

Emlak Konut GYO ile intaya EYG İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de geliştirilen Evvel İstanbul'da 230 bin TL'den başlayan lansman fiyatları devam ediyor.

Evvel İstanbul'da daire teslimleri 2016'da başlayacak!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de hayata geçirilen EVvel İstanbul'da lansman fiyatlarıyla satış devam ediyor...

Evvel İstanbul'da mahalle konsepti yaşatılacak!

Başakşehir'de 'Evvelce nasılsa, Evvel İstanbul'da fazlasıyla' sloganıyla geliştirilen Evvel İstanbul, sakinlerine mahalle yaşamını sunuyor. Proje "Koru Kahve" ve "Koru Çeşme" adıyla 2 mahalleden oluşacak.

West Side İstanbul Rezidans!

West Side İstanbul Rezidans projesinde daire alanları 40 metrekare ile 210 metrekare, dükkanların alanları 20 metrekare ile 1.323 metrekare arasında değişiyor. Proje 2017 yılının Mart ayında teslim edilecek.

Concord İstanbul Rezidans iletişim!

Concord İstanbul Rezidans iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplam 1.175 adet konuttan oluşan projede ödemeler yüzde 10 peşinat ödendiğinde kalan bedel için 50 ay 0 faiz imkanı ile yapılıyor.

Concord İstanbul Rezidans nerede?

Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Concord İstanbul Konutları 'nda yüzde 10 peşin ödeme ile daire sahibi olabilmek mümkün. Peki Concord İstanbul Rezidans nerede?

Evvel İstanbul Rezidans Haberi

Evvel İstanbul Rezidans

Emlak Konut GYO, İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığında inşa edilen konut projesi EVvel İStanbul,3. köprüden 3. havalimanına, Kanal İstanbul’dan Kuzey Marmara Otoyol Projesi’ne kadar dev projelere ev sahipliği yapan İstanbul Başakşehir’de yükseliyor. Başakşehir’de şehir meydanı ve şehir parkına komşu proje Sağlık Kent’e 1 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. 40 bin metrekare arsa alanına sahip proje 678 konut ve 10 ticari üniteden oluşuyor. Mahalle kültürünün yeniden canladırılmasının hedeflendiği projede eski mahalle hayatını hatırlayan sokaklar, meydanlar, yeşil alanlar ve dükkanlar yer alacak. Projede küçük aileler için 1+1’den başlayan daire seçenekleri, büyük aileler için 5+1’e kadar uzanıyor. Daire büyüklükleri ise 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiyor. Evvel İstanbul’daki evler büyük balkonları, terasları ve yüksek tavanlarıyla dikkat çekiyor. Yeni İstanbul’un merkezi olarak kabul...