25 / 04 / 2024

Expo Center 2014

Expo Center 2014

Avrupa yüzünü Antalya'ya çevirdi. Uluslararası yüzlerce firmayı Antalya'da buluşturan bir adres Expo Center. Daha şimdiden 2015 yılı rezervasyonlarını doldurmaya başladı. Avrupa, Ortadoğu gibi ülkelerden katılımcı ve ziyaretçi firmalar sıraya girdi.

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı başladı: 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla istediğiniz evi alabilirsiniz!

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı, Altınpark Anfa Expo-Center Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. İşte fuarda yer alan evler ile ilgili detaylar...

5. Uluslararası RecExpo Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek.

5. Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek...

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da Antalya'da açılacak!

Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14 Kasım'da Antalya Expo Center'de kapılarını açacak.

RecExpo 2018 Bakü Expo Center’de kapılarını açıyor!

Bakü’nün ve Güney Kafkasya Bölgesi’nin en prestijli Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı RecExpo, Atılım Fuarcılık organizasyonu ile Bakü Expo Center’de 22-24 Kasım tarihinde kapılarını açacak.

Expo Turkey by Qatar Fuarı 2018 kapılarını açtı!

Expo Turkey by Qatar'ın 2'ncisi bugün kapılarını açtı. 19 Ocak 2018 tarihine kadar Katar’ın başkenti Doha’da, Doha Exhibition and Convention Center’da devam edecek fuara 150 Türk firması katıldı..

ERA, Bayim Olur Musun Fuarı'nda kazancın sırlarını anlattı!

CNR Expo Center'da dün başlayan Bayim Olur Musun Fuarı'na katılan ERA Gayrimenkul kazancın sırlarını anlattı. 

Torun Center asansör davasında son durum bildirisi!

2014'te Torun Center şantiyesi B Blokta meydana gelen yük ve personel taşıma platformunun 32. Kat seviyesinden zemine düşmesi sonucu 10 kişinin ölümü ile sonuçlanan kaza için dava süreci devam ediyor.

HOM Design Center'a 13. İMOB İstanbul Fuarı'nda yoğun ilgi!

Eroğlu Gayrimenkul’ün ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center, 13. İMOB İstanbul 2017 Fuarı’nda!

HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

3. Tunnel Expo Turkey 1-4 Eylül'de İstanbul Fuar Merkezi’nde!

Türkiye’nin Tünel ve Tünel Yapım kavramlarını tanımasını sağlayan TUNNEL EXPO, 2014 ve 2015’in ardından 3. kez sektörle buluşuyor.

Azerbaycan, Türk gayrimenkul sektörü için kurtarıcı pazar oldu!

Bu yıl, Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Emlak Meseleleri Devlet Komitesi ile Elanexpo Ortaklığında Bakü Expo Center’da geçekleşecek olan, 2. RECEXPO, Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı, sektör profesyonellerini ikinci kez bir araya getirecek.

Expo Center 2014 Haberi

Expo Center 2014

ANTALYA yeni yılın uluslararası ilk dört fuarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanlan İhtisas Fuarı, Uluslararası Gıda İhtisas Fuarı, Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuan ve Uluslararası İçecek İhtisas Fuarı için hazırlıklarını hızla sürdüren Expo Center, Avrupa ve Ortadoğu'nun yüzünü Antalya'ya döndürdü. 



TALEP ARTTI 

Yurtdışından geçen yülara nazaran çok daha büyük bir taleple karşüaşüdığını belirten Anfaş Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çalık, fuarlar için Avrupa ülkelerine, Ortadoğu ve Türki cumhuriyetlere katılımcı, ziyaretçi firma ve grup davetleri yapıldığım söyleyerek şimdiden Anfaş Hotel Equipment ve Anfaş Food Produduct Fuarları kapsamında KKTC Otelciler Birliği, Yunanistan heyeti, Balkan heyeti, Rusya Otelcüer Federasyonu, Kazak Turizm Birliği'nden ilgili yöneticilerin katılımıyla birlikte ziyaret sözü alındığını kaydetti. 


BALKAN ÇIKARTMASI 

Turizm sektöründe çıtalarım yükseltmek isteyen 5 binin üzerinde Balkan Oteli'nin Anfaş...