25 / 04 / 2024

EYG İstwest konut satışları

EYG İstwest konut satışları

Türkiye’nin Konut Uzmanı EYG’den, Evdekifirsat.com hemen teslim, hemen tapu, peşinat vermeden küçük taksitlerle gayrimenkul almak isteyen çok sayıda aileyi ev sahibi yapıyor.

EYG GYO Sancaktepe projesinin arsa tapularını aldı!

EYG GYO İstanbul Sancaktepe Samandra projesi kapsamında yaşanan bir son dakika gelişmesini açıkladı. İşte EYG GYO Samandra projesi ile ilgili detaylar...

EYG GYO Samandıra projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

EYG GYO İstanbul Sancaktepe'deki yeni projesi için resmen düğmeye bastı. Proje kapsamında arsa sahipleri ile sözleşme imzalandı. İşte detaylar...

Hakan Kaya hangi alanlarda uzmandır? EYG GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Hakan Kaya hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç yıldır iş hayatında görev alıyor? Hangi alanlarda uzmanlaştı? EYG GYO’da hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Hakan Kaya ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Halka arz da yasak getirildi! EYG GYO ve Beşiktaş hisselerine tedbir geldi

EYG GYO ve Beşiktaş hisseleri için bir ay süre için açığa satış ve kredili işlem yasağı uygulandı.

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi geliyor! Yeni proje! 

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi için düğmeye bastı. Proje için yüklenici firma ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

EYG GYO’nun halka arz büyüklüğü 352,2 milyon TL oldu

2022 yılının sın halka arzlarından biri olan EYG GYO'ya 4.49 kat talep geldi, 883 bin 639 yatırımcıya hisse dağıtımı yapıldı.

Eyg Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eyg Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye’de  42  milyon 984 bin 337 TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Çelik,  Harun Çelik, Yunus Emre Çelik Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Eyg Yapı Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Eyg Yapı Ve Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye’de  17 milyon 131  bin 900 TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Çelik,  Ali Atıf Bir, Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Eyg Ofis Ve Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Eyg Ofis Ve Konut Anonim Şirketi Ümraniye’de  7 milyon 699 bin 777 TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Çelik, Ezgi Çelik, Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Eygür İnşaat Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eygür İnşaat Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Gürel tarafından kuruldu.

EYG Grup Ümraniye projesinde konut sayısı değişti!

EYG Emlak Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme'nin Ümraniye projesinde konut sayısı 342 oldu.

EYG Grup'un 3 projesinde yüzde 20 indirim!

EYG Grup ve Evdekifirsat çatısı altında satışa sunulan Adım İstanbul, Rings İstanbul Kuleler, Quartz, Teras Evler, Vadi ve Spradon Evler projelerinde yüzde 20'ye varan indirim yapılıyor. 

EYG Grup Ümraniye iletişim!

EYG Grup İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yeni konut projesini satışa sunmaya hazırlanıyor. Proje sekiz blok olarak planlandı...

EYG İstwest konut satışları Haberi

EYG İstwest konut satışları

Türkiye’nin Konut Uzmanı EYG’den, Evdekifirsat.com hemen teslim, hemen tapu, peşinat vermeden küçük taksitlerle gayrimenkul almak isteyen çok sayıda aileyi ev sahibi yapıyor. Oturum dışında yatırım amaçlı gayrimenkul almak isteyenlerden yoğun talep alan Evdekifirsat.com Yenibosna’da Istwest’li olma fırsatı sunuyor. Ayda 2.900 TL taksitle, peşinat ödemeden üstelik tapunuzu hemen alacağınız yeni evinize hemen taşınma ayrıcalığını yakalayın. 


Evdekifirsat.com, peşinat ödemeden, hemen tapu ve hemen teslim edilen İstwest projesinde ayda 2.900 TL’den başlayan taksitlerle kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Ataköy Sahile 10 dakika, Atatürk Havaalanı’na 5 dakika mesafedeki konumuyla ve Basın Ekspres yoluna direk bağlantısıyla özel bir lokasyona sahip olan İstwest’te ev sahibi olma fırsatını kaçırmayın. 


Boyner Holding ve FerYapı’nın iyi yaşam felsefesiyle hayata geçirdiği İstwest yüksek yaşam standartlarının olduğu 999 üniteden...