19 / 04 / 2024

Evyap İnşaat iflas davası

Evyap İnşaat iflas davası

26 yıl boyunca gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni karar çıktı. Şirketin kesin mühlet kararı 45 gün uzatıldı.

Evyap İnşaat'ın kesin mühlet kararı 20 Eylül'e uzatıldı!

26 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmiş, daha sonra 2 ay kesin mühlet verilmişti. Şirketin 2 ay kesin mühlet kararı 7226 sayılı kanunda alınan tedbirler kapsamında 20 Eylül 2020 tarihine uzatıldı.

İnşaat şirketleri tek tek iflas ediyor! Sırbistan'da bir Türk inşaat şirketi daha battı!

Forbes Sırbistan'ın geçtiğimiz günlerde hakkında açıklama yaptığı Kronos şirketiyle bağlantılı Türk inşaat şirketi Juno inşaat iflas etti.

Eval İnşaat için iflas kararı verildi! Alacaklılar toplantısı 10 Ekim'de!

Bugüne kadar binlerce konut inşa eden ve Esenyurt'tra hayata geçirdiği 1.300 konutluk Eval Park ile gündem olan Eval İnşaat için iflas kararı verildi. İşte ayrıntılar... 

Fikirtepeli dönüşüm mağdurlarından iflas tepkisi!

Kentsel dönüşümün en kötü örneklerinden birinin yaşandığı İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hakim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş. iflas etti. 

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Yapı - Su İnşaat'ın iflas davasında yeni gelişme!

İnşaat sektöründe faaliyett gösteren Yapı - Su İnşaat'ın iflas davasında yeni bir karar alındı. Buna göre, iflas kararı kaldırıldı.

Ace İnşaat'ın iflas davasında son durum ne?

1986 yılında yurtiçi ve yurtdışı inşaat, restorasyon, taahhüt işlerini hayata geçirmek için kurulan Ace İnşaat'ın iflas davasında son durum ne?

Garanti Koza İnşaat iflas etti!

Garanti Koza İnşaat ile ilgili olarak geçen hafta mahkemeden önemli bir karar çıktı. 70 seneden fazla bir geçmişe sahip olan Garanti Koza, Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla iflas etti.

Garanti Koza’dan iflas açıklaması!

2012 senesinde lansman öncesi olarak tanıttığı KozaPark projesiyle büyük yankı uyandıran Garanti Koza İnşaat iflas haberleri ile ilgili açıklama yaptı. İşte Garanti Koza tarafından yapılan o açıklama...

Garanti Koza'nın iflasına karar verildi!

2012 senesinde lansman öncesi olarak tanıttığı KozaPark projesiyle büyük yankı uyandıran Garanti Koza İnşaat'ın iflasına karar verildi. 

Eval İnşaat'a iflas davası açıldı!

2004 yılında Beylikdüzü’nde kurulan Eval İnşaat hakkında Medet Anlı tarafından iflas davası açıldı. Davanın yargılaması 30 Aralık 2020 günü saat 09:55'e bırakıldı.

DSG İnşaat'ın iflas davasında şok gelişme!

İstanbul Havalimanı, Rixos, Swissotel ve Four Seasons otelleri gibi yapıların inşaatlarında görev yapan DSG İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi...

Evyap İnşaat'ın kesin mühlet kararı 28 gün daha uzatıldı!

26 yıl boyunca gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni karar çıktı. 

DSG İnşaat'ın iflasına karar verildi!

İstanbul Havalimanı, Rixos, Swissotel ve Four Seasons otelleri gibi yapıların inşaatlarında görev alan DSG İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Evyap İnşaat iflas davası Haberi

Evyap İnşaat iflas davası

Zeki Kenan Gümüşboğa ve Selim Gümüşboğa tarafından 1994 yılında 7 milyon TL sermaye ile kurulan Evyap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. 

2 ay kesin mühlet kararında sonra kesin mühlet kararı 20 Eylül'e uzatılan şirket hakkında yeni bir karar çıktı.  Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından görülen konkordato davasında sona erecek olan 1 yıllık kesin mühletin 20 Eylül 2020 tarihinden başlamak üzere 45 gün süre ile uzatılmasına karar verildi. 

Kayabaşı'nda 637 adet konut, Başakşehir'de 399 adet konut, Kuzey Ankara'da 314 konut, Kocaeli Kandıra'da 95 konut yapımına başlayan Evyap İnşaat, ayrıca Bayrampaşa Yeraltı Otoparkı ve Hadımköy Kültür Merkezi'ni inşa etti.

Evyap İnşaat'ın tamamlanan projeleri: 
1- Kayabaşı 637 konut
2- Başakşehir 399 konut
3- Hadımköy Kültür Merkezi
4-...