26 / 04 / 2024

eyfel yapı iflas mı etti

eyfel yapı iflas mı etti

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

Fi Yapı İflas Erteleme davası sonuçlandı!

Fi Yapı, Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan imzası taşıyan bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruya göre; İflas Erteleme davası sonuçlandı.

Selimoğlu Yapı iflas etti!

Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş.'nin iflas davası İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görüldü. Selimoğlu Yapı, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında birçok insanı  mağdur etmişti.

Neo Yapı iflas etti!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapıya sahip olan Neo Yapı Arazi Geliştirme İnşaat, sektörde karşılaştığı maddi sorunları aşamayınca konkordato talep etmişti. Neo Yapı, iflas etti.

Yapı - Su İnşaat'ın iflas davasında yeni gelişme!

İnşaat sektöründe faaliyett gösteren Yapı - Su İnşaat'ın iflas davasında yeni bir karar alındı. Buna göre, iflas kararı kaldırıldı.

İcra iflas kanunu değişikliği ile yeniden yapılandırma TBMM'de görüşülecek!

'İcra iflas kanunu değişikliği ile yeniden yapılandırma düzenlemeleri ve teklifleri TBMM komisyonlarınca masaya yatırılacak.

Komyapı Hazır Beton Prefabrik İnşaat'tan tekzip!

2 Ekim tarihinde www.emlakkulisi.com'un anasayfasında yayınlanan "KOM Yapı iflas etti" haberinde kurumumuzdan kaynaklanan bir karışıklık nedeniyle Komyapı Hazır Beton Prefabrik İnşaat Taahhüt San.ve Tic. A.Ş.'nin logosu ve bilgileri kullanılmıştır. Düzeltir, özür dileriz. 

Ayhanlar Yapı iflas etti!

Ayhanlar Holding'in bünyesindeki firmalardan Ayhanlar Yapı İnşaat ve Beton Sanayi Anonim Şirketi iflas etti.

Tüzemenler Yapı Grubu iflas etti!

Tüzemenler Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Tüzemen tarafından 1985 yılında kurulan Tüzemenler Yapı Grubu iflas etti...

Neo Yapı hakkında iflas davası açıldı!

Göktürk ve Arnavutköy’de inşa ettiği konut ve villa projeleri ile adından söz ettiren Neo Yapı AŞ hakkında iflas davası açıldı...

Kidstown Riva ve Hometown Şile projeleri kağıt üzerinde kaldı!

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

Fi Yapı 3. kez iflas erteleme istedi!

Teslim edilmeyi bekleyen binlerce dairesi bulunan Fi Yapı’nın davası görüldü. Anadolu Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülen davada Fi Yapı İnşaat A.Ş. 3. kez iflas erteleme istedi.

Eyfel Kulesi otel oluyor!

Paris'in simgelerinden Eyfel Kulesi, Avrupa Futbol Şampiyonası sırasında otel olarak kullanılacak. Dairelerde kalmak için yapılacak çekiliş için başvurular dün açıldı.

Real ve Beğendik mağazaları iflas erteleme istedi!

Alman perakende devi Metro Group’un Türkiye’deki Real mağazalarını satın alan Beğendik, iflas erteleme istedi. İflas erteleme başvurusu hem Real, hem Beğendik mağazaları için yapıldı.

eyfel yapı iflas mı etti Haberi

eyfel yapı iflas mı etti

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Şirket sahipleri hakkında savcılığa başvuruldu. Şüpheliler, nitelikli dolandırıcılıkla suçlanıyor.  Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.


Daha önce başka bir inşaat şirketinde üst düzey yönetici olarak çalışan Halil Suner 5 yıl önce kendi şirketini (Eyfel Yapı İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.) kurdu. Şirket, Beykoz Riva ve Şile’de, Kidstown, Riva Hills, Hometown ve Farmhouse ismi ile lüks konut projeleri hayata geçirmek için kolları sıvadı. Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan projelerden ilki olan Kidstown hayata geçirildi. Özellikle çocuklu ve üst gelir grubundan kişiler bu projelere ilgi gösterdi. Şirket, yoğun reklâm kampanyaları...