29 / 03 / 2024

EYG Emlak

EYG Emlak

EYG Emlak Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi; Ömer Faruk Çelik, Harun Çelik, Ali Atıf Bir, Cüneyd Dişkaya ve Gülnur Çakırcı tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

EYG Grup Ümraniye projesinde konut sayısı değişti!

EYG Emlak Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme'nin Ümraniye projesinde konut sayısı 342 oldu.

Emlak Konut Adım İstanbul projesi!

Nisan - Mayıs ayıları gibi satışa çıkması hedeflenen Emlak Konut Adım İstanbul projesi 700 adet daireden oluşacak. Proje Emlak Konut GYO, EYG, İntaya ve İntes ortaklığından hayata geçirilecek.

Evvel İstanbul Emlak Konut Kasım ayı satış şampiyonu oldu!

EVvel İstanbul Başakşehir'de Emlak Konut GYO ile Intaya, EYG ve lotes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen Evvel İstanbul, 323 adet satışla kasımda İstanbul'da satışı yürütülen 46 proje arasından birinci oldu. '

Emlak Konut Evvel İstanbul değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut İntaya-Eyg-İntes iş ortaklığı taahhüdü altında bulunan Evvel İstanbul değerleme raporunu yayınladı.

EYG Grup, yeni emlak portalı kurdu!

Markalı projelerdeki " fırsat daireleri " satın alıp avantajlı ödeme imkânlarıyla satışa çıkaran EYG Grup, kurduğu yeni emlak portalı ' evdekifirsat.com ' ile konut sektörünün 'Kapalıçarşı'sı olacak...

EYG Emlak Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

EYG Emlak Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi; Ömer Faruk Çelik, Harun Çelik, Ali Atıf Bir, Cüneyd Dişkaya ve Gülnur Çakırcı tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Emlak Fuarı'na bakmaya değil almaya gelecekler

En iyi yatırım aracı olarak görülen gayrimenkul alanındaki yenilikler İstanbul CNR Expo'da 2.EUROEMLAK Fuarı'nda "Emlak Festivali"nde tanıtılacak.

Emlak GYO 'hasılat'ı Ağa gibi alacak

Emlak GYO, hasılat paylaşımı modeliyle ürettiği projelerinde, Ağaoğlu'nun bin 200 konutluk My City Bahçelievler projesinde yaptığı kampanyayı uygulayacak

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

EYG Emlak Haberi

EYG Emlak

EYG Emlak Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi; Ömer Faruk Çelik, Harun Çelik, Ali Atıf Bir, Cüneyd Dişkaya ve Gülnur Çakırcı tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu.  EYG Emlak Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi'ndeki Ömer Faruk Çelik, Harun Çelik, Ali Atıf Bir, Cüneyd Dişkaya ve Gülnur Çakırcı, Yönetim Kurulu Üyesi olarak belirlendi. 


EYG Emlak Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak.


EYG Emlak Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi adres: Aşağıdudullu, Necip Fazıl Mahallesi, Hamza Yerlikaya Bulvarı, Central Work Ticaret Merkezi,...