29 / 03 / 2024

expo 2020 fuarı

expo 2020 fuarı

Dubai'de, Expo 2020 dünya fuarı için yerel ve yabancı şirketlere açık olmak üzere, 3 milyar dolar değerinde 47 inşaat ihalesi açacak. Expo 2020 için, alanı 438 hektar olacak olan fuar alanının yanı sıra binlerce yataklık oteller inşa edilecek ve Dubai metro hattı genişletilecek.

EXPO 2020'nin kazananı bugün belli olacak!

Hürriyet Gazetesi'nden Arzu Çakır Morin'in haberine göre; İzmir’in ikinci kez aday olduğu Expo 2020 yarışının kazananı bugün Paris’te OECD binasında toplanacak Uluslararası Fuarlar Birliği BİE’nin 167 delegesi tarafından belirlenecek.

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı başladı: 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla istediğiniz evi alabilirsiniz!

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı, Altınpark Anfa Expo-Center Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. İşte fuarda yer alan evler ile ilgili detaylar...

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Türk yapı sektörü Afrika için buluşuyor!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, yapı sektöründe birçok fırsat yaratacak...

Eminevim'den MÜSİAD Expo 2020 Fuarı'na destek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'na Eminevim'den destek geldi.

CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020'de!

Dünya mermer makine sanayinin ilk ve tek fuar organizasyonu CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul koronavirüs nedeniyle 24 Ağustos'a ertelendi!

İnşaat sektörünün trendlerinin konuşulacağı ve en yeni yapı teknolojileri ve yapı ürünlerinin sergileneceği 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2020 Fuarı’nın tarihi koronavirüs nedeniyle 24 Ağustos tarihine ertelendi...

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

43. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2020, 18 Nisan’da kapılarını açıyor!

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2020, 18-22 Nisan tarihleri arasında kapılarını açıyor…

Türk firmaları inşa halindeki otelleri yakın takibe aldı!

Dubai’ye çıkarma yapan 73 Türk firması, Expo 2020’ye hazırlanan inşa durumundaki otel ve restoranları yakın takibe aldı. 

Hasanoğlu Grup EXPO Fuarı'nda iş dünyasıyla buluştu!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Banu Evleri markalı projeleriyle 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında CNR Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 17. MÜSİAD Expo Fuarı’nda yatırımcılarla bir araya geldi.

Türkerler İnşaat, Münih Expo’da 3 projesiyle yer alacak!

Türkiye’de 25 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne öncülük eden Türkerler, Expo 2018 Fuarı’nda Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak.

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. kuruldu!

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sümer ve Basri Feyyaz Atılgan ortaklığında kuruldu. 

Ekol Expo Fuar Stand Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Expo Fuar Stand Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Albayrak tarafından kuruldu. 

expo 2020 fuarı Haberi

expo 2020 fuarı

Dubai, Expo 2020 dünya fuarı için yerel ve yabancı şirketlere açık olmak üzere, 11 milyar dirhem (3 milyar dolar) değerinde 47 inşaat ihalesi açacağını duyurdu.


Açıklamayı, fuarı düzenleyen devlet destekli Expo 2020 Dubai adlı kurum bugün yaptı.


Expo 2020 Dubai, bu planlamayla, fuarın Ekim 2020'de açılmasından bir yıl önce, inşaat faaliyetinin büyük bölümünün tamamlanmış olacağını açıkladı.


Bu yıl için verilecek ihaleler otoparklar, katılımcı ülkelerin pavyonlarının çoğu ve halka açık alanların inşaatını kapsayacak.


Hükümetin 6.8 milyar dolar sermaye gerektireceğini öngördüğü fuar alanının yapımı, Dubai tarihinin en büyük harcamalarından biri olacak ve emirliğin güneyinde yepyeni bir bölge oluşturacak.


HSBC, özel sektör projeleri de dahil olmak üzere fuarla ilgili olarak yapılacak genel harcamanın 18.3 milyar doları bulabileceğini tahmin ediyor. Yetkililer, açık kalacağı altı ay boyunca Expo 2020'nin...